2012' de yazın evlenecekler

Benim haLamda(5 yıL oLdu evLeneLi) nişanLımın kuzeni(1sene önce evLendi) de hemen ertesi gün kahvaLtıya gittikLerini biLiorumm ikiside cunku sabaha kdr annemi özLedim die ağLamış damatLar da dayanamamış sbh oLunca annesine götürmüşLer (:

:))Demek burdan cıkmıs bu muhabbett:1::1:birde kına gecesinde kına yakılırken kayınvalde altın koyar avcuna o genelde herkesde vardır birde bizde kınadan sonraki gün kına yıkama deriz deniz kenarına gidip calıgılı cengili oynaya oynaya kına yıkarız

kızlaaar çocuklarınıza isim düşündünüz mü:9::9:
yok biz düşünmedik yaa :26:
ben bir kaç beğendiğim isimleri söylemiştim o kadar :)

canım keşkek istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :27: :27: Bayramda annem yapıcak inş (kayınvalidem) :56: :56:
ya ben hiç yemediimm :56: hani şu büyük tahta kaşıkla buğday dövülerek yapılan yemekti dimii, ay bilmememe rağmen benim de canım çekti :1::1:

anladım canım sen bulursun tabi ona uygun güzel birşey :114:
ya bir de merakımı bağışla ama bu durum çok hoşuma gitti o yüzden merak ettim, bu şirinenin adı ne? oralı mı yoksa buralı mı? yani Türk mü :112: eğer mahsuru varsa paylaşmayabilirsin de sorun değil, neticede bu yaptığın güzelliğin tarifi yok zaten :16: Allah ikinizden razı olsun..

ismi Gülümsün canım. biz gülüm diyoruz. türk yani

:))) ne ilginç şeyler varmış kız sizde, eğlenirsin keyifli olur sizin için :)

biz ablamda da karşı taraftan rica etmiştik, ben de baştan söyledim benimkine sakın kapıya davul zurna getireyim demeyin diye :))
ben gelenekleri/adetleri mümkün mertebe uygulamaya yaşatmaya çalışırım da, o kadar değil :1:
kaldı ki kucağında gezdirmek falan, ay yok kız ben yapamam :1:
]

çok güzel şeyler bunlar. bizim pek çok düğünümz olacağı için birisinin tam anlamıyla uygun olmasını istedik

:))) ne ilginç şeyler varmış kız sizde, eğlenirsin keyifli olur sizin için :)

biz ablamda da karşı taraftan rica etmiştik, ben de baştan söyledim benimkine sakın kapıya davul zurna getireyim demeyin diye :))
ben gelenekleri/adetleri mümkün mertebe uygulamaya yaşatmaya çalışırım da, o kadar değil :1:
kaldı ki kucağında gezdirmek falan, ay yok kız ben yapamam :1:

canoomm :3:

Aaaa bende hem annemLere hem nişanLıma diorum kii çift davuL zurna geLmeden evden çıkmam dıorum :1: çok hoşuma gidio hani geLin OLmasam cıkar kapıda oynarım o derece :1:

:))Demek burdan cıkmıs bu muhabbett:1::1:birde kına gecesinde kına yakılırken kayınvalde altın koyar avcuna o genelde herkesde vardır birde bizde kınadan sonraki gün kına yıkama deriz deniz kenarına gidip calıgılı cengili oynaya oynaya kına yıkarız

Ya Allah günah yazmasın ama ben kına kokusundan hoşLanmıorum..babanem eLine yakardı küçükken eLinden yemek yemezdim :S :S tabii şimdi o kdr deiLim ama kınada eLimi hemen yıkasam oLmaz mı yaa :44:

aynı durumdaymışız yahu çok zor böyle hasret kalmak. canım nişanlım izmirde bende izmire gelin gidicem kısmetse :16:

gel gelllll canımmm beklerizz neresinde nisanlın izmirin

canım keşkek istediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :27: :27: Bayramda annem yapıcak inş (kayınvalidem) :56: :56:
offffffff benimde yaaa olsada yesekkk :2::2:

