• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 15-31 EKİM OLANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM 🤰🏻☀️🩷

Benim hcg testim pozitif çıkarken lh göstermedi ama
Ay inanın bilmiyorum internette böyle yazıyor, benimde hatta reglime 3 4 gün var ovulasyon 4 gündür pik gösteriyor, dpo 15 teyim bugün yarın gebelik testi yapsam çıkar mı hiç cesaretim yok

Bende Şubat ayında adet bitiminden başladım yapmaya yapıyorum hiç çizgi yok böyle geçti geçti ya bende ya testlerde var dedim. Yapay zekaya sorun buradan daha doğru bilgi alırsınız. Bir de kadın doğuma giderseniz yumurta takibi için adet 2-3 günü ve doktorun ön gördüğü 12-14. Günler tekrar çağırır daha net anlaşılır. Herkesin vücudu farklı aylıkvücudun tepkisi de farklı. Geçen benim de yumurtalar 10-9-8-8 lerde kaldı döngü ortasında ovülasyon olmadı. Bunu kendinde hissediyorsun
Teşekkür ederim. Bu ay böyle bir koyuluk gördüm. Ertesi gün yaptığım test bundan daha açık renkteydi. 3. Gün yaptığım belli belirsiz çizgiydi

Eklentiler

• IMG_8152.webp
    IMG_8152.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 16
Teşekkür ederim. Bu ay böyle bir koyuluk gördüm. Ertesi gün yaptığım test bundan daha açık renkteydi. 3. Gün yaptığım belli belirsiz çizgiydi
Bende de durum böyle 13 sabah en koyu C den daha koyu görünüyor 14 sabahta çatlama oldu. Pike ulaşmamışsınız sanırım dediğim gibi yapay zekayı indirin yükleyin fotoyu çok güzel yorumluyor

Eklentiler

• IMG_9291.webp
    IMG_9291.webp
    43,9 KB · Görüntüleme: 14
Ya istemiyorum hamile falan kalmak böyle ağrı görmedim ben ömrümde doğum sancısı cektim 3 saat hastanede kürtaja alınacaktım rahim incelip yapışır diye yapmadı doktor hap verdi 3 günlük
maalesef canım ağrısı çok oluyor. ağrı kesici kullanmıştım ben

Ay inanın bilmiyorum internette böyle yazıyor, benimde hatta reglime 3 4 gün var ovulasyon 4 gündür pik gösteriyor, dpo 15 teyim bugün yarın gebelik testi yapsam çıkar mı hiç cesaretim yok
Bence yapın ben dpo 14 te gördüm çift çizgiyi

ben elendim kızlar yeni grup ne zaman açılır 🙃
hamişlerimize de hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim, darısı bekleyenlerin başına ❤️💜 💚💙🧡

Bende de durum böyle 13 sabah en koyu C den daha koyu görünüyor 14 sabahta çatlama oldu. Pike ulaşmamışsınız sanırım dediğim gibi yapay zekayı indirin yükleyin fotoyu çok güzel yorumluyor
Siz günde 2 kez yapmışsınız sanırım bakalım bu ay olmazsa bende günde 2 kez yapmayı denerim. Bi de sıvı alımına dikkat ettiniz mi ? Kaç saat idrar tuttunuz ?

Siz günde 2 kez yapmışsınız sanırım bakalım bu ay olmazsa bende günde 2 kez yapmayı denerim. Bi de sıvı alımına dikkat ettiniz mi ? Kaç saat idrar tuttunuz ?
Test Sabahları 9 dan sonra yapın diyor kahvaltıyı yapmadan su içmeden yaptım. İlk idrar olmayacakmış. Suda seyreltir doğru sonucu vermezmiş. Akşam yapacağım zamanlar sıvı tüketimine dikkat etmeye çalıştım. 2 kez yapmamın sebebi ovitrelle iğnenin etkisini anlamak pik ve çatlmyı çözmek için yaptım

Test Sabahları 9 dan sonra yapın diyor kahvaltıyı yapmadan su içmeden yaptım. İlk idrar olmayacakmış. Suda seyreltir doğru sonucu vermezmiş. Akşam yapacağım zamanlar sıvı tüketimine dikkat etmeye çalıştım. 2 kez yapmamın sebebi ovitrelle iğnenin etkisini anlamak pik ve çatlmyı çözmek için yaptım
Anladım inşallah ikimizde bu ay güzel sonuçlar alırız :) güzel haberleriniz bekliyorum

Back
X