• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

merhaba tatlım hayırdır

kuzenim haziranda evleniyo ben eylülde tüüüm sülale o kuzenim için seferber oldu bi insan evladı beni sormuyo:37::37:
mobilyayı aynı gün almışız herkes arayp nasıl bişe aldınız dedi ve kötü model aaaay bayıldık felan diyola ben aldım hıııı iyi diyola:5::5::5:
hevesim hep içimde kaldı

kuzenim haziranda evleniyo ben eylülde tüüüm sülale o kuzenim için seferber oldu bi insan evladı beni sormuyo:37::37:
mobilyayı aynı gün almışız herkes arayp nasıl bişe aldınız dedi ve kötü model aaaay bayıldık felan diyola ben aldım hıııı iyi diyola:5::5::5:
hevesim hep içimde kaldı

Öle düşünme tatlım sana sıra gelince sanada ilgi gösterirler ..

Canlarım bu gelinlik nasıl sizce ya nie kapalı değil bunlar :5:

Eklentiler

• $img0.webp
    $img0.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 21
Canlarım bu gelinlik nasıl sizce ya nie kapalı değil bunlar :5:

çoook güzelmiş ama yaaa bayıldım =) benim zevkim mi değişiyo ne ben dantelli severdim şimdi bu modeller hoşuma gidiyo :1: ama nişanda çok ağır ve kabarık aldım düğünde nasipse hafif ve çok kabarık olmayan bi model istiyorum :31::16:

çoook güzelmiş ama yaaa bayıldım =) benim zevkim mi değişiyo ne ben dantelli severdim şimdi bu modeller hoşuma gidiyo :1: ama nişanda çok ağır ve kabarık aldım düğünde nasipse hafif ve çok kabarık olmayan bi model istiyorum :31::16:

canım gün gectikçe zevklerde değişiyo bende nişanımda hafif bişey giydim düğünümde şöyle güzel ağır ve sade bişey olsun istiyorum :9:
Bak bunlarda var tatlım ..

Eklentiler

• $0ad4.webp
    $0ad4.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 25
gülşencim burda albümün varmı merak ettim kız şimdi nişanlığını :1:

canım gün gectikçe zevklerde değişiyo bende nişanımda hafif bişey giydim düğünümde şöyle güzel ağır ve sade bişey olsun istiyorum :9:
Bak bunlarda var tatlım ..

kolları dantelli olan modeller çook zarif duruyor canım yaa :) bayılıyorum..çok hoş..

cicim,şkür paydos verildi şimdi bizim,çıkıyorum ben görüşürüz..9 da evde olcam yine yaa :( bi oturtamadılar şu paydos düzenini..off offf

Back
X