İLayda oLucak ismi kızımız oLursa.NişanLımın isminin baş harfi bnmde ismimin son harfLeriyLe bitio (: Gerçi biz bunu düşünerek koyaLım demioruz ama uyuyo yinede :1: KayınvaLidem de bi ara Hiranur koyaLım dıodu şimdi İLayda'ya döndü biz iLayda diyince (:
Biz hep kızımız oLucak die düşünüoruz nedense kayınvaLidem de öLe dio..nişanLımın süLaLesinde kız çok az ondan istiyoLar gaLiba..Tabii ki sağLıkLı oLsun da cinsiyet önemLi değiL..

Bende kızım olsun cok isterim hatta ikizlerim isim konusunda erkekde arda diyordum komsumuz caldı ogluna koydu ada dedim onuda caldılar artık bişi demiyorum o anki ruh halime göre koyucam:34:

İLayda oLucak ismi kızımız oLursa.NişanLımın isminin baş harfi bnmde ismimin son harfLeriyLe bitio (: Gerçi biz bunu düşünerek koyaLım demioruz ama uyuyo yinede :1: KayınvaLidem de bi ara Hiranur koyaLım dıodu şimdi İLayda'ya döndü biz iLayda diyince (:
Biz hep kızımız oLucak die düşünüoruz nedense kayınvaLidem de öLe dio..nişanLımın süLaLesinde kız çok az ondan istiyoLar gaLiba..Tabii ki sağLıkLı oLsun da cinsiyet önemLi değiL..

benimde annemin göbişini umut diye seviyos hep dedi umut koy bebeğini sev diye sonra bigün kaynanamla oturuyos size vasiyetim umut olsun oğlunuzun adı dedi:53::53::53:
Oğlumuz olursa Umut Ayaz olcak ama biz kıs istiyos:17::17::17:
bugün bi isim beğendim Belis:Aşkın ilk meyvesi demekmiş:17::17:
Asel de çok hoşuma gidiyo Ela da:27::27:
ah kıs anası olmak çoook zor:9::9::9::9:

Geçen gün EKİM gelinlerinin topiğine baktım sabaha kadar okudum valla ta ben heycanlandım ama göz yaşlarımı tutamadım:2::2:

gel gelllll canımmm beklerizz neresinde nisanlın izmirin

offffffff benimde yaaa olsada yesekkk :2::2:

Bende kızım olsun cok isterim hatta ikizlerim isim konusunda erkekde arda diyordum komsumuz caldı ogluna koydu ada dedim onuda caldılar artık bişi demiyorum o anki ruh halime göre koyucam:34:

canım karşıyakada benim minik kuşum :1:

balbtb hayatım ben özel mesaj atamıyorum malesef :50: sen bana mail adresini yollarsan eklerim seni
face kullanmıyorum nişanlım kıskanıyor

benimde annemin göbişini umut diye seviyos hep dedi umut koy bebeğini sev diye sonra bigün kaynanamla oturuyos size vasiyetim umut olsun oğlunuzun adı dedi:53::53::53:

Aaaa tesadüfe bakk kesin umut koy var bi hayır (: BeLis anLamı süpermişş akLımda oLsun çok beğendim...

Geçen gün EKİM gelinlerinin topiğine baktım sabaha kadar okudum valla ta ben heycanlandım ama göz yaşlarımı tutamadım:2::2:

Aynen bende öyLe OLdum hatta buraya yazdım duyguLarımı (:

