• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

bubabur canımm aydının neresinde görevini yerine getirio paşacığın :72:

Son düzenleme:
canım benim nerelerdeydin sen?
evet gerçekten zor zamanlar,haberlerden uzaklaşmak için burda takılmak iyi oluyor ama hayatın gerçekleri işte:50:

ben öyle acı haberlerı görunce duyunca cok etkılenıyorum sedoşumm maff oluyorum ıcım yanıyor adetaa:14:

ben uzaklasamıyorum cnnturk kanalı acık ortalık cok karısık hemde cok bu ınsanlar nasıl toplıcak kendını:14:

askerlerımızın yasını da ınsanlar unutmus gıbı herkes buraya yogunlastı ben halen kendımı toplayamadım. sabah gırdım burda keyfıler yerınde olunca

cıktım sızınde keyfınızı kacırmayım dıye:14: öyle bı bakıyım dedım cıkıcam sımdı öpuyorum canım senı cok ınsallah kendımı toplayınca gırerım :72::72:

anlayamadıgım ve cözemedım cok sey var sadece dusunmeye ıhtıyacım var:14:

burdan model bakar marka belirlersin canım benim tanıdık öle yaptı burdan gitti gezdi magazaları atıyom bellona şu model dedi onlar aldı:3::3::3:
allah kolaylık versin...nasıl tanıştıydınız:49:

valla haber okumuyom konuşanların yanından kaçıyom çok zorluyo beni çünkü:5::5::5:
106 gnüm kaldı ha gayret bana:72:

aynen canım benımde moralım sıfır hadı bakalım senın de teskereye az kalmıs allahın ıznıyle ınsallah cabuk gecer gunlerınız.

sanırım ılk sırada cagla ıkıncıde sedosss ucuncude sen varsın eger baskalarıda cıkmassa bende dörduncu sıradayım:72: benım şafak ta 196 cok sukur gecıyor

zaman allahım buyuk hepımızın yardımcısı olsun:14:

valla kızlar bende özledim sizleri evimi nişanlımı az kaldı ama dönünce kaldığımız yerden muhabbete devam
inşallah hadi bakalım kuşum...
ben öyle acı haberlerı görunce duyunca cok etkılenıyorum sedoşumm maff oluyorum ıcım yanıyor adetaa:14:

ben uzaklasamıyorum cnnturk kanalı acık ortalık cok karısık hemde cok bu ınsanlar nasıl toplıcak kendını:14:

askerlerımızın yasını da ınsanlar unutmus gıbı herkes buraya yogunlastı ben halen kendımı toplayamadım. sabah gırdım burda keyfıler yerınde olunca

cıktım sızınde keyfınızı kacırmayım dıye:14: öyle bı bakıyım dedım cıkıcam sımdı öpuyorum canım senı cok ınsallah kendımı toplayınca gırerım :72::72:

anlayamadıgım ve cözemedım cok sey var sadece dusunmeye ıhtıyacım var:14:

çok da düşünme ve üzülme kuzum,bi laf vardır Allah korusun,çok üzülürsen seninde başına gelir diye...

evet canım ya bende çok mutsuzum içim yanıyo resmen 24 şehidin üzüntüsü yetmezmişgibi 3 tane daha şehidimiz olduğunun haberini aldık bide van depremi Allah hepimizi dahada betererinden korusun

aynen canım allahım sehıtlerımıze rahmet eylesın aılelerıne buyuk sabır versın:14:

anlam veremıyrum hıc bısı doguda ınsanlar askerlerı ölduruyor, suan askerler onlara yardım edıyor :14:offf sabır allahım sabır..

kızlar hepınıze hayırlı ve huzurlu aksamlar görsmek dılegıle:14:

aynen canım benımde moralım sıfır hadı bakalım senın de teskereye az kalmıs allahın ıznıyle ınsallah cabuk gecer gunlerınız.

sanırım ılk sırada cagla ıkıncıde sedosss ucuncude sen varsın eger baskalarıda cıkmassa bende dörduncu sıradayım:72: benım şafak ta 196 cok sukur gecıyor

evet canım inşallah hayırlısıyla kavuşalım hepimiz...

aynen canım allahım sehıtlerımıze rahmet eylesın aılelerıne buyuk sabır versın:14:

anlam veremıyrum hıc bısı doguda ınsanlar askerlerı ölduruyor, suan askerler onlara yardım edıyor :14:offf sabır allahım sabır..

