2012' de yazın evlenecekler

kızlar kkdan birinin mutfağından görüp beğenmiştim ben mutfak takımı almayı düşünmediğimden böyle bişey yatrırım belki demiştim..ama şimdi kararsızım çok modernler var bu dantel işi güzel olmasına güzelde elimde örülü olsa hemen yaparım örme işinede annem yanaşırmı bilmem foo ekliyorum karar sizin..
danteli çok ciciymiş, ama üzerinde kullandıkları kumaş ve mekanizmasıyla(store galiba) bence gayet modern durmuş
ama dediğin gibi danteli ördürmek var hazır da yoksa eğer :9:

orda uyurum artık

malesef 30 dk da yarışma programlarındaki gibi hazırlanıp evden çıkmam gerekiyorr ayrıca güzel olmamm gerekiyorrr
orda uyuklarım artıkkk :) ama fenayımmm

gözdecim bu arada ilaç almadım ama karnımda aç değil
sadece midemde yara var galiba ramazandan kalmaaa
ilaç içinde bir acayip oluyorr o duyguıyu yaşamamak için içmiyoruuum
hahahha bu çok iyiydi :9::9:
olursun olursun, çok da güzel olursun :70:

amin inş. :16: üzerine uzun bişe giyarsem olur giyebilirm kottt
beyaz giysem kot giysem abest mi olur bu havada? :44:
hiç abes olmaz, birincisi aralık ayında değiliz henüz, ikincisi kınaya gidiyosun, hani dışarıda yemeğe de gitmiyosun o yüzden ne renk giysen olur bence :112:

kot pantlolon üzerine beyaz bir tunik veya şık bir gömlek ve hırka yapabilirsin, uzun da bir kolye, çok şık olursun :112:

aynen dediğin gibi bilenler var ablam yengem ablamın görümcesi fln
ben sadece kumaşı nerden bulabilirm die düşündümm bulamadımm
kumaş numunesi olsa burda buldurtabilirm ama numune de yok
ölçüleride diğer tkmdan alabilirm amadediğim gibi kumaş ??

eminönünden canım benim :112:
istanbuldasın değil mi?

KızLar maiL geLdi...

Standart Paketimiz

· 5 kişilik bayan Kına ekibi : 200
· Gelinin Kaftanı, Duvağı ve Eldiveni / Damat Beyin Kostümü : damat kostümü haric/ hadi 300de burası
· Gelin Hanımın Arkadaşlarının Kaftanları (5 adet) : 150 de burası
· Kına Tepsisi sepetler, Mumlar ve Davul : bunlar zaten elinde vardır bunun
· 20 adet şakira, 20 adet tef : bunlar da
· Davetli sayısı kadar halay mendili : 170
· Karşılamada ikram edilen lokumlar : 170 de bu yapar

bak 400 kişilik fiyat veriyorum sana

1000 lira yapar

ayyynen öyle, hatta geçen gün konusu geçti, kızlar bildiği için benim flöööört süremi, şaşırıyorlardı haliyle :37:
ben de şunu söylemiştim,
hani evliliğin kriz periyodları varmış ya, bizim gibi uzun flööööört dönemleri geçirenler, evliliğin o krizlerinden de atlatıyoruz aslında birkaç tane
aynı evde yaşamak dışında herşeyi yaşıyoruz çünkü, ölümler-doğumlar-askerlikler-mezuniyetler-iş sevinçleri-iş değişiklikleri-türlü üzüntüler-türlü kavgalar-tartışmalar-kişilik değişiklikleri-bunlara adapte olma-alışma gibi evlilik kaoslarını bile bu uzun flörtlerde yaşayıp deneyimliyorsun..
yani bu da farklı bir avantaj aslında benim gibiler için..
en azından böyle düşünüyorum :16:

dün yazılmış ama bn bugün görebildim yazıyı...gasolinem cok doğru demişin aynen katılıyorum bnmde flöööööööööört dönemim uzun oldu ama iyiki de uzun olmuş diyorum :54:

dün yazılmış ama bn bugün görebildim yazıyı...gasolinem cok doğru demişin aynen katılıyorum bnmde flöööööööööört dönemim uzun oldu ama iyiki de uzun olmuş diyorum :54:

:)) işte canım ya, herkesin yaşadığı tecrübeler farklı, hepsinin kendine göre artıları eksileri var işte, bizimki de böyle geçti :6::6:

KızLar maiL geLdi...

Standart Paketimiz

..........................

Uffff yaaa :S :S :S
accuk çokmuş lilacım yaa, yani ekstraların fiyatlandırmasına bakınca bile tek tek insan kalıyo bööle :53::53:

Standart Paketimiz

· 5 kişilik bayan Kına ekibi : 200
· Gelinin Kaftanı, Duvağı ve Eldiveni / Damat Beyin Kostümü : damat kostümü haric/ hadi 300de burası
· Gelin Hanımın Arkadaşlarının Kaftanları (5 adet) : 150 de burası
· Kına Tepsisi sepetler, Mumlar ve Davul : bunlar zaten elinde vardır bunun
· 20 adet şakira, 20 adet tef : bunlar da
· Davetli sayısı kadar halay mendili : 170
· Karşılamada ikram edilen lokumlar : 170 de bu yapar

bak 400 kişilik fiyat veriyorum sana

1000 lira yapar
hhaha pink buradan bi organizayon şirketi kurarak köşe olurmuş :9:

Son düzenleme:
accuk çokmuş lilacım yaa, yani ekstraların fiyatlandırmasına bakınca bile tek tek insan kalıyo bööle :53::53:

hhaha pink buradan bi organizayon şirketi kurarak köşe olurmuş :9:

bu işi yapmak çok kolay ki

bir site aç kendine reklam var

biraz sermayen olsunn bir kaç takımm bindallı al

ve diğer malzemelerdennn diğer sunduğu fırsatları da o da kiralıyordur zaten...ee 500 lira kar koysa 250 de pazarlık payı??

ben sadece maliyet çıkardım tatlımmm...ben daha önce org ajansında çalıştım çünkü :1:

ve diğer malzemelerdennn diğer sunduğu fırsatları da o da kiralıyordur zaten...ee 500 lira kar koysa 250 de pazarlık payı??

ben sadece maliyet çıkardım tatlımmm...ben daha önce org ajansında çalıştım çünkü :1:

şimdi artık site açmana bile gerek yok

facede sayfa açman da yeterli gene grup kurup toplu mailler atarsın ama tabi site daha kurumsallll

doğrudur, 2-3 tanıdığa org yapsan elinde referansın da olur resimleri de siteye de koyarsın reklam bâbında, sonra 3-5 tane kulaktan kulağa sonra da açtığın siteden 3-5 kişi daha derken böyle böyle yürür gidersin :21:
e tabi bilince sektörü fiyatları, maliyeti de karı da biliyorsundur, hesaplamak da çok zor değil zaten haklısın :112:

Back
X