• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

Hayır canım karışmıyo devamlı tepsinin ortasına dökceksin o kenaralara doğru büyüyo:56:

Oleyyyyyyy :32::32::32:

Hmm az az dökerekmi şekil vericez pınarcım yani zaten şimdi gözümde canlandrdm tepsi yağlı olacağından karışmıcaktır :9::9:

Ama bu hafta cumartesi degil ondan sonra ki hafta cumartesi kavusacaz :(

Canim ya inan cok zor hasretlik. Msnden bile görüsemedik kac haftadir. Aksami zor ediyorum isten ciksinda bagri sesini duyayim diye :)

Kıyamam san canım yaa az daha dayan sonu çok güzel olacak öyle düşün canım

Hehehe evet ebru gibi oluyo dimi babam görmüştü bi gün yaparken yaa bunla mı uğraşıyon ebru gibi olmuş dedi güldü gitti :9::9::9:

güzel oluyo ama yaa, kayınvalidem de bayılıyo yaptığım keklere, ben yapınca böyle olmuyo diyo :1::1:

ya kızlar benımde 18 mart yada 1 nısan tarıh alcam ama ne zaman basvuru yapmam gerekır gelınlıge fılan ne zaman baslamalıyımmm :37:
6 ay öncesinden gün alınmaya başlanıyormuş ama 7 ay varken alınmıyormuş mesela canım,bence hemen alabilirsin:34:
gelinliğe de hemen başlarsan iyi olur bence güselim..
ben şubatta başlayacağım nasipse gelinlik işine,düğünüm temmuz olacak nasipse şimdilik karar bu yönde...gelinlikçimde öle dedi

aynı resimdeki gibi gasom güsel ne biliim ben çok sevdiiim içime soktuuum:9::9:
ay kesin ben de sokucaaamm :52:

gasom hani ortası boş ışıklı olan çok güzel çok beğendim dışı öyle olan bişey yaptırsam içinde uzun askı olmadığı için farklı yaptırmak isterim ama çok beğendim gerçi ama bunlar böyle güzel oluyor fotoyani yanına gitsek bu kadar veya evimizde bukadar güzel durumu ki

ay yukarıdan matkap sesi geliyor sabahtan beri bıktımm yaa:36::36::36::36:
bilmem ki canım ben de görmeden karar veremem zaten böyle şeylere :26:

ya kızlar benımde 18 mart yada 1 nısan tarıh alcam ama ne zaman basvuru yapmam gerekır gelınlıge fılan ne zaman baslamalıyımmm :37:
gelinliğe en geç yılbaşında bak, hatta yılbaşından önce bakmaya başla eğer diktireceksen
nikah için de belediyesine göre değişiyo, bazı belediyeler 3 ay sonrasına gün veriyo bazıları 6 ay..
bu arada hayırlı olsun ve hoşgeldin :70:

hehehhe tek değilmişim:9::9: değişik valla ama sanki az sonra ötecekmişte içinden sıcak börekler çıkacakmış gibi:9:
ay pizza da çıksın mı sedoşum yaaaaa :52:
dün geceden beri aklımdan çıkmıyo :27::27:

kimse bana cevap yazmamis ask olsun :(
ben verdim, esas sana aşkolsun :63:

arada kaynamıştır canım kusura bakma:17:

hoşgeldiiin....:16:

tabi ki katılabilirsin bize ne demek...

hsb tsklerr:)
ay kesin ben de sokucaaamm :52:

bilmem ki canım ben de görmeden karar veremem zaten böyle şeylere :26:

ben verdim, esas sana aşkolsun :63:
aaa gercektenmi hemen bakiyim aradim aradim bulamadim:) kusura bakma :))

Kusura bakma muhabbete dalmisiz :) Sorun neydi?

Zeynep amin canim insaAllah sonu cok güzel olacak hepimiz icin :16:

sorun degil canim:) katilabilirmiyim falan dediydim bide sen birsey yazmissin tartisamiyoruz diye bizdede normalmi diye sorduydum:)

Ben geldim=(( zırlak bi haldeyim. Yine konuşurken komutan geldi bi ağız tadıyla konuştrmadılar deli etdıler benı ya zaten carsı yok yuzunu binde bir göruyorum bu ne boyle ya bıktırdılar artık

Ben geldim=(( zırlak bi haldeyim. Yine konuşurken komutan geldi bi ağız tadıyla konuştrmadılar deli etdıler benı ya zaten carsı yok yuzunu binde bir göruyorum bu ne boyle ya bıktırdılar artık

Hoşgeldin canım sinirlenmişsin baya :(

accuk daha sabret kuzum yaaa, az kaldı zaten :70::70::70:
ondan sonra komutanı gelse aman kralı gelse bozamazlar keyfinizi, 2 dk.ları düşüüünnn :23::23:

Back
X