VaLLa bebişimm ben ztn çok duygusaL suLugöz bi kızım..şimdi biLe aiLemden bu evden ayrıLma düşüncesi gözLerimi doLduruosa..kesin ağLarımm ben :43:

ahh ahhh ben birde tek cocgum sen bizi düşün annem zaten düğün muhabbeti olsun hemen baslar aglamaya o gece sakinlestirici alcak o derece yani

biz de kız olursa eylül öyküm
erkek olursa ulaş deniz koymak istiyoruz
ben iki erkek olursa ötekinin de adını eymen koymak istiyorum ama nişanlım beğenmior ne o öle asmalı konaktaki seymen ağa gibi diyor ama ben hayır seymen değim eymen diorum,gülüo sonraa:9:

ooo biz türk hatunlarına zaten oynamak olsun, her türlü :32::21::32: :9::9:

ismi Gülümsün canım. biz gülüm diyoruz. türk yani
aayy çok güzelmiişş, Rabbim hayırlı güzel bir ömür nasip etsin o tatlı kıza, sizinle birlikte :16:

çok güzel şeyler bunlar. bizim pek çok düğünümz olacağı için birisinin tam anlamıyla uygun olmasını istedik
güzel düşünmüşsünüz canım :70:

Aaaa bende hem annemLere hem nişanLıma diorum kii çift davuL zurna geLmeden evden çıkmam dıorum :1: çok hoşuma gidio hani geLin OLmasam cıkar kapıda oynarım o derece :1:

Ya Allah günah yazmasın ama ben kına kokusundan hoşLanmıorum..babanem eLine yakardı küçükken eLinden yemek yemezdim :S :S tabii şimdi o kdr deiLim ama kınada eLimi hemen yıkasam oLmaz mı yaa :44:
canım bizim kızlardan istemeyen olursa yakıldıktan sonra 1 dk ortadan kayboluyo,
gidiyo yıkıyo, tekrar eldiveni geçirip geliyo oynamaya devam ediyo,
ablam kuzenlerim hep öyle yaptılar, eskiden ben de öyle yapıcam derdim
ama son birkaç yıldır sadece kına gecelerinin anlamı olsun diye avcuma minicik bir daire şeklinde yapıyorum,
öyle olunca da koku problemini de çok yaşamamış oluyorum, çünkü ben de kokusunu sevemiyorum malesef :25::25:

ahh ahhh ben birde tek cocgum sen bizi düşün annem zaten düğün muhabbeti olsun hemen baslar aglamaya o gece sakinlestirici alcak o derece yani

bende çok ağlarım kesinnnnnnnnnn:5::5::5: ugrasırlar artık sabaha kadar kocişlerimiz bizle :27:

ben nişanımda ağladım. kınayı düğünü siz düşünün artık

Napıcaz biLmiorum annemLerin ağLadığını görünce ben daha çok çoşarım sanırım =(( Ama kendi evimizde şöLee kocişLe 1-2 hafta geçirince keseriz ağLamayı o zmn :1::1:

süper olurdu cnm:56::56:
Aaaa tesadüfe bakk kesin umut koy var bi hayır (: BeLis anLamı süpermişş akLımda oLsun çok beğendim...

Aynen bende öyLe OLdum hatta buraya yazdım duyguLarımı (:

evet cnm gördm :43: neyse şimdiden düşünmemek en iyisi

canım bizim kızlardan istemeyen olursa yakıldıktan sonra 1 dk ortadan kayboluyo,
gidiyo yıkıyo, tekrar eldiveni geçirip geliyo oynamaya devam ediyo,
ablam kuzenlerim hep öyle yaptılar, eskiden ben de öyle yapıcam derdim
ama son birkaç yıldır sadece kına gecelerinin anlamı olsun diye avcuma minicik bir daire şeklinde yapıyorum,
öyle olunca da koku problemini de çok yaşamamış oluyorum, çünkü ben de kokusunu sevemiyorum malesef :25::25:

Gasoom sanırım bende gidip yıkayıp tekrar görüntü oLsun die eLdiveni takıcam..ama bi yandan da diorum tek eLime küçücük süreyim hevesLeniorum snrada diorum baLayına gidicem bikiniLi haLimLe eLimde kına komik oLmaz mı (: Kararsızııııımmmm...

Back
X