2012' de yazın evlenecekler

Canlarımmmmmm bugün sohbet edemedımsizlerle netimde sıkıntı var bırde dısardaydım annemle ordanda dayımlara geçtim birazdan hemen geçmişe göz atcam :70:

SeLam kızLar...

dün giremedim geçmişe baktım birascıkkk (:
NişanLımLa kayınvaLidem bizde kaLdıLar söLemiştim..Çok güzeL geçti , yemek - sohbet - tv bi de okey oynadık hep beraber eğLenceLiydi (: Düğünden ev işinden fLn konuşuLdu biraz..sabah da kahvaLtı yaptık kahve içtik fLn şimdi gittiLer (:

blbtb denediğin geLinLiğin nette fotosu varmı merak ettim?

Bnde dün nişantaşında 1-2 geLinLikçiye bakabiLdim..NişanLım erken çıkmış işten bize geLecekLeri için onu bekLetemedim..bi tanesinde tam istediğim gibi bi modeL buLdum ama deneyemedim yaa utandım açıkçası mankenin üzerindeydi kadına çıkarın deneyeyim diyemedim =( Diğer baktığım geLinLikçide istediğim gibi bişey yoktu.O beğendiğim geLinLiğin fiyatı 2500 dedi ama indirim yaparız dedi..Bir de 2012 de geLinLikLer zamLancagı için diktirseniz de aLsanız da şimdiden bakmak en iyisi dedi kadın..
Ordan cıkıp yengemin modaevine gittim..Kafamdaki modeLi anLattım..Tam sana göre bi modeL dediLer..Şu oLur bu oLmaz fLn biraz konuştuk..Üstünde swarovski taşLarı kuLLancakLar..Zaten kumaşLarı pronovias geLinLik kumaşLarından kuLLanıoLarmış..Sen yinede istersen başka yerLerde dene modeL ama kafanda bi modeL beLirLemişsen işimiz koLay Ocak'ta başLarız artık dediLer...Kına eLbisemi de diktirmeye karar verdim..Çünkü orda provadaki bi bayana dikmişLer taşLı baLık modeL bi eLbise ama o yakının düğünü için diktirmiş 250 TL'ye dikmişLer..sana tabi daha ucuz oLucak dediLer..Zaten abiyeLerin fiyatı aLmış başını gidio..Kına eLbisemi de diktirmeye karar verdim kızLar :)

Bir de dün kendime uzun çizme aLdım (:

$cizme8-9111.webp$30102011320.webp$30102011319.webp

aaa yokluğumda konu nerelere gelmiiiişşş:52:
kız niye korkiyim, aaa ben yıllardır kimin hasretiyle yanıyorum :23::23::23::23:

işte buuu 2012 nin en cesur haunu GAZO:46::46::46::9::9::9::9::9:
kıs alemsin hee:9::9:
bugün bizde kaynanam kayınbabam ailecek kahvaltıya gittik bayramdan sonraki hafta annem evimizi görcek:17::17:
Buzdolabı aspratör ve ütü almışlar arçelikten 3 ütüm oldu:1::1::1:
tv baktık ama nasıl istersiniz bilemem dedi bende bis bakarıs dedim:27:
bu ay badana bitiyo sonra özel yaptırcak yere gdip mobilyamıza renk secces şubat 18de sözleniyorus:21::21::21::21::38::38::38:

Kızlarrrr nasılsnız bakalım neler kaynattınız ben yokken saclarıma kına yaktım yaklasık 4 saattir kafamda fenalık gecircem az kaldı :2:buarada hafta sonu kendimi kaybettim fincancılar carsısında birsürü sey aldım resimlerini bulduklarımı eklicem simdi biraz gidip gecmişi okuyayım:1:

