havin resmi var mı kendi çizdiğin ya da esinlendiğin bir resim çok merak ettim kuzum yaa..ama eminim süper olacaktır,zaten danteli de çok yakıştırıyormuş nişanlın![]()
şu an yok elimde olduğunda yüklerim tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
havin resmi var mı kendi çizdiğin ya da esinlendiğin bir resim çok merak ettim kuzum yaa..ama eminim süper olacaktır,zaten danteli de çok yakıştırıyormuş nişanlın![]()
şu an yok elimde olduğunda yüklerim tatlım
tamam güselim,bekliyorum...
siz düğünü nerede düşünüyosunuz hayatım. salonmu kır düğünümü nasıl olacak
bende aranıza geleyim kızlar 05.10.2011 nişan tarihim...
4.şubat 2012 düğünm olacak..Kışın sadece ben evleniyorum galiba![]()
kır düğünü canım,kırlıkta değil ama dsi'nin bahçesinde olacak nasipse..
inşallah istediğin gbi olur. benim nişan partim havuz başında olmuştu çok güzeldi. gerçi sürpriz olmuştu ben yapmadım hiç bişey ama çok hoştu. tören evde eğlence havuz başında olmuştu
sağolasın canım inşallaah... ayy çok güsel olmuştur eminimki...
galiba benim kınam ve İst.da ki düğünüm ikisi bir arada bizim bu tarafta sosyal tesis var,havuzbaşı orda olacak,annemler orayı düşünüyor ama inş.nişanlım askerden gelene kadar tutulmaz orasınasipse tam tarihi o gelince belirleyeceğiz..
öbür düğünüm DSİ bahçesinde olacak olan Edirne'de,nişanlım oralı çünkü...
hallolur hepsi canım. kociş gelir, yer tutulur, hazırlıklar yapılır. bir bakmışsın evlisin. zaman öyle çabuk geçiyoki aslnda biz yavaş sanıyoruz. mesela ben nişanlım dönene kadar zamanı geçmiyo gbi görcem. çünkü hem o yok hem de yalnızım. zaman zor geçiyo gbi oluyo böyle
iyi geceler... nişanlısıyla aynı ilde olmayanlar nasıl olacak düğünleriniz?
selam canım bızde nısanlımla ayrı ulkelerdeyız ama kavusamıza allahın ıznıyle az kaldı
gecmısı okudum demın senınde dugunune az kalmıs sız nerde yasıcaksınız?
bizde batman da yaşayacağız..ben şuan kocaelinde yaşıyorum ..düğünüm aydın da olacak ..
sen hangi ülkedesin canım..nişanlın hangi ülkede....
.........................bizde batman da yaşayacağız..ben şuan kocaelinde yaşıyorum ..düğünüm aydın da olacak ..
Güzelller cnm arkadasınınki de sade ve şık begendımkızlar birkaç gelinlik modeli ekleyeceğim...
Eki Görüntüle 281308 Eki Görüntüle 281304 Eki Görüntüle 281305 Eki Görüntüle 281306 Eki Görüntüle 281307
bu da arkadaşımın gelinliği çok hoşuma gitmişti sade ve şıkEki Görüntüle 281309
Kız arçelikle arasında çok fark yok sanki bochun?4.güselmiş canım
canım demiştim sana zaten boch pahalı diye
ben her beyaz eşyamı arçelik aldım aspratöre kadar sadece ocaklı fırınımı vestel aldım...![]()
Anladım cnm bizimde şuan evde olan çamaşır makınamız hotpoint güzel..vayy çok güselmiş havincim güle güle giy aşkla
evet bosch biraz uçuk ama kaliteli diyor herkes...biz buzdolabımızı samsung bulaşık makinemizi hotpoint aldık,teknosadaki elemandan fikir alarak,en çok satılan, uçuk pahalı olmayan ve şikayet dönmeyen modelleri göster dedik,gösterdi sağolsun bizde aldık![]()
Anladım cnm beko da ıyı dıyorlar neyse artık baya bı ıyı arastırmak lazımcanım benim düşündüğüm markalar bosch ve siemensti
ama fırınımı arçelik iki gözlü fırınlardan alıcam, evde de kullanıyoruz çok pratik o yüzden, ama bosch ta olsaydı iki gözlü ondan alırdım
çamaşır makinemi burdan da bahsetmiştim teyzemin tavsiyesi olan bir samsung var, ya onu yada yine bosch/siemens den birini alıcam
buzdolabı-bulaşık makinesini bosch veya siemens düşünüyorum canım
ama vestelin fiyatları uygun diye biliyorum canım, bir yıldır evli olan kuzenlerimden biri kullanıyo ve memnun olduğunu söylüyor :114:
bizde batman da yaşayacağız..ben şuan kocaelinde yaşıyorum ..düğünüm aydın da olacak ..