• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012' de yazın evlenecekler

benim saçlar kızıl gözler yeşil canım. doğal kızılım. bu en kötü fotom. kociş buna izin verdi o kadar
hımm doğrudur, doğuda yeşil gözde çoktur, bizim akrabalarda da var :114:
yok canım kötü değil foton güzel yani :112:
ama sivaslıları nerde görsem tanırım, yüz yapısı kemik yapısı burun hemen belli eder kendini :112:
sana da maşallah diyelim :nazar:

hımm doğrudur, doğuda yeşil gözde çoktur, bizim akrabalarda da var :114:
yok canım kötü değil foton güzel yani :112:
ama sivaslıları nerde görsem tanırım, yüz yapısı kemik yapısı burun hemen belli eder kendini :112:
sana da maşallah diyelim :nazar:

doğal kızıl yoktur ama. benim o yönüm farklı biraz. babam karıştın sen hastanede galiba diyo:9:

Kızlar merhaba, off kafam o kadar karışık ki:(
farklı bir gelinlik istiyorum, yani gittiğim bütün düğünlerde sanki gelinlikler aynı gibi. mesela bunun gibi.
$manuel-mota-for-pronovias-2012-erika.webp ama daha kabarık olacak altı, kolları biraz daha dar. Acaba nasıl olur? Fikirlerinizi bekliyorum.

farklı bir gelinlik istiyorum, yani gittiğim bütün düğünlerde sanki gelinlikler aynı gibi. mesela bunun gibi.
Eki Görüntüle 300131 ama daha kabarık olacak altı, kolları biraz daha dar. Acaba nasıl olur? Fikirlerinizi bekliyorum.

bu model böyle çok şık. bilmiyorum kabarık nasıl olur. pronoviasta çok değişik gelinlikle var oraya bakabilirsin

bende gelin bol şeker. altı tane yani. illa bi yerden çıkıyo yani:9:
ooo çok kardeşsiniz galiba :27::27:

Eki Görüntüle 300131 ama daha kabarık olacak altı, kolları biraz daha dar. Acaba nasıl olur? Fikirlerinizi bekliyorum.
canım bu çok hoş bir model bence ama altı daha kabarık olursa üstteki parça bundaki gibi hoş görünmez, böyle ince uzun olmalı giyeceğin şey ki böyle dursun üzerinde, sanki, galiba yani :1::1:
ben de şimdi moda editörü gibi konuşmuş olmiyim de, hani bana öyle geldi diyelim :9::9:

Ben de Pronoviasa bakıyorum, ama o kadar çok ki model içinden seçemiyorum :(
Beğenmene sevindim canım.

ooo çok kardeşsiniz galiba :27::27:

canım bu çok hoş bir model bence ama altı daha kabarık olursa üstteki parça bundaki gibi hoş görünmez, böyle ince uzun olmalı giyeceğin şey ki böyle dursun üzerinde, sanki, galiba yani :1::1:
ben de şimdi moda editörü gibi konuşmuş olmiyim de, hani bana öyle geldi diyelim :9::9:
evet sanırım haklısın kabarık olursa kötü görünür. Benim bahsettiğim kabarıklık dizden altı için ama
:12:

173 boyum var, 54 kiloyum. Kalçalarım biraz geniş. Belim çook ince:27:
Nasıl modelleri tercih etmeliyim sizce?

Back
X