Kızlarrrr nasılsnız bakalım neler kaynattınız ben yokken saclarıma kına yaktım yaklasık 4 saattir kafamda fenalık gecircem az kaldı :2:buarada hafta sonu kendimi kaybettim fincancılar carsısında birsürü sey aldım resimlerini bulduklarımı eklicem simdi biraz gidip gecmişi okuyayım:1:

ayy canım güle güle kullan...:16::16:
bende artık çeyis fazlalığı olduğu için hiç bişe aldırtmıyolar:50::50:çok sıkılıyrum keşke ihtiyacı olan bulsamda onla gessem bende:1:

aa süper işte o yüzden sordum canım ben de, yani süper dediğim hani birisi sıkı pazarlık yaparsa daha da uyguna alırsınız iyi olur :13:

ya bizimki belli değil, belki annem diker belki diktiririm, hazır alamam heralde çünkü ben de vücut orantısızlığı var,
yani üst bedenim çok zayıf ve göğüs çok küçük ama alt taraf totoş yüzünden üstle uyumlu değil, hazırlar pek olmuyo yani :1:
bütçe olarak da bana kalsa 2000lira rahat veririm heralde gelinliğe ama daha uyguna da bulabilirim diye düşünüyorum hani 1.500 e falan belki :26:
ama o gün güzel birşey giymek istiyorum o yüzden çok beğenirsem 2.500e kadar da yolu var bence ama işte birtek bana kalmıyor
(bu arada kuzenimin gelinliği çok güzeldi, herkes bayıldı ben de, ve fatihte bir pasajın 3.katında diktirdi, 1.900den 1.300e düştü sıkı pazarlıkla)
nişanlım da annem diker işte diyor, nişan elbisemi de dikmişti zaten, annem daha önce de dikti gelinlik birkaçtane
ama ben annemi yoramam yani hele o düğün telaşında, bakalım kim galip gelecek :9:
ama kayınvalidem benim tarafımda her zaman, onun sayesinde istediğim fiyattaki gelinliği giyebiliirim :23::23:
bu arada kusura bakma canım geç cevap yazdım, ablam aradı 45 dakikadır onunla konuşuyodum :)

canım gelinliğin içinde hiçbirşey belli olmuyor mesela bende de azucuk :37: göbiş var ama gelinlik hiçbirşeyi belli etmedi herşeyi gizledi resmen. bütçe belirlenmesi çok önemli tabi canımcım ayrıca sıkı pazarlık yapan birisinin varlığı. ama dediğim gibi şimdiden belirlenmesinde fayda var datlusu.

he ben belirledim de ne oldu. benimki bildiğiniz üzre yurtdışında bugün konuştuk ballandıra ballandıra anlattım ama ne dedi ben geleyim o zaman bakarız dedi yaaa o zaman fiyatlar artarsa dedim yok yok artmaz dedi. gerekirse izmir.den de bakarız dedi. hem açık birşey istemiyor(dekolte filan) hemde pazarlık yapamazsın sen diyor bana kerata:22::22::22: anlayacağınız şubat ayına kaldı benim gelinliğimde:31::31::31::31:

SeLam kızLar...

dün giremedim geçmişe baktım birascıkkk (:
NişanLımLa kayınvaLidem bizde kaLdıLar söLemiştim..Çok güzeL geçti , yemek - sohbet - tv bi de okey oynadık hep beraber eğLenceLiydi (: Düğünden ev işinden fLn konuşuLdu biraz..sabah da kahvaLtı yaptık kahve içtik fLn şimdi gittiLer (:

blbtb denediğin geLinLiğin nette fotosu varmı merak ettim?

