ilginçmiş. ama yeni evli çift yalnız bırakılır yaaa olurmu ki öyle...
bencede çok ilginçmiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilginçmiş. ama yeni evli çift yalnız bırakılır yaaa olurmu ki öyle...
aynen canım ben kolay anlaşamam ama burda herkesin mşşallahı var
bende de öle canım kk ya giremediğimiz zaman face yeter biseilerde buluşmada yapalım...
düşünsenize seneye evi temizledin mi bugün ne yaptın konularıyla uğraşcas
sedacım ben babyliss kullanıyom 5 senedir inanılmaz memnunum![]()
kızlar. bizimki örf değil ama. benim altı abim var. küçüklüğümden beri yapacaklarını söyledikleri bişey var kesin yapacaklar. düğün günü beni saklayacaklar. damat bey de bulacak. herkes de izleyecek bakalım bulabiliyomuuuu diye. aşkımın beni aramasını izleyip gülecekler![]()
kızlar. bizimki örf değil ama. benim altı abim var. küçüklüğümden beri yapacaklarını söyledikleri bişey var kesin yapacaklar. düğün günü beni saklayacaklar. damat bey de bulacak. herkes de izleyecek bakalım bulabiliyomuuuu diye. aşkımın beni aramasını izleyip gülecekler![]()
aaaa bi de şey var. bu adettir. kına gecesi kına yakıldıktan sonra aşkım beni kucağına alıp tüm mahalleyi gezecek. düğün günü de beni almaya davul zurnayla oynayarak gelecekler. öyle evin önüne kadar arabada gelmeyecekler yani. mahallenin başında inip oynaya oyanaya gelecekler. çok seviyorum bu adetleri yaaa
bulamazsa para istesinler,verirse çıkarsınlar seni![]()
aaaa ne hoşşşşşama eliyle koymş gb bulur
![]()
kınadaki adet çok iLginçmiş canımm ben utanırdım kucagında öLe tüm mahaLLeyi gezerken![]()
anladım canım sen bulursun tabi ona uygun güzel birşey :114:yok tatlım henüz anne demiyor. canım diyor. o şekilde hitap ediyor. bana da nişanlıma da öyle. ama umutluyuz inşallah anne baba diyecek. önümüzdeki haftayı da iple çekiyorum. dokuz gün bizimle olacak
anladım canım güzelmiş. teşekkür ederim. evet yurtdışındayım bulurum burada da. gerçi bana geldiğinde bunların çoğunu yapıyo tasarım atölyemde ama olsun. yine de alabilirim
aaaaa misafiri bırakmış gelmiş. çok ayıııııııp![]()
hoşbuldum yavruşummsağol canım beniiimmmm
gasocuuum hoşgeldiiin...
size konu açayım,kızlar saç düzleştirici kullanıyor musunuz ben kullanmıyorum ama çeyizime almak istiyorum,önerebileceğiniz bir marka var mı?braun çok hoşuma gitti kullananınız var mı?
ya evet var böyle adetler bazı yerlerde ama bizde hiç duymadım ertesi gün gideniÖrf ve adetlerden bahsedebiliriz aslında eminimki herkesin düğünle ilgili degişik adetleri vardır meselaben duymustum düğünden sonraki gün kızın ailesine kahvaltıya gidilirmiş tatlıya tatlı yiyelim tatlı konusalım misali ben utanırım ya hemen ertesi günü gitmeye![]()
aleyküm selaaammKızLar seLaaam
Geçmişe dönüp bakıcam ama çeyiz topiğime bişeyLer ekLedim..bakmak isterseniz :
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...enin-ceyiz-icin-aldiklari-3.html#post21470502
nyuuuu yettim anacım ne güse hatunsun kızz
yyalnız kk sır bizim için
annemler dio seninki gelince naapcan bende dedim artık hepsi facede![]()
aaaa bi de şey var. bu adettir. kına gecesi kına yakıldıktan sonra aşkım beni kucağına alıp tüm mahalleyi gezecek. düğün günü de beni almaya davul zurnayla oynayarak gelecekler. öyle evin önüne kadar arabada gelmeyecekler yani. mahallenin başında inip oynaya oyanaya gelecekler. çok seviyorum bu adetleri yaaa
Benim haLamda(5 yıL oLdu evLeneLi) nişanLımın kuzeni(1sene önce evLendi) de hemen ertesi gün kahvaLtıya gittikLerini biLiorumm ikiside cunku sabaha kdr annemi özLedim die ağLamış damatLar da dayanamamış sbh oLunca annesine götürmüşLer![]()
:))) ne ilginç şeyler varmış kız sizde, eğlenirsin keyifli olur sizin için :)aaaa bi de şey var. bu adettir. kına gecesi kına yakıldıktan sonra aşkım beni kucağına alıp tüm mahalleyi gezecek. düğün günü de beni almaya davul zurnayla oynayarak gelecekler. öyle evin önüne kadar arabada gelmeyecekler yani. mahallenin başında inip oynaya oyanaya gelecekler. çok seviyorum bu adetleri yaaa
canoomm
:))) ne ilginç şeyler varmış kız sizde, eğlenirsin keyifli olur sizin için :)
biz ablamda da karşı taraftan rica etmiştik, ben de baştan söyledim benimkine sakın kapıya davul zurna getireyim demeyin diye :))
ben gelenekleri/adetleri mümkün mertebe uygulamaya yaşatmaya çalışırım da, o kadar değil
kaldı ki kucağında gezdirmek falan, ay yok kız ben yapamam![]()
canoomm![]()
Selam Canlarım
canım benim nişanlımda izmirde yaşıyor. ayrı şehirlerdeyiz sen yoksa izmire mi gelin gideceksin yoksa hanımköylü mü olacak nişanlın![]()
kızlaaar çocuklarınıza isim düşündünüz mü![]()