- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
de hadin buyrun
Ben 87Liyim canımmçağla ve pnrkrdnz 89lu kuzum,lilacımı bilmiyorum..
bi tek ben koydum yavruşum, dün görmüştün zaten, sadece ekstradan sus payı olarak ekstradan iki üç tane daha koydum gündelik resimlerimden o kaa![]()
ay kopamıyo musun bakim sen burdan ha şeker şey siniii, sensin topiğin neşesi şirin şey, ne güzelsin sen öyle haayyy, gözlerin güzelliğine bak maşallah inşallah, kedi gibi müthiş acayip güzel bişiisiinn sen maşallah, tavşanla sincap arası acayip şiker bişisiinn, söyle bakalım gasonu ne kadar seviyosun inşallah?
ay koparıyo bu adam beni yaaa
![]()
günaydın kızlar 1de askerim msn gelcek çok heyecanlıyım
lilacım 12 dolumuydu tarihte öle istiyodun sanırım
Ben yine göremedim yaa offAma facede ekLeme taLebi gönderdim o sen misin biLmiorum canımm
Ben 87Liyim canımm
Koptumm yaaaa adnan hocaaa maşaLLah maŞaLLah
Evet cnm 12 doLuydu 19 mayısıda ben istemedım 5'e aLdık işte =)
ne güse canım işte
benim kaynanamda mayıs yada ağustos sonu olsun dedi kardeşim sinirlere bindi
öss zamanı beni mahvetcen sen diye![]()
Ayy yazık yaa sizde sınavdan sonra yapın cnm =)
selam canım,hoşgeldin...
iyi diyelim iyi olsunsen nasılsın?
askerimle konuştuuuuuum msnde yüzünü gördüm sesini duydum buna da şükür çok şüküüüür hem deee:103:
:79:
canım çokk sevindim, inşallah kavuşun yaa nedir sizin bu hasretiniz. Ben de beklicem ileride ama sizi duydukça size daha çok duygulanıyorum valla
![]()
valla canım yaaa...
hasretler olmasa kavuşmanın tadı vazgeçilmez olmazdı ama di mi
ileride niye bekleyecksin canım,askerlik mi?
kesinlikle katılıyorum, ama hiç yaşamadım sizin kadar bilemem tabi :26:
ben evlendikten sonra bekliycem canım, askerliği erteliyos sevgilimn işinden dolayı vesairehayırlısı bakalım...
![]()
5 sene ayrı şehirlerde yaşadık hep hasret şimdi de askerlik,inş.kavuşmamızı nasip eder Rabbim bunca hasretten sonra...
bizde askerlikten önce evlenmeyi düşünmüştük canım,ama evliyken daha da zor olur öyle diye vazgeçtik...
hayırlısı inşallah çabuk geçer biter sizinde askerlik ve inşallah bütün askerlerimiz kazasız belasız alırlar tezkerelerini....
inşallah canım tek derdim sağ salim dönmeleri, eskiden çekilmez askerlik diyordum da şimdi katlanalım ikimizde napalım diyorum, sağ salim kavuşalım da Allah korusun tüm askerleri. :26:
Haklısın canım evlenince de ayrı zorlukları var, hepimizin ileride tatlı anılarla hatırlayacaı bir dönem olur inşallah. Amin![]()
Tünaydınnnn:122::122::122::122::122::122::122:
Selammm![]()
![]()
tünaydın fıstık pek bir enerjik gördüm seni![]()
ya evet az önce miskin miskin yorganın altında uyumaya çalışıyordum ama sağolsun kızım zilli(kedim) oyun istiyormuş bende çoştum canımcım
bu arada nişanlınla konuşmuşsun ohhh süper senden mutlusu yoktur şimdi. için rahattır da![]()
oyyyy kıyamam....
evet canım ya şükürler olsun konuştuk,insanlar eski zamanlarda sadece mektuplarla ve 4 yıl nasıl askerlik bekliyorlarmış valla şaşırıyorum,insan görmek istiyor,dokunamasa da duymak istiyor zor vallaaa....