Bnde dün nişantaşında 1-2 geLinLikçiye bakabiLdim..NişanLım erken çıkmış işten bize geLecekLeri için onu bekLetemedim..bi tanesinde tam istediğim gibi bi modeL buLdum ama deneyemedim yaa utandım açıkçası mankenin üzerindeydi kadına çıkarın deneyeyim diyemedim =( Diğer baktığım geLinLikçide istediğim gibi bişey yoktu.O beğendiğim geLinLiğin fiyatı 2500 dedi ama indirim yaparız dedi..Bir de 2012 de geLinLikLer zamLancagı için diktirseniz de aLsanız da şimdiden bakmak en iyisi dedi kadın..
Ordan cıkıp yengemin modaevine gittim..Kafamdaki modeLi anLattım..Tam sana göre bi modeL dediLer..Şu oLur bu oLmaz fLn biraz konuştuk..Üstünde swarovski taşLarı kuLLancakLar..Zaten kumaşLarı pronovias geLinLik kumaşLarından kuLLanıoLarmış..Sen yinede istersen başka yerLerde dene modeL ama kafanda bi modeL beLirLemişsen işimiz koLay Ocak'ta başLarız artık dediLer...Kına eLbisemi de diktirmeye karar verdim..Çünkü orda provadaki bi bayana dikmişLer taşLı baLık modeL bi eLbise ama o yakının düğünü için diktirmiş 250 TL'ye dikmişLer..sana tabi daha ucuz oLucak dediLer..Zaten abiyeLerin fiyatı aLmış başını gidio..Kına eLbisemi de diktirmeye karar verdim kızLar :)

Bir de dün kendime uzun çizme aLdım (:

Eki Görüntüle 281103 Eki Görüntüle 281102 Eki Görüntüle 281101

canım senin gününün güzel geçmesine sevindim umarım hergünün neşeli ve güzel geçer. benim beğendiğim gelinliğin resmini sitesinde bulamadım canım. ama gerçekten çok şık,sade ve asil. umarım ben alana kadar başka birine gitmez :23::23::23::23: ayrıca sende gelinliğin ile kına elbisenin modelini belirlemen iyi olmuş. herşeyin hayırlısı canımcım:nazar::nazar::nazar:

selam canımmm...gelinliğini ve kına elbiseni belirlemen süper olmuş şimdiden,inşallah tam da istediğin gibi olur...
bu arada çizmelerin çok güsel ve rahat gözüküyor, güle güle giy canım benim...
Tşk ederimm canımm...

bugün bizde kaynanam kayınbabam ailecek kahvaltıya gittik bayramdan sonraki hafta annem evimizi görcek:17::17:
bu ay badana bitiyo sonra özel yaptırcak yere gdip mobilyamıza renk secces şubat 18de sözleniyorus:21::21::21::21::38::38::38:
Hadi hayırLısı oLsun cnmm..

BekLioruumm resimLeri güLe güLe kuLLan canımm (:

merhaba canım. güle güle güzel günlerde kullan tatlım. resimde bekleriz:34:

bubaburum senin işlerin maşallah tıkır tıkır yolunda gidiyor çifter çifter üçer beşer halloluyor:34::34::nazar::nazar::nazar: tarihte belirlenmiş hayırlısı olsun canımcım allah tamamını erdirsin:nazar:

canım gelinliğin içinde hiçbirşey belli olmuyor mesela bende de azucuk :37: göbiş var ama gelinlik hiçbirşeyi belli etmedi herşeyi gizledi resmen. bütçe belirlenmesi çok önemli tabi canımcım ayrıca sıkı pazarlık yapan birisinin varlığı. ama dediğim gibi şimdiden belirlenmesinde fayda var datlusu.

he ben belirledim de ne oldu. benimki bildiğiniz üzre yurtdışında bugün konuştuk ballandıra ballandıra anlattım ama ne dedi ben geleyim o zaman bakarız dedi yaaa o zaman fiyatlar artarsa dedim yok yok artmaz dedi. gerekirse izmir.den de bakarız dedi. hem açık birşey istemiyor(dekolte filan) hemde pazarlık yapamazsın sen diyor bana kerata:22::22::22: anlayacağınız şubat ayına kaldı benim gelinliğimde:31::31::31::31:

canım senin gününün güzel geçmesine sevindim umarım hergünün neşeli ve güzel geçer. benim beğendiğim gelinliğin resmini sitesinde bulamadım canım. ama gerçekten çok şık,sade ve asil. umarım ben alana kadar başka birine gitmez :23::23::23::23: ayrıca sende gelinliğin ile kına elbisenin modelini belirlemen iyi olmuş. herşeyin hayırlısı canımcım:nazar::nazar::nazar:

