2012 ekim anneleri birlikte zayıflıyor

tuğçecim ben diyet yapabileceğimi pek sanmıyorum.düzenli yemeye alışık değilim.o yüzden bi kür filan olsa çok iyi olur.ama emzirirken yapılabilecek bi kür var mı bilmiyorum.

Ender Saraç zayıflamak için yeni yeni kilo verme önerileri vermeye devam ediyor. Ender Saraç son olarak zayıflamaya yardımcı bir çay önerisinde bulundu. Çayın tarifini vermeden önce bu çayın tek başına bir işe yaramayacağından bahsetmekte fayda var. Yani düzensiz beslenirseniz, hareketsiz bir yaşam sürerseniz bu çaydan istediğiniz kadar için fayda etmez. Ama dengeli beslendiğiniz taktirde ve düzenli spor yaptığınızda bu çayın etkileri olumlu yönde size dönecektir. İşte Ender Saraç'ın kilo vermeyi kolaylaştıran çayının tarifi;

1 çay kaşığı yeşil çay
1 bardak su
1 parmak boyutunda rendelenmiş kök zencefil
1 tutam mısır püskülü
3 adet sapı ile birlikte maydanoz
1 küçük tutam funda yaprağı
1 küçük tutam biberiye

Çayın hazırlanması;

Malzemelerin hepsi 1 bardak su içerisine atılır ve 2 dakika boyunca kaynatılır. Sonrasında ise 5-6 dakika demlenmesi beklenir.

Not: Bu çayı günde iki defa limon ekleyerek içiniz.

lahana ve soganı suyla haslıyormusuz lımon suyu ve baharatla tatlandırıp ıcebıldıgımız kadar o corbada ıcıyomusuz acayıp yag yakıyormus

10.04.2013 itibariyle 58.6 kg yum 55 e inicem ama ne zmana kadar hedef koyalım hangı aya kadar die

en son üniversiteye başladığımda senin kilondaydım :ssz: evlendiğimde 63tüm

ilk aylar çalışmadım evde can sıkıntısından ye ye 9 ayda 9 kilo aldım

4 yıldır da 70-77 arası gidip geliyorum :ssz: şu 70in altını bir görsem :ssz:

ben clısmalara basladım yesıl cayı demledım 1 lıtre ıcıne lımon dılımlerı attım dolaba koydum meyve suyu yerıne onu ıcıcem.bol bol su.sımdıde yemek yıycem patates hasladım ygurt ve salata ıle.ben daha once dıyetısyene gıtmıstım ordan aklımda kalanları yapıcam

ben clısmalara basladım yesıl cayı demledım 1 lıtre ıcıne lımon dılımlerı attım dolaba koydum meyve suyu yerıne onu ıcıcem.bol bol su.sımdıde yemek yıycem patates hasladım ygurt ve salata ıle.ben daha once dıyetısyene gıtmıstım ordan aklımda kalanları yapıcam

bn hala yıom ya kahve bı yandan bakıyım emzıren annelere yemekten kısmayı onermıolar ama bu aksam mekık cekıcem baslıorum 50 taneyle hamladım cunku mafolucak kollarım ama göbek gtmesı lasım sıkılasıcaz hanımmlarrr :1:

Merhaba kizlar yeni sayfamiz hayirli olsin hadi hep birlikte zayiflayalim. Ben kisaca kilo gecmisimden bahsedeyim. Boyum 164. 25 yasindayim . 58 Kiloydum fakat hormon ilaclari yuzunden hamile kalmadan once 60 a ciktim. 60 la hamile kaldim. 73 ile doguma gittim. Eve geldigimde 65 dim. Bir kac gin sonra 64 oldum. 3 ay bu kiloda kaldim. 3 audan sonra inanilmaz bir sekilde kilo vermeye basladim. Kizim 5 aylikken 60 kiloydum. 3 hafta sonunda kilom 58.7 ye dustu. Dunyalar benim oldu. Tam ben bunun etkisiyle tatli pasta borek beyaz ekmek yedimde yedim. Ama.buna ragmen kilom sabit kaldi fakat zayiflayamadim. 2 haftadir 58.7 yim. Dunden beri beyaz ekmegi kestim abur cuburu azalttim. Pasta.borekre evde yapmiyorum ama oturmaya gittigimde onume koyarlarsa yiyorum. Haftaya ise basliyorum. Beni goren herkes hic dogum yapmamis gibisin diyor. Biraz gobegim var. Ama ben 55 olmak istiyorum. Evlendigimde 54 tum. Eski.kiloma donmk istiyorum.

ya evet emzırenler olarak bız napcaz emzırmeyenlerın işi kolay :D

Cnm asil bizim isimiz daha kolay. Biz diyet yapmadan biraz dikkat ederek verebiliriz. Agir diyetlere ihtiyacimiz yok. Ben hic diyet yapmadan bol bol gece gunduz yiyerek 3 ayda 5.5 kilo verdim. Fakat ek gidaya gecince emmeyi azaltinca ve gece uykusunu kesintisiz uyumaya baslayinca kilo vermem durdu. Bu yuzden beyaz ekmek yeriine kepekli ekmek yiyorum iki gundur. Abur cuburu birakamiyirum ama azaltmaya calisiyorum.

Kizlar 10 ekim 2012 tarihinde 64 kg
10 nisan 2013 tarihinde 58.7
Bakalim ilerleyen tarihlerde verecem mi alacam mi paylasirim

Back
X