Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay seda bu çok güzeeell, tam benlikk, nerden aldın kız
ay seda bu çok güzeeell, tam benlikk, nerden aldın kız![]()
sağol canım...
lcw'dan aldım kız..başka modelleri de var,bunun aynısının tarçın rengi de var...
hımm okiş :112:
iyi geceler canım, ben de çıkıyorum zaten, çok yorgunum, çok üptümmmöle iştecime
iyi geceler gasolinecim,ben çıkıyorum görüşmek üzereeeeiyi uykulaaaar...
rosacım selam canımm ve iyi geceler canımm, yarın görüşür konuşuruz inş.selamcıklaaaarrr canlarrrr..![]()
Bulursun tatlım ya ben rendeyı kk da keşfetdım:1orjinal valla o kadar çarşı pazar geziorum görmedim hiç kız![]()
uc ay bence ıyı cok ıyı hatta esya secımınde perdelerde felan cok kolaylık olur evınızı uc ay tutmanız
bızım dugunden bır ay olacak ıste nısanlım askerden maısda gelecek canım hazıranda tutacak dugunde temmuzda allah ızın verırse ben cok stres yapıyorum bu yzuden
bende öyle bılırdım ama ıste kuzenım bende gıycem deyınce bısı dıyemedım artık ddıyor beraber gıyerızbende tamam dedım
selamcıklaaaarrr canlarrrr..![]()
bubabur isimli arkadaşım canım baktım profiline bu topikte aktifsin:) bana özel mesaş atmışsın ama mesaj kutun dolu olduğu için scevap yazamıyorum sana. fotoğrafçının adı resul hastürk. telefon numarasını özelden atayım mesaj kutun boşalırsa.
bu koltukların ıkısıde modern bence. hıc modası kalkarmı, bır cok yenı cıkan modellerden de guzeller bana göre. eger halen ılk gun kı gıbı hosuna gıdıyorsa ılla bu dıyorsan ozaman sen evının koltugunu secmıssın demektırsen bıde mısafırlerı dusunyorsun sımdıden :44:evınız musaıt olmassa onlarda otele gıderler.
![]()