2012' de yazın evlenecekler

kaçtane vardı ki ben tam okuyamadım geçmişide pek takip etmiyorum kaldığım yerden muhabbete devam ettiğimden kaçırmışım..sen elinden geleni yapıyorsun sahip çıktın cnm yapcak bişey yok.çok duyarlısın acaba ben görsem senin gibi duyarlı olurmuyum merak ediyorum

cnm dısarda kucuk buldum evet getrdm bılıyodrsn onun harıcınde 3 yavru dha vardı 2 siöldü dşardaklerın bırıde baya hasta:(
Ben dısardakılrı eve almadım ama sütlerini içmk içn hep ugrastm gözlerıne ılaclar surdum

tatlım ben o gün milföyden yaptım çok basitti ve pratikti.zamanım yoktu o yüsden hamur yoğurmadım.milföyleri oda sıcaklığına getirdim,üzerine salçalı baharatlı sos hazırladım,sonra ne istiosam malzeme onları koydum sonra en üstede kaşar koydum malzemeleri tutsun die öle işte tatlım:56:
Eki Görüntüle 278550
ay canım çektiiiiiiii :56::56::56:

rosa beni gördün mü sen ..gördüysen gözünde canlandırdığın gibimiyim görmediysende nasıl canlandırıyorsun bakalım beni..merak ettim.siz face demi görüyorsunuz bende bi face açayım yahu aşkıma diyim de

buraya koyduk canım resimlerimizi faceden görenlerde var ama genel olarak buraya koyduk sildik uyarımızıda aldık :9::9::9::9::9:seni 1.65 boylarında 52-55 arası kiloda koyu saç rengi koyu tenli hayal ediorumm:21::21:

sana da şekeerr :112:

aaa ikinciyi bilmiyodum beenn :50: tüh ya:44:
malesef cnm kaç gündür üst üste sıkıntılar yaşıyoruz şehtlerimiz van depremi brde kedcıklerm öluyor braz önce kalbm ınnanlmaz sancıdı tam o sırada nişanlm aradı anladı bi sorun oldugunu sımdıde gecmedı hağla
tatlım ben o gün milföyden yaptım çok basitti ve pratikti.zamanım yoktu o yüsden hamur yoğurmadım.milföyleri oda sıcaklığına getirdim,üzerine salçalı baharatlı sos hazırladım,sonra ne istiosam malzeme onları koydum sonra en üstede kaşar koydum malzemeleri tutsun die öle işte tatlım:56:
Eki Görüntüle 278550

Hb tatlım. Bunuda denıycem inş çok tşk ederim:70:

Son düzenleme:
Balım selam hoşgeldin

canımcım hoşbulduk nasılsın:34: ya tatlım senin kediler ölüyor ve ben okuyunca kahroluyorum. bizimde dışarda yakalamaya çalıştığımız bir kedi var
arkadan popişi mi ne çıkmış içim gidio veterinere götüreceğiz ama yakalayamadık:43:

malesef cnm kaç gündür üst üste sıkıntılar yaşıyoruz şehtlerimiz van depremi brde kedcıklerm öluyor braz önce kalbm ınnanlmaz sancıdı tam o sırada nişanlm aradı anladı bi sorun oldugunu sımdıde gecmedı hağla

Hb tatlım. Bunuda denıycem inş çok tşk ederim:70:
oyy dikkat et kuzum kendine :70::70:

balım peteğiimm hoşgelmişsin sen de :71:

canımcım hoşbulduk nasılsın:34: ya tatlım senin kediler ölüyor ve ben okuyunca kahroluyorum. bizimde dışarda yakalamaya çalıştığımız bir kedi var
arkadan popişi mi ne çıkmış içim gidio veterinere götüreceğiz ama yakalayamadık:43:

Of cnm valla çok üzlyrm bende her gün bi tanesi ölüyor .
İnş o kedide kısa zamanda saglıgına kavuşur.:nazar:

koyarım tatlım yine:16:

slm canım hoşqeldin duşş aldımm görmedim geldiğini..:12::12:

hoşbulduk canımcım sıhhatler olsun. ben şey için demiştim gül yüzünü göremedim diye:14::14:

oyy dikkat et kuzum kendine :70::70:

balım peteğiimm hoşgelmişsin sen de :71:

hoşbulduk gasom:54::54:

Of cnm valla çok üzlyrm bende her gün bi tanesi ölüyor .
İnş o kedide kısa zamanda saglıgına kavuşur.:nazar:
inşallah canım benim :nazar:

Back
X