2012' de yazın evlenecekler

malesef kendi evimiz olmucak bi niyetlendiler snr çok ağır gelicek diye vazgeçildi..kira olucak ama 2 sene snr falan ev alınma durumu olucak kısmetse çalışma durumumda muallak kayınvalidem görümce çalış annem açlışma aşkımda kararsız bende kararsız çalışmak istemem aslında ama çalışıpta kendime çevre edinmek isterim para kazanmak isterim bakalım hayırlısı neyse o olsun..

evlenince kimler çalışıcak ve kimler çalışmıcak merak ettim

ben çalışıcam cnm egıtımımede son gaz devam edıcem...

Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlaaaaaaaaaar nasılsınız? :70: :70:

hoşbuldukkk ben berbatımmm bende akşam kınaya gidiyorummm kızlarrr ama daha ne giycemi bile bilmiyorummm

üstelik başım ağrıyor felakettt...bir de yorgunluk ve uykusuzluktan insanın midesi bulanır mı?

bende geldm kızllaaaar... bende iyi bir iş bulursam saatlerı uygun olan,evlenınce çalışacgm inşallah..evde bütün gun sıkılırım ben dua edınde iyi bir iş bulayımmm:10:

Selamlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlaaaaaaaaaar nasılsınız? :70: :70:
hoşgeldiiiiinnn :3:

malesef kendi evimiz olmucak bi niyetlendiler snr çok ağır gelicek diye vazgeçildi..kira olucak ama 2 sene snr falan ev alınma durumu olucak kısmetse çalışma durumumda muallak kayınvalidem görümce çalış annem açlışma aşkımda kararsız bende kararsız çalışmak istemem aslında ama çalışıpta kendime çevre edinmek isterim para kazanmak isterim bakalım hayırlısı neyse o olsun..

evlenince kimler çalışıcak ve kimler çalışmıcak merak ettim
ben çalışamiciiimm, benimkinin benden böyle bir ricası oldu vakti zamanında ben de tamam dedim ne edem :6:

hoşbuldukkk ben berbatımmm bende akşam kınaya gidiyorummm kızlarrr ama daha ne giycemi bile bilmiyorummm

üstelik başım ağrıyor felakettt...bir de yorgunluk ve uykusuzluktan insanın midesi bulanır mı?

canım karnın toksa hemen bı ılaç al... kına yakınınsa şirin bir elbise giy derim ama cok yakının degıl elbısele rahat edemem falan dersen de kot üstüne şık bir bulz olabılır... tabıkı uykusuzsan mıden bulanır ..

inşallah canlarım gönlünüze kesenize göre iş bulursunuz dua edinde bende çalışma durumunda olmam bi yandan istiyorum biyandan istmiyorum aşkımda diyorki işten geliceksin yorgun olucaksın yemekti temizlikti derken yatıp arkanı dönüp uyucaksın dedi .:20::20::20:canım aşkımın aklı karışık işte onun ailesi çalışssın diyor benim ailem çalışmasın o kararszı ben kararsız ama iyi iş bulursam da çalışırım gocunmam kendime kıyafet alırım:12::12::12:

eyi etmişsinnn gözdee

ya ben dün paylaştığım resimleri tekrar paylaştım fiyat da yazdım kimse yorum yapmadı
sizce nasıl uygun mu?? :44:

canım ben yorum yazıyodum az önce yazdım hatta ama tam göndereceğim sırada tekrar okudum ki perde yokmuş o fiyatta, sildim sonra :9: :9:
eksik okumuşum yani :9:
"oo 225 mi süpermiş, sen de 250 ye verse alsam diyodun, hemen al madem" yazmıştım :9:
sonra baktım perde yokmuş :9:
ama bir sürü örtü var içinde, bence iyi fiyat :112:

canım karnın toksa hemen bı ılaç al... kına yakınınsa şirin bir elbise giy derim ama cok yakının degıl elbısele rahat edemem falan dersen de kot üstüne şık bir bulz olabılır... tabıkı uykusuzsan mıden bulanır ..

ahh biz türbanlılarrrr....maleseff nerde bluzz nerde kottt ??? cennette inş. :) o da gidebilirsem...

canım ben yorum yazıyodum az önce yazdım hatta ama tam göndereceğim sırada tekrar okudum ki perde yokmuş o fiyatta, sildim sonra :9: :9:
eksik okumuşum yani :9:
"oo 225 mi süpermiş, sen de 250 ye verse alsam diyodun, hemen al madem" yazmıştım :9:
sonra baktım perde yokmuş :9:
ama bir sürü örtü var içinde, bence iyi fiyat :112:

ama perdesi yok içinde :( o olmadan olmaz ki??

evet parçası çok güzel şeylerde var ama ben tam tkm olsun istiorum

o zamanda 400e fln geliyorr öle düşünürsek normal takımlara göre çok daha pahalı üstelik bu sadece patcwork tarzı bişe

gizem hoşgeldinnnn tatlım

hala iş bulamadın mı ?? çevremiz olsa ayarlardık

bizim alta bi tane muhasebeci aranıyor ama biraz tutucu bunlar herkezi beğenmiyorlar

amin cnm amin temennimiz .kpss hzırlancakmısın?

hiç düşünmedim.ama düşününcede pek mantıklı bulmuorum çnku çocuk olunca çalışmayı duşunmuorm ve kpss ıyı puan alsan bıle torpil işlıor..bı tanıdgmz beledıyeye gırecekti 73 puan almıştı önce 5000 dolar ver gerısıne karışma dedıler..düşünün artık...

Back
X