2012' de yazın evlenecekler

o doğru diyo daaa bakalım kısmet. hemen de olmasın anacım yaaa o ne öyle daha karıkoca evliliğin tadına varmadan hamilelik çekilmezki. bari iki üç ay geçsin de ondan sonra. kocişle romantik geceler geçirelim dimi ama. yoksa o gecelikler ne olcek kız:9:

orasıda doğru ben o gecelikli geceleri unuttum birden:17:olsun bitane bebiş yapalım sonra gene geceliklerle devam ederiz,bütün geceler bizim nasıl olsa:9:

ilk geceden canım:23::23:
bi arkadaşım asıl o benden korksun demişti öldüydüm gülmekten:1::1::1:
ben hiç korkmuyorum çnkü potansiyel olarak kötü şeler olcanı sanmıyom:17::17:

nişanlım bana boşver geceliği pijamayı bebeğim zaten onlarla işimiz yok diyo ölüyorum gülmekten:52:

benimki çok dikkat eder,sever öyle ince detayları...yemeği bile göz zevkine hitap edecek kocişimin,önce gözünü sonra gönlünü doyuracak...tipik boğa burcu erkeği benim boğaaaaam:9:

bunun mevsimle alakası yok tatlım:20::20:
yakan açık ya tenin ne kadar güsel bunu bacak kısmınla eşleştir inan bana çok daha güsel durucak:nazar::nazar:
simsiyah boğma güsel fiziğini:29:

tmm şekercim yarında öyle bir foto çekip göndereceğim senin için ona da bakar krr veririz ;););) ii geceleeeeeeeeeeerrr fıstıklar :D

korkma datlum yaaaaa. aşkın o senin. düşünsene birbirinize ait olacaksınız tamamen. ahhh aşk bu yaaaa korkma sakın
biliyorum farkındayım ama işte korkuyorum :30: acısa da öldürmez di mi:9::9:
tmm şekercim yarında öyle bir foto çekip göndereceğim senin için ona da bakar krr veririz ;););) ii geceleeeeeeeeeeerrr fıstıklar :D
iyi geceleeer canım....:16:

hiç öyle korkularım yok valla ilk gece, hamilelik, doğum vs. aşkım benimle olsun hiç bişeyden korkmam. ben kaçtım cicişler. saç maskemi yapcam sonra yarın ne giyeyim diye bakcam sonra duş alıp yatcam. yarın dedeyi ziyarete gitcez. gelinini güzel görsün:46: iyi geceler:54:

benimki çok dikkat eder,sever öyle ince detayları...yemeği bile göz zevkine hitap edecek kocişimin,önce gözünü sonra gönlünü doyuracak...tipik boğa burcu erkeği benim boğaaaaam:9:

kız benimki de boğa. ama o benim herşeyim özenli olduğu için bayılıyor zaten. asla kusur bulamam yaptığın şeylerde diyo. canım benim yaaa

hiç öyle korkularım yok valla ilk gece, hamilelik, doğum vs. aşkım benimle olsun hiç bişeyden korkmam. ben kaçtım cicişler. saç maskemi yapcam sonra yarın ne giyeyim diye bakcam sonra duş alıp yatcam. yarın dedeyi ziyarete gitcez. gelinini güzel görsün:46: iyi geceler:54:

tamam canım benim,güsel gelini daha da güselleşsin dedeciiin...iyi geceler iyi uykular tatlı rüyalaaar....:16:

heheheh ama zaten ilki acıyooor:9:

aaa değişik bir boğaaa:9: hayırlısı kuzum...

kendini öle şartlandırma erkek ne kadar tatlı gelirse sende öle oluyosun:17::17:
acıda dr ağdaya katlanan trk kadınının bu konuda korkmasını anlamıyom demişti:9::9::9:
bende bir boğa hatunuyum:23::23::23:

kendini öle şartlandırma erkek ne kadar tatlı gelirse sende öle oluyosun:17::17:
acıda dr ağdaya katlanan trk kadınının bu konuda korkmasını anlamıyom demişti:9::9::9:
bende bir boğa hatunuyum:23::23::23:

elimde olsa korkmamak:9:
ağda da fena acıyor yaa off insanın canından can kopuyor valla:52:
vayy dişi boğa:7:

kesinlikle gidilip görülmesi gerekiyor canımcım öyle askıda görüldüğü gibi veya nette görüldüğü gibi değil üstüne giyince zaten moda giriyorsun tabi beğendiğinse:16: ayrıca siz ne kadara kadar bir gelinlik almayı veya diktirmeyi düşünüyorsunuz bilmiyorum ama fatihte rekabet çoktur sanırım pazarlık yapılabilir. bu arada biz pazarlık yapmadık ama birşeyler yapabiliriz demişlerdi kızlar beni giydirirken:34::34:

aa süper işte o yüzden sordum canım ben de, yani süper dediğim hani birisi sıkı pazarlık yaparsa daha da uyguna alırsınız iyi olur :13:

ya bizimki belli değil, belki annem diker belki diktiririm, hazır alamam heralde çünkü ben de vücut orantısızlığı var,
yani üst bedenim çok zayıf ve göğüs çok küçük ama alt taraf totoş yüzünden üstle uyumlu değil, hazırlar pek olmuyo yani :1:
bütçe olarak da bana kalsa 2000lira rahat veririm heralde gelinliğe ama daha uyguna da bulabilirim diye düşünüyorum hani 1.500 e falan belki :26:
ama o gün güzel birşey giymek istiyorum o yüzden çok beğenirsem 2.500e kadar da yolu var bence ama işte birtek bana kalmıyor
(bu arada kuzenimin gelinliği çok güzeldi, herkes bayıldı ben de, ve fatihte bir pasajın 3.katında diktirdi, 1.900den 1.300e düştü sıkı pazarlıkla)
nişanlım da annem diker işte diyor, nişan elbisemi de dikmişti zaten, annem daha önce de dikti gelinlik birkaçtane
ama ben annemi yoramam yani hele o düğün telaşında, bakalım kim galip gelecek :9:
ama kayınvalidem benim tarafımda her zaman, onun sayesinde istediğim fiyattaki gelinliği giyebiliirim :23::23:

bu arada kusura bakma canım geç cevap yazdım, ablam aradı 45 dakikadır onunla konuşuyodum :)

Back
X