2012 ekim anneleri birlikte zayıflıyor

tuğçecim lahana çorbasını nasıl yapıyoruz?miktarlar ne kadar?emzirmek problem değil herhalde sende yapdığına göre?bide ne kadar sürede kaç kilo verilmiş bilgin var mı?

tuğçecim lahana çorbasını nasıl yapıyoruz?miktarlar ne kadar?emzirmek problem değil herhalde sende yapdığına göre?bide ne kadar sürede kaç kilo verilmiş bilgin var mı?

valla goz kararı yemek ypar gbı..1 sogan azıcık lahana yapragı.ben emzırmıyorum canım..ama sorun olucagını sanmam

Ben hayatım boyunca çok çeşitli diyetler yaptım. Çok kilo verdim aldım. Doktor kontrolünde de aldım verdim kendi başıma da bişiler yaptım. Bence önemli olan bağırsak hareketlerini kontrol etmek. Eğer hergün düzenli olarak büyük tuvaletinizi yapıyorsanız sorun yok ama eğer diyet yapmaya başladıktan sonra bağırsak faaliyetlerinizde yavaşlama varsa, bunu vücudunuzdan gelen bir sinyal olarak algılayın derim. İsveç ve dukan diyetlerinin bu tür sonuçları var maalesef. Ne olursa olsun önemli olan sağlıklı ve mutlu olmak hanımlar... kilo alınıyor da veriliyor da kendinize yüklenmeyin

lahana ve soganı suyla haslıyormusuz lımon suyu ve baharatla tatlandırıp ıcebıldıgımız kadar o corbada ıcıyomusuz acayıp yag yakıyormus

Bu bu sayfaya pek rabet yok sanirim. Kimse zayiflamak istemiyor. Kilo vermem durdu. Tugcecim sen nasil 80 kusursun ya olsa olsa hadi 70 olsun o kadarda gostermiyorsunda

kilom hamile kaldığım kiloyla şuan aynı ama fziğim değişti, kıyafetlerim omuyo ben bundan muzdaribim. 1 etek aldım hep onu giyorum, diğerleri gardropta asılı kaldı, göbek kocaman, duruşum bozuk, kamburum çıktı iyice, emzirmektenmiş, bi yakınım öyle dedi. göbeğimi istemiyorum rejim yapamam, daha doğrusu yapmam, yeiğim halde almıyorum buaralar, yemek yasalanınca acayip canım çekiyo o yüzden rejim istemiyorum. ama şu göbeği eritmek için bişeyler yapsam? hiç de moda giremiyorum, uğrasasım yok ama onu istemiyorum

noldu diyetçi ekim anneleri :)) çabukmu pes ettiniz? tuğçecim seni hatırlıyorum ben yaa hamilelikten , benim hiç bulantım olmadı hamilelik boyunca ve iştahım çok açılmıştı , ilk 3 ayda 6 kg almıştım bile ama sen hamileyken hiç kilo almamıştım , bende sana sinir olmuştum hatta sanırım %90 sinir olmuştu topiğin neyse canım gene iyisin emzirmediğin için , emzirsen şu an 70 küsürlerde olurdun , bende sabah tartıldım 83 üm e kocacım geliyo akşam 8 de , o saatten sonra börek kek yapıyoruz beraber yenide kek kalıpları alıp duruyorum , kek denemesi bahanesiyle cızuttum baya bu ara yani , kıçımda hiç kalkmıyo yerinden bari hareket etsem diyorum ama yok sen buralarda olsan beraber yürüyüşe giderdik kız bebişleride alıp

selam kizlarrr, buldum hemen yeni topigi :) zafi cnm ben de ayni durumlardayim senle. ben halime kaldigim kiloda degilim, 5 kilo fazlam var, yapisti bu son 5, ama vucudumun sekli degisti. dedigin gibi durus bozuklugu oldu, kamburum cikti, kizimi tasimaktan da karnim one dogru cikti, kilolar da orantili dagilmis degil. sadece gobegmde toplanmis. bir de emzirmekten dolayi gogusler buyudu derken hos olmayan bir goruntuye ulastim. biraz tembelim, hem ev isleri konusunda hem de spor yapmak anlaminda, kicimi kaldiramiyorum pek, bogazimdan da kisamiyorum, surekli aklim kek pasta yemekte, atistirmakta. havalar guzellesince yuruyus yapmayi planliyorum, spor su an bana cok uzak, diyet de oyle. yeme aliskanliklarini degistirmek gerek off off.

huhuuuuuu kımseler yokmu pilatese baslıorum kızlar hadi beraber baslayallım kızımada ufagını aldım o oynar ben yaparım karsısında

huhuuuuuu kımseler yokmu pilatese baslıorum kızlar hadi beraber baslayallım kızımada ufagını aldım o oynar ben yaparım karsısında
ya platesi göbegim içinde bende yapmak istiyorum ama bir gun hevesle yapıyorum sonra devamı gelmiyor.. işe baslayacagım annem bakacak kızıma sut iznimden dolayı erken gelecem eve acaba spora mı gitsemm...

bende burdayım.. benim çok bulantım olmuştu 4 ay hiç kilo almadım aksine 3 kilo vermiştim.. 4. aydan sonra 13 kilo alarak kapanışı yaptımm.. 60 la hamile kaldım emzirerek 58 e düştüm..

bende ilk dogumdan sonra moralim çok bozulmuştu. hiç bir kıyafetim olmuyordu 40-42 beden kıyafet bakmak zoruma gidiyordu neyse çok şükür kurtuldum ama göbek duruyor daha..

aaa ıtıraflar gelıyor bu arada ben 1.5 kg verdım.bu hafta yuruyuse baslıycaktım ama olmadı esım evde pazartesı ınsallah kaynanam sen gıt spora ben bakarım dedı eceye.sporada yazılıyorum..ınsallah.ben cok zayıflamıstım yaa..
kızlarrr bu benim yeni kilom ve yeni görünüşüm görüldüğü üzere göbek hala yerindeeeEki Görüntüle 689207 Eki Görüntüle 689208 Eki Görüntüle 689207 Eki Görüntüle 689208

cıkkk gıt kızımmmmm bu topıkten gıcıkk...ya cok kıskandım ben senı yaaa
daha ne zayıflıycaksın acaba

dogumdan oncekı halım buydu benım yanı bıraz peıısanım bu fotodan 4 gun sonra dogum yaptım.o hafta cok sancım vardı malumunuz...
topıgın yuzde 90 bana gıcıkmıs ya ondan eklemek ıstedım

Canim ben rejim.yapamiyorum ne yazikki temek.konusunda iradesisizim. Butun kilolari sadece emzirerek ve beyaz ekmegi keserej verdim. Hedefim 55 aslinda ideal kilom 57-58 fakat ben bu pis bogazlikla cabuk kilo alacagim icin ne kadar inebilirsem ineyim ilerde nasilsa orta yolu bulurum.

kız bişiyin yok masallahın war spor salonuna gdebılıosan git benım eşim izin wermıo ben platesi kendım yapıcam ebru şallıyal

Bi gobek.var canim. Spora benim esimde tek gondermez ama kendiside gitmek istiyor bel fitigi var doktor spir onermis bende diyorum birlikte guderim bayan plates hocadi var ben plates yaparim sende spir bakalim kizima dayanabilirsem dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…