• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

evet ya onları unuttum tavalarım da var teflon :43: inşallah çizmeden kullanırım ama şu dökümlerden de bir tane alayım ya..meraklandım şimdi...
sağolasın canım...
güle güle kullan inş.tekrardan:16:

kızlar yarın dişçiye gideceğim erkenden,sonra da dershaneye...
o nedenle erken çıkıyorum:9:...görüşmek üzere öpüyorum hepinizi,iyi geceleeeeer bacılar:16::16:

tamam canım gecmıs olsun sımdıden, derslerde de basarılar

allah rahatlık versın tatlı uykular gule gule:29:

Son düzenleme:
Haklsın ama cnm izin almam çok zor :18::18: bakalım artık bişeler yapıcaz ama havalar cok soguyor cok kar olursa işimiz zor

selam caglacım hosgledın:10::10:

önce şafagımı dıyım bı şafak daha bıttı kaldı 201 :1::1::1: daha cok beklerım :1::1::1: gecer gecer ıns..

soguk dıye bulusmıcakmısnız??? sızde ıstanbula gıdersınız ama apartt kiralarsınız görumcende anlayısla karsılar herhalde. ben görumcemın yanında felan hıc rahat edememkı

olmaz helede dırek teskere sonrası dun nısanlım bana dıyor senı ınsan gıbı degıl baska turlu özledım dıyor yanı dusun:52::52: cok yadırgadım sonra acıklamasını yaptı tabı

daha guzel bır ıfadeyle. bence bunlarıda dusun caglacım.

Son düzenleme:
gazoom keyifli günlerde kullannn herbi parçanı esseyi sewiorumm bendee epey bi eksiğimi tamamladım esseden hafta sonu:21::21:
sağol canımm inş. :70:
evet ben de esse ve bernardo seviyorum :21:

aleyküm selam çağlaam hoşgeldin :3:

gule gule kullan tenecerenı, tavanı ve maşanı :nazar:

ıyı bısı almıssın bellıkı yıllarca kullanabılırsın hayırlı olsun tekrarcıktan:9::8:

bende yazdım bu dökum andonıze tencerelerı not alıyım barı bı magzaya gıdınce demesınler kıza bak ceyız almaya geldı hıc bısı bılmıyor dıye:1::1:

maşalar cok ıyı oluyor ya özellıkle mısafır geldgınde, bu sene maşa koymayı unutmusm cay servısı yaparken mısafrler gıttıkten sonra tum sekerlerı attım

ellerı degdı dıye nerden bılebılrım kı ellerınde mıkrop olmadıgını, dısardan gelıyorlar sonucta:44:

bosuna teyzelerden ıcın anne yarısı demıyorlar, sen paraya teyzecınde sana kıyamamıs:1:

o pembe tıghtın uzerıne beyaz tshörtte cok guzel olur:23::23:ben bazen ayrı ayrı alırım kendım takım yaparım:12:

owww bayram alısverısmı :10::10::10::10: kıyafetmı alacaksınız carsamba gunu?
hahhha ilahi mikrop hee :9::9:

canım pijamaları da ben kombin yaptım zaten :1: pembe taytın üzerine beyaz bir kolsuz pijama aldım atlet tarzı, bir de kırmızı kısa kollu tunik pijama aldım, takım yaptım oldu bitti :24:

evet canım sanırım kıyafet yani sormadım ama heralde kıyafettir :26: :1:

Cicilerini mutlu mutlu kullan inş gasolinem :70:
sağol canıımm :13:

önce şafagımı dıyım bı şafak daha bıttı kaldı 201 :1::1::1: daha cok beklerım :1::1::1: gecer gecer ıns..

soguk dıye bulusmıcakmısnız??? sızde ıstanbula gıdersınız ama apartt kiralarsınız görumcende anlayısla karsılar herhalde. ben görumcemın yanında felan hıc rahat edememkı

olmaz helede dırek teskere sonrası dun nısanlım bana dıyor senı ınsan gıbı degıl baska turlu özledım dıyor yanı dusun:52::52: cok yadırgadım sonra acıklamasını yaptı tabı

