2012' de yazın evlenecekler

bizim bi kızımız var. koryucu anne babayız. 7 yaşında dünya tatlısı bi kızımız var. kısmetse hazirana kadar almış olcam yanıma tamamen

aa ne guzel yaa ılk defa sahıt oluyorum böyle bısıye hem ne kadarda buyuk bır sevap helal olsun bence gururlanmaları gerekır böyle yapacakları yere.

canım bu arada sız kendı cocugunuzu dusnuyormusunuz?

aa ne guzel yaa ılk defa sahıt oluyorum böyle bısıye hem ne kadarda buyuk bır sevap helal olsun bence gururlanmaları gerekır böyle yapacakları yere.

canım bu arada sız kendı cocugunuzu dusnuyormusunuz?

yazmıştım daha önce ama görmedin canım demekki. tabi düşünüyoruz. çok çocuk istiyoruz biz. üç tane daha istiyoruz. dört çocuklu kocaman bi aile olmak istiyoruz. ben hemen hamile kalırsam şaşırmayın:52:

yeğenlerimi ben büyüttüm zaten. o da kendi yeğenlerine aynı şekilde düşkün. şimdi birbirimizin yeğenlerine de bakıyoruz. e kendi çocuğumuza daha farklı olur. şu an da kızımız bile acayip duygular yaşatıyo bize. çocuk manyağıyız galiba:1:

Model olarak bebeğim gelmeden hiç bişeye karar vermem kuzucum ama ne alınması gerekıyorsa onları kafamda şekillendiriyorum mesela tv konusu işte beyaz tv de hoşuma gıdıyor bakalım. Nişanlım gelsin önce güzel bi tatıl yapalım baya bi dinlensin bi süre sonra salon arayışlarına çıkarız tarih işlerini ayarlarız. Bu benım yıne sakin halim kpss kursum başlıycak pöfffffffff inş yne burda olablrm

hehhe canım benım ya allah yardımcınız olsun kolay degıl herseyı bı arada yurutmek demın ekledıgın koltuları cok begendın cok hosuma gıttı mor olan
beyaz tvdemı cıkmıs valla ılk duyuyorum :1: kk de olmasa ben baya gerı olıcakmısım ozaman:1::1: tabı tabı tatıl cok ıyı gelır ıkınızede hem nısanlın askerlık sonrası tum yorgunlugunu atar ustunden:55: senın kurs ne zaman baslıyor gırmemezlık yapma dıcem buraya ama derslerde önemlı :44: bızlerı unutmada sonra:1:

yeğenlerimi ben büyüttüm zaten. o da kendi yeğenlerine aynı şekilde düşkün. şimdi birbirimizin yeğenlerine de bakıyoruz. e kendi çocuğumuza daha farklı olur. şu an da kızımız bile acayip duygular yaşatıyo bize. çocuk manyağıyız galiba:1:

ne kadar güzel cnm valla bende çok severim ama işim eğitimim dolayısıyla bi süre bebiş düşünmycez sanırım

ama ama ben gezip tozamıyorum ki hıhhhhhhhhhhhh:2::2::2:
az kaldı yavruş seninkine de inşallah :10::10: :72:

walla bizde hep geziyoruz sewgi pıtırcıkları hiç bişeye bakmıyoruz :9::9: ama daha koskoca 6 ay war cok rahatım ben hiç dert etmiyorum benim daha doğru dürüst çeyizim bile tamamlanmadı yaf anormalmiyim ben:9::8:
hahha hallolur yaa bişeycik olmaz, biz 2-3 ayda hazırlanıcaz inşallah planımız o yani :114:
ama benim Allah tan çeyizle ilgili çok büyük eksiklerim yok, kalanları da ben o zaman almak istiyorum, nasılsa taksit ödemicem, eşya alışverişi yaparken 2-5 parça kaldı zaten çeyiz olarak, onları da hallederim :114:

canım sız ne zaman ev bakmaya baslıcaksınız sızın dugune malum az kaldı sıfır evmı alıcaksınız yoksa kendınız tadılatlamı ugrasacaksınız?
canım sıfır istiyor benimki, o kadar para verip alıcaz mümkünse sıfır olsun diyor ama kısmet tabi, tadilat da yapabiliriz
kayınpederim, sıfır olmazsa da 300e evi alsak, 40-50de masraf yapsak olur aslında diyor ama bakalım
canım bakıyoruz bir taraftan, ama şimdiye kadar istediğimiz gibi bir yer çıkmadı karşımıza, bir de baktığımız alan çok dar, ama artık yılbaşında falan tabi daha hararetli ararız ki bahara düğün yapabilelim :114:

yazmıştım daha önce ama görmedin canım demekki. tabi düşünüyoruz. çok çocuk istiyoruz biz. üç tane daha istiyoruz. dört çocuklu kocaman bi aile olmak istiyoruz. ben hemen hamile kalırsam şaşırmayın:52:
:)) ilk haberi havinden alabiliriz galibaa :52::52:

olabılır canım o kadar cabuk ılerlıyorkı sayfalar takıp edemıyorum:44::1:
ne guzel canım benım yaaa buyuk kocaman bı aıle olacaksınız:nazar:

eger kendını hazır hıssedıyorsan :49:bencede hemen dogur :emir_bebek:o duyguyu yasa aramızda hemen anne olmak ısteyen var baya:nazar:

masllahmasllah canlarım benım ınsallah bende o duyuguyu hıssederım.

selam kızlarr bende 5 mayısta ınsallah evelneıcem daha hiç bişeye baslamadık nerdenn baslıcağimizi bılemıyoruz :) hepimize hayırlı olsunnn

kızlar gaza getirmeyin. nişanlım içerde uyuyor. şimdi bişey yapmim. ayy sapıklaştım gece gece galiba:52::17:

Back
X