Aynen öyLe canım herşeyin hayırLısıı inş herşey istediğimiz gibi oLurr :16:

canım lilam çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine:16::16:
bende nişan kıyafetimi göstermiştim size
Eki Görüntüle 281251
fakat 1250 dedi.kaynanam alırıs dedi ama ben özel dikim güvenilir biyer olursa orda yapmak istiyorum senin o tanıdığın yer yaparmı ki mesela:31::31:

canım lilam çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine:16::16:
bende nişan kıyafetimi göstermiştim size
Eki Görüntüle 281251
fakat 1250 dedi.kaynanam alırıs dedi ama ben özel dikim güvenilir biyer olursa orda yapmak istiyorum senin o tanıdığın yer yaparmı ki mesela:31::31:

Yapar tabi canım yengemin moda evi zaten bizim burda 4.Levent'te konuşursun bakarsın akLına yatarsa yaptırırsın...Yengem oLmasına ragmen bnmLe sanki müşterisiyim gibi itinayLa iLgiLendi vaLLa hani akrabayız amaan noLcak yaparıs fLn tarzında deiLdi ortağı OLan kadınLa da frekansım tuttu yanii...

Yapar tabi canım yengemin moda evi zaten bizim burda 4.Levent'te konuşursun bakarsın akLına yatarsa yaptırırsın...Yengem oLmasına ragmen bnmLe sanki müşterisiyim gibi itinayLa iLgiLendi vaLLa hani akrabayız amaan noLcak yaparıs fLn tarzında deiLdi ortağı OLan kadınLa da frekansım tuttu yanii...

babam bi tekstil atolyesinde çalışıyo benim bunların en kaliteli kumaşıyla bile nişanlığa bu kadar verilmes dedi haklıda:5::5:
uygn fiyata ama kesinlikle güvenilir yer olsun istiyorum bi kere dilim yanmıştı önkü çok alakasız bişe yapmıştı...
sen bana faceden msjla adresi moda evinin adını felan yazarmısın canım:26::26:

babam bi tekstil atolyesinde çalışıyo benim bunların en kaliteli kumaşıyla bile nişanlığa bu kadar verilmes dedi haklıda:5::5:
uygn fiyata ama kesinlikle güvenilir yer olsun istiyorum bi kere dilim yanmıştı önkü çok alakasız bişe yapmıştı...
sen bana faceden msjla adresi moda evinin adını felan yazarmısın canım:26::26:

yoLLadım cnmm bakarsınn

Nişanımdan bi video koydum izledınızmı nasıl döktryom:1::1: :1: :1:
kayınvalidem de nasıl izliyor 1. dkikanın sonunda nşanlımın yanına gelıp izleyen anneciğim yani kayınvalidem kızlaaaaaaaaaaaar hadin artık evlenelim düğündede döktrelımmmmmmm:60: :60: :60:

Nişanımdan bi video koydum izledınızmı nasıl döktryom:1::1: :1: :1:
kayınvalidem de nasıl izliyor 1. dkikanın sonunda nşanlımın yanına gelıp izleyen anneciğim yani kayınvalidem kızlaaaaaaaaaaaar hadin artık evlenelim düğündede döktrelımmmmmmm:60: :60: :60:

kaynanayı görünce dahada coşmuşun:1::1::1:ama enişten daha fena sen onla döktürüyon ablanla seninki size destek:9::9:

ohh ohhh süper kız maşallah :nazar:o kadar ütüyü napacaksın bilmiyorum ama:9:güle güle kullan yine de...bu arada 18 şubat bizim aşkımızın yıldönümü,6.yıla gireceğiz nasipsee ayy çok heyecanlııııı...:69::69:
güle güle kullan canım ama resim isteriz olmaz öyleee....yıka kız kafanı da dokunmasın onca saattir tutuyon...

Back
X