2012' de yazın evlenecekler

bende aranıza geleyim kızlar 05.10.2011 nişan tarihim...

4.şubat 2012 düğünm olacak..Kışın sadece ben evleniyorum galiba :1:

oo hoşgeldin şeker :3:
ocak gelinleri vardı bir iki tane, çok sık görünmüyorlar burda gerçi ama onlardan hemen sonra sen gibi görünüyorsun :112:

kır düğünü canım,kırlıkta değil ama dsi'nin bahçesinde olacak nasipse..

inşallah istediğin gbi olur. benim nişan partim havuz başında olmuştu çok güzeldi. gerçi sürpriz olmuştu ben yapmadım hiç bişey ama çok hoştu. tören evde eğlence havuz başında olmuştu

inşallah istediğin gbi olur. benim nişan partim havuz başında olmuştu çok güzeldi. gerçi sürpriz olmuştu ben yapmadım hiç bişey ama çok hoştu. tören evde eğlence havuz başında olmuştu

sağolasın canım inşallaah... ayy çok güsel olmuştur eminimki...
galiba benim kınam ve İst.da ki düğünüm ikisi bir arada bizim bu tarafta sosyal tesis var,havuzbaşı orda olacak,annemler orayı düşünüyor ama inş.nişanlım askerden gelene kadar tutulmaz orası:5::5: nasipse tam tarihi o gelince belirleyeceğiz..
öbür düğünüm DSİ bahçesinde olacak olan Edirne'de,nişanlım oralı çünkü...

sağolasın canım inşallaah... ayy çok güsel olmuştur eminimki...
galiba benim kınam ve İst.da ki düğünüm ikisi bir arada bizim bu tarafta sosyal tesis var,havuzbaşı orda olacak,annemler orayı düşünüyor ama inş.nişanlım askerden gelene kadar tutulmaz orası:5::5: nasipse tam tarihi o gelince belirleyeceğiz..
öbür düğünüm DSİ bahçesinde olacak olan Edirne'de,nişanlım oralı çünkü...

hallolur hepsi canım. kociş gelir, yer tutulur, hazırlıklar yapılır. bir bakmışsın evlisin. zaman öyle çabuk geçiyoki aslnda biz yavaş sanıyoruz. mesela ben nişanlım dönene kadar zamanı geçmiyo gbi görcem. çünkü hem o yok hem de yalnızım. zaman zor geçiyo gbi oluyo böyle

hallolur hepsi canım. kociş gelir, yer tutulur, hazırlıklar yapılır. bir bakmışsın evlisin. zaman öyle çabuk geçiyoki aslnda biz yavaş sanıyoruz. mesela ben nişanlım dönene kadar zamanı geçmiyo gbi görcem. çünkü hem o yok hem de yalnızım. zaman zor geçiyo gbi oluyo böyle

inşallah tez kavuşalım aşklarımıza seninki gurbetten benimki askerden gelsin hayırlısıyla,kavuşalım mutlu mesut yaşayalım:69::69:

iyi geceler... nişanlısıyla aynı ilde olmayanlar nasıl olacak düğünleriniz?

selam canım bızde nısanlımla ayrı ulkelerdeyız ama kavusamıza allahın ıznıyle az kaldı:nazar:

gecmısı okudum demın senınde dugunune az kalmıs sız nerde yasıcaksınız?

selam canım bızde nısanlımla ayrı ulkelerdeyız ama kavusamıza allahın ıznıyle az kaldı:nazar:

gecmısı okudum demın senınde dugunune az kalmıs sız nerde yasıcaksınız?

bizde batman da yaşayacağız..ben şuan kocaelinde yaşıyorum ..düğünüm aydın da olacak ..
sen hangi ülkedesin canım..nişanlın hangi ülkede....

bizde batman da yaşayacağız..ben şuan kocaelinde yaşıyorum ..düğünüm aydın da olacak ..

aynı ulkedesın canım ohh ne guzel bende sen yurtdısında yasıyorsun sandım:1::1:

ben norvecteyım nısanlımda turkıyede sımdı asker 188 gunumuz kaldı allahın ızınıyle..:72::nazar:

bızde konyada yasıcaz ınsallah, nısanlımla ıkımızde konyalıyız sızın dugun neden kısın genelde herkes yaza dogru yapar:123:

kızlar birkaç gelinlik modeli ekleyeceğim...
Eki Görüntüle 281308 Eki Görüntüle 281304 Eki Görüntüle 281305 Eki Görüntüle 281306 Eki Görüntüle 281307
bu da arkadaşımın gelinliği çok hoşuma gitmişti sade ve şıkEki Görüntüle 281309
Güzelller cnm arkadasınınki de sade ve şık begendım
4.güselmiş canım:16::16:

canım demiştim sana zaten boch pahalı diye:6:
ben her beyaz eşyamı arçelik aldım aspratöre kadar sadece ocaklı fırınımı vestel aldım...:16:
Kız arçelikle arasında çok fark yok sanki bochun?
vayy çok güselmiş havincim güle güle giy aşkla :69:

evet bosch biraz uçuk ama kaliteli diyor herkes...biz buzdolabımızı samsung bulaşık makinemizi hotpoint aldık,teknosadaki elemandan fikir alarak,en çok satılan, uçuk pahalı olmayan ve şikayet dönmeyen modelleri göster dedik,gösterdi sağolsun bizde aldık:9:
Anladım cnm bizimde şuan evde olan çamaşır makınamız hotpoint güzel..
canım benim düşündüğüm markalar bosch ve siemensti
ama fırınımı arçelik iki gözlü fırınlardan alıcam, evde de kullanıyoruz çok pratik o yüzden, ama bosch ta olsaydı iki gözlü ondan alırdım

çamaşır makinemi burdan da bahsetmiştim teyzemin tavsiyesi olan bir samsung var, ya onu yada yine bosch/siemens den birini alıcam

buzdolabı-bulaşık makinesini bosch veya siemens düşünüyorum canım

ama vestelin fiyatları uygun diye biliyorum canım, bir yıldır evli olan kuzenlerimden biri kullanıyo ve memnun olduğunu söylüyor :114:
Anladım cnm beko da ıyı dıyorlar neyse artık baya bı ıyı arastırmak lazım

anammm aydınlı buldummmmmm:9::9::9::9:cnmmm hoşgeldin nerde olcak düğünün neden aydın salon tuttunusmuuuu??????bu arada tüm yawrucuklarıma selamlarrr:54::54::54:

Back
X