Kızlarrrr düğün salonumu tuttum da geldimmmmmm
:123::123::123:23.08.2012'de evleniyorummmmmm :123::123::123:
pınarcım canım hayırlı olsun :123:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de çılgın planlar düşünüyorum ama bi de bulabılsem yahu![]()
![]()
canım hadi gözün aydın![]()
Tüm ücreti birdenmi ödediniz yoksa kaporamı? Bu arada oralarda fıyatlar nasıl? Burda bi hayli yüksek.
pınarcım canım hayırlı olsun :123:![]()
23-06-2012 benimdeHayırlısı olsun canım cokkk sevindimm benimkinide bekliyorum zaten ozamn yaklassın hepinizi cagırcam
![]()
Sağol canım benimm darısı size inşallahhhh![]()
amın canım benım bızım dugun tarıhımızde bellı allahın ıznıyle 14 temmuz kına 15 temmuzda dugun![]()
bende kasımı bekliyorum canım ama bugün burdan bir arkadaş beğendiği gelinlikçinin adresini verdi. heran gidip görebilirim hatta deneyebilirim randevusuz kabul ederlersearkadaşın nerelere bakmış nereden almış veya diktirmiş paylaşsana canımcım
![]()
olley hayırlı olsun canımmm ağustos gelini hoşgeldin![]()
ne güzel tatlım aminYemekli değil canım
Allah yardımcınız olsun canım
Üstümden büyük bi yük kalktı ohhhhhh![]()
inşşşşşş cnm üretelim vallaHep beraber fikirler buluruz canım fikir bol bizde![]()
Bende çok istemiştim 13-14 Temmuz olsun diye nişan 14 Temmuzdu
Ama koçişin izni yok böle olduu ama olsun kavuşcaz yaaa
Hepimiz çooo..kkk mutlu olalım inşallahh![]()
ne güzel tatlım amin
inşşşşşş cnm üretelim valla
Amın canım amın..
demek hayırlısı böylemıs sızın ıcın canım![]()
ınsallah hepımız saglıklı, huzurlu, mutlu, mesut, ask dolu evlılıgımız olur:123:
![]()
canımmmmmmm hayırlı uğurlu olsun çok mutlu ol inşallahsenin düğününde Rabbim nasip ederse ben evlenmişşş olucamm İzmirdeydin dimi tatlımm gelebilirimm o mutlu gününee
![]()
Gelcem gelcem gelcemmmmm
Bahhçe gelinleri yandannn ohhh ohhh![]()
selam kızlar bende gedm ayy cok hastayım ya nefes bıle alamıorum mahvoldm ne bçm bı grip busizleri özledm napıosnz bakymm dedm..pnrkrdnz tebrık ederm cnm inşallah zaman su gbi akıp geçsin :) hayırlı olsn..başka gün alanlar warsa onlarada hayırlı olsn kızlar okuaymadm geçmişi..bizde bu hafta gitcez belkı gun almaya...