• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

size yeni aldığım çakma deri montumun resmini göstereyim:9::9:

$Fotoðraf1089.webp

öle iştecime:9:
iyi geceler gasolinecim,ben çıkıyorum görüşmek üzereeee:16: iyi uykulaaaar...
iyi geceler canım, ben de çıkıyorum zaten, çok yorgunum, çok üptümmm :3:

selamcıklaaaarrr canlarrrr..:3::3:
rosacım selam canımm ve iyi geceler canımm, yarın görüşür konuşuruz inş.
çok üptümm baş baş :3:

iyi qeceelerrr canlarr çokk yorgunum bendee 2 gündür paşaylaydııkk yoruldummm çookk:9: geceden geceye geldim eve bakim dedim neler olmuşş:12:öpüorumm görüşürüss:3:

orjinal valla o kadar çarşı pazar geziorum görmedim hiç kız:nazar:
Bulursun tatlım ya ben rendeyı kk da keşfetdım:1
uc ay bence ıyı cok ıyı hatta esya secımınde perdelerde felan cok kolaylık olur evınızı uc ay tutmanız

bızım dugunden bır ay olacak ıste nısanlım askerden maısda gelecek canım hazıranda tutacak dugunde temmuzda allah ızın verırse ben cok stres yapıyorum bu yzuden

bende öyle bılırdım ama ıste kuzenım bende gıycem deyınce bısı dıyemedım artık ddıyor beraber gıyerız :1::1: bende tamam dedım

canım genıs zamanda tutsak ıyı gb en gec 2 ay önce tutarız. Stres yapma sakın. Giysin bakalım kuznciğinde ama bzde öle olmyr

Gasoooooooooo bugün nişanlınla epey bi vakit geçirmişssin oh maşallah ne güzel :23: :23: bende isitiyorummmmmmmmmmmm böhüüüüü:2::2::2::2: getirin askerimi bana :27: az daha sabır:72::72::9:

bubabur isimli arkadaşım canım baktım profiline bu topikte aktifsin:) bana özel mesaş atmışsın ama mesaj kutun dolu olduğu için scevap yazamıyorum sana. fotoğrafçının adı resul hastürk. telefon numarasını özelden atayım mesaj kutun boşalırsa.

bubabur isimli arkadaşım canım baktım profiline bu topikte aktifsin:) bana özel mesaş atmışsın ama mesaj kutun dolu olduğu için scevap yazamıyorum sana. fotoğrafçının adı resul hastürk. telefon numarasını özelden atayım mesaj kutun boşalırsa.

çok saol tatlım ilgin için teşekkürleeer:16:

Canlarım nasılsnız cok özledim sizi gelemedim nezamandır eminim cok sey kacırdım :31::31:artık fırsat buldukca okumaya calısıcam umarım cok cok önemli seyleri kacırmamısımdır :43::43::43:

günaydın benim canım arkadaşlarım..

hepinize hayırlı haftalar diliyorum...günler su gibi geçip gidiyor şurda nişanıma 20 gün kaldı daha eksiklerim var dün elbise bakmaya gittim ama şansıma denediğim elbiseler hep 40 bedendi ben 38 giyiyorum zaten 4 tane denedim bir tane beğendim onunda fermuarının dişi bozulmuş arkasını kapatamadık 38 bendendi birde beğendim ama çok pahalı ama onu alma durumumuz olmaz..çünkü aşkıma söyledim ben sana o parayı gönderirim ama aşkım çok pahalı değilmi dedi hani başka bi eksiklerimizi alırız buraya gelsen 150 200 ne güzel elbiseler var dedi birazdan size resimleri koyucam hadi sizde toplaşın ama:46:

bu koltukların ıkısıde modern bence. hıc modası kalkarmı, bır cok yenı cıkan modellerden de guzeller bana göre. eger halen ılk gun kı gıbı hosuna gıdıyorsa ılla bu dıyorsan ozaman sen evının koltugunu secmıssın demektır:61: sen bıde mısafırlerı dusunyorsun sımdıden :44:evınız musaıt olmassa onlarda otele gıderler.:1:

iyiki geçmişe bakmışım senin çeyizleride görmüş oldum güle güle kullan hepsi çok güzeller..

ilk günki gibi beğeniyorum ama beyazdan yana endişelerim var açıkçası dün tekrar gittik mobilyacıya normalde ben girmem ama kuzenim masa baktı ve mutfağıma masa mı seçtim yuvarlak altında puflar var 4 tane çok hoştu tam küçük mutfaklara göre ve orda birtane pudra pembe ama süperdi oturdum üzerine falan ama kuzenime diyorum ki size yere yatak açıcam siz orda yatarsınız oda bana diyorki biz seni yerde yatırdıkya sende bizi yatırcan:9::9:şişme yatak alırız hiç olmadı ama çekyat istemiyorum kesinlikle

Back
X