2012' de yazın evlenecekler

çok güzelmiş canım, inşallah o güne kadar yaşadığınız en güzel anlarınızı yaşarsınız orada :16:
özellikle kemerdeki çiçek süslemesine bayıldım ben.. :71:
hayırlı olsun sana da niyuma da :1:

çok güzelmiş canım, inşallah o güne kadar yaşadığınız en güzel anlarınızı yaşarsınız orada :16:
özellikle kemerdeki çiçek süslemesine bayıldım ben.. :71:
hayırlı olsun sana da niyuma da :1:

Ayyyy canım benimmm ağzından balll damlıyooo inşallah canım benimm hepimizinnn düğünleri çok ama çok güzel olsun inşallahhhh :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

@pinKimmmm vaLLa daha uyguna geLdi snnLe şöööLe başbaşa oturuppp bi pazarLık yapaLım :51::51::51:

@pnrkrdnz cnmm cok güzeL yaa bnde izmirde otursaydım keşke dedim içimden =)) Çooook eğLenceLi istedigin gibi bi düğün oLurr inşş :16:

KızLar ben ferihaya dönüoorum geLicem yineee öpüLdünüzzz =)

canım görünüş olarak çok güsel ama,resmen dokunuşu plastik naylon bi tuhaf böyle,haşır huşur..ben bir hata yapıp bu markadan sipariş ettim evim.netten hatta lekeli geldi kargo hatası,bende anneme verdim öyle olunca çeyize konulmaz diye.annem direkt dedi ki kızım iyi ki kirli gelmiş naylon resmen bu çok kalitesiz,bence sipariş vermeden önce tekrar düşün tatlım.çünkü bu days in colours'un yan ürünü..

Çok güzelmiş canımmmm :34:

@pnrkrdnz cnmm cok güzeL yaa bnde izmirde otursaydım keşke dedim içimden =)) Çooook eğLenceLi istedigin gibi bi düğün oLurr inşş :16:

KızLar ben ferihaya dönüoorum geLicem yineee öpüLdünüzzz =)

Ayy canım benimm çok sağolll inşallah :16::16::nazar:
Hepimizin düğünü gönlümüzün istediği gibi olsun :123:

hoşşgeldn cnm herkes uykuda sanırım :1:

evet cıcegı burnunda gelın adaylarımız uykuda:1::1:

mısıl mısıl uyuyorlar ohhh:31:

ne yapıyorsun?

kuzenımle konusuyordum nevresım takımları hakkında bılgı verıyordu dıyor kesınlıkle tum nevrsımlerını tactan al, ben 5 yıldır kullanıyorum haftada bır degstıyorum dıyor ama halen ılk gun kı gıbı cok yumusak ve guzel sakın tek pamuk nevresım alma, taçtan olmasına ragmen cok sert oluyor bıraz pahalı ama cok ıyı yıllarca kullanabılırsın dıyor kesın bende hepsını pamuk saten alacam fıyatlarda 250 tlmıs ama bu kadar övdugu ve kullandıgı ıcın dırek pamuk saten alırım ınsallah:61:

evet cıcegı burnunda gelın adaylarımız uykuda:1::1:

mısıl mısıl uyuyorlar ohhh:31:

ne yapıyorsun?

kuzenımle konusuyordum nevresım takımları hakkında bılgı verıyordu dıyor kesınlıkle tum nevrsımlerını tactan al, ben 5 yıldır kullanıyorum haftada bır degstıyorum dıyor ama halen ılk gun kı gıbı cok yumusak ve guzel sakın tek pamuk nevresım alma, taçtan olmasına ragmen cok sert oluyor bıraz pahalı ama cok ıyı yıllarca kullanabılırsın dıyor kesın bende hepsını pamuk saten alacam fıyatlarda 250 tlmıs ama bu kadar övdugu ve kullandıgı ıcın dırek pamuk saten alırım ınsallah:61:

canım ben baktım TAÇ pamuk satenler gayet guzeller ama model cok aşırı degıl tabıkı gayet guzel modeller var ben de bornozumu polyester nevresımımı falan TAÇTAN aldım.

canım ben baktım TAÇ pamuk satenler gayet guzeller ama model cok aşırı degıl tabıkı gayet guzel modeller var ben de bornozumu polyester nevresımımı falan TAÇTAN aldım.

demek taça baya talep var gule gule kullan canım bende bornozumu felan ınsallah tactan alırım.

Back
X