görüşürüz güselim,üzülmeee hastalanırsın Allah korusun...

canım tebrik ederim valla çok hayırlı çok güsel bi iş yapmışsınız,Allahım bunun mukafatını inşallah size verir.sizinde dünyalar tatlısı bir bebişiniz olur kızınızda ona abla olur inşallaah:nazar:

inşallah canım. tek isteğimiz huzurlu bir yuva ve onun bize anne baba demesi

sultanımm kalsaydın muhabbet falan etseydik açılırdın birass hepimis çoooook üzgünüz ama elden gelen bişey yok.

bubabur canımm aydının neresinde görevini yerine getirio paşacığın :72:
aydın nazilli cezaevi canım seninkide mi asker:72::72:

geçiyo cnm şükret yeter:7::7:

ben geldiimm :10:
dün gece pat diye elektrikler kesilince habersiz çıkmak zorunda kaldım, kusura bakmayın :5:

bu arada eve geldim, hiç tv seyretmedim ama duydum ki vanda deprem olmuş ve şiddetliymiş, üzüldüm çok :50:

geçmişe bi bakim gelim:10:

dün gece pat diye elektrikler kesilince habersiz çıkmak zorunda kaldım, kusura bakmayın :5:

bu arada eve geldim, hiç tv seyretmedim ama duydum ki vanda deprem olmuş ve şiddetliymiş, üzüldüm çok :50:

hoşqeldin canımm:3:nerelerdeydin kayınvalidenlere gitmiştin dimi bugün sen

hoşgeldin gasocum,süzüldün mü yeni gelin?

ay bakamicam, çok varmış :50:

evet rosacım, kurana gittim bugün :)
ay bi süzüldüm bi süzüldüümmm :51:
bu arada kuranın okutulduğu ev kayınvalidemler değil de, annesinin gelini ile birlikte yaşadığı dudulludaki evine gittik, kuran ordaydı
bu arada kayınvalidem ve ailesi yani benimki de dahil olmak üzere oradaki ahali tarafından bilinir, saygınlar ve çok sevilip hürmet gösteriyolar
o yüzden beni ekstra merak ediyolarmış :1:
herkeste de bir iltifat bir iltifat aman kıyamet gibi :9: benimki diyoki, sen şimdi bir hafta yere inmezsin :9::9::9:
eve dönerken arabada kayınvalidemle annem arkada oturuyolardı, şimdi de okuyalım akşam da okuyalım yoksa nazar değicek kzıma valla deyip durdu kayınvalidem, okuyup üflediler falan, gece yatarken de okuyacaklarmış :1::1::1:

Son düzenleme:
sedoşuumm rosaam siz nasılsınıızz? ne var ne yok? kaçırdığım bişey var mııı?

bu arada kuranın okutulduğu ev kayınvalidemler değil de, annesinin gelini ile birlikte yaşadığı dudulludaki evine gittik, kuran ordaydı
bu arada kayınvalidem ve ailesi yani benimki de dahil olmak üzere oradaki ahali tarafından bilinir, saygınlar ve çok sevilip hürmet gösteriyolar
herkete de bir iltifat bir iltifat aman kıyamet gibi :9: benimki diyoki, sen şimdi bir hafta yere inmezsin :9::9::9:
eve dönerken arabada kayınvalidemle annem arkada oturuyolardı, şimdi de okuyalım akşam da okuyalım yoksa nazar değicek kzıma valla deyip durdu kayınvalidem, okuyup üflediler falan, gece yatarken de okuyacaklarmış :1::1::1:

vay beeee maşallah kızımıza:nazar:
nasıl da göz doldurmuş benim gasocum,nazarlar değmesin inşallah:nazar:

herkeste de bir iltifat bir iltifat aman kıyamet gibi :9: benimki diyoki, sen şimdi bir hafta yere inmezsin :9::9::9:

Allah kabul etsin canım ve sana bir sürüüüü:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

vay beeee maşallah kızımıza:nazar:
nasıl da göz doldurmuş benim gasocum,nazarlar değmesin inşallah:nazar:
oy yavrum benim, Rabbim hepimizi nazarlardan korusun :nazar::nazar:

valla canım napalım işte haberleri izledik üzüldük,kafa dağıtmaya burda takıldık,azcık sohbet ettik öylee...
hımm ben de şimdi habertürk ten bakıyorum bir taraftan :(

Back
X