:60::60::60::60: güzel ifade ama, 'başka türlü özledim' :9::9:
kıyamam ya nasıl özlediyse çocuk :24::24:

soğuk dıye bulusmuycaz degıl tatlım istanbul burdan 14 saat karda buyuk tehlıke..
Görümcemin yanında cok buyuk bır sıkıntı doğmaz anlayışlı bekar bi görmcem var o sorun değil ama başbaşa kalmayada zaman ayırcaz zaten ıstnbla gdersek görmcemede ugrarız anlıycagın ama havalar cabuk bozdu
selammm tatlımm hoşqeldiinn...:3::3:

hoşbulduk şekerim nasılsın?

selam kızlar..bende gedldiimm...nasılsınzz:31:

Hb gasolinemmmmm. Kızlar şafagım 1 gün artdı :19::19: süpriz falanmı düşünüyor anlamadım yafffff neyse artık 1 guncuk daha artırıyım bari Şafak ORDUNUN DERELERİ :27::27: SON 52:72::72::nazar:

sağol canımm inş. :70:
evet ben de esse ve bernardo seviyorum :21:

aleyküm selam çağlaam hoşgeldin :3:

hahhha ilahi mikrop hee :9::9:

canım pijamaları da ben kombin yaptım zaten :1: pembe taytın üzerine beyaz bir kolsuz pijama aldım atlet tarzı, bir de kırmızı kısa kollu tunik pijama aldım, takım yaptım oldu bitti :24:

evet canım sanırım kıyafet yani sormadım ama heralde kıyafettir :26: :1:

hmm anladım ben takım aldın sanmıstım :1: hepsı cok tatlıydı hele o kırmızı :16::16:

sağol canıımm :13:

:60::60::60::60: güzel ifade ama, 'başka türlü özledim' :9::9:
kıyamam ya nasıl özlediyse çocuk :24::24:

canım o baska bısı kasttettı orda ınsan gıbı özlemedım derken:47::47: benım bozuldugumu anlayınca topladı artık:1:

soğuk dıye bulusmuycaz degıl tatlım istanbul burdan 14 saat karda buyuk tehlıke..
Görümcemin yanında cok buyuk bır sıkıntı doğmaz anlayışlı bekar bi görmcem var o sorun değil ama başbaşa kalmayada zaman ayırcaz zaten ıstnbla gdersek görmcemede ugrarız anlıycagın ama havalar cabuk bozdu
hoşbulduk şekerim nasılsın?

anladım canım görumcen yanlızsa rahat edersınız ben evlı felan sanmıstım:1:

orası tabı önemlı ama belkı senın ıstanbula gıdecın gun hava cok guneslı olur yolda buzlanma felan olmaz :61:

Hb gasolinemmmmm. Kızlar şafagım 1 gün artdı :19::19: süpriz falanmı düşünüyor anlamadım yafffff neyse artık 1 guncuk daha artırıyım bari Şafak ORDUNUN DERELERİ :27::27: SON 52:72::72::nazar:

evet suprız olabılır karsına bı buket cıcekle cıkarmıs:16::16:

ohh ne guzel olur :1:

çook iyiyimmm canım sende iyimisin ? kediciiiikkkk nasıll ?:21::21::21:
kedicik baya akıllandı ablası büyüyor yavaş yavaş:1: bende iyiyim şafak saymaya devam...
bence sürprizzzzzzzzzzzzzzz :8::8:
inş tatlım =)
anladım canım görumcen yanlızsa rahat edersınız ben evlı felan sanmıstım:1:

orası tabı önemlı ama belkı senın ıstanbula gıdecın gun hava cok guneslı olur yolda buzlanma felan olmaz :61:

bekar cnm tek kalıyor... olmazsa başka yerde kalırız sonra görmceme gecerız onlar sorun degılde ıste yollardan korkuyorum

kedicik baya akıllandı ablası büyüyor yavaş yavaş:1: bende iyiyim şafak saymaya devam...

inş tatlım =)

bekar cnm tek kalıyor... olmazsa başka yerde kalırız sonra görmceme gecerız onlar sorun degılde ıste yollardan korkuyorum

ınsallah sorun yasamassın canım yollardan:55::55::55:

Back
X