15 ekim sezeryan için tarih almıştık. 14 ekimde hayatımın en kötü günlerimden birini yaşadım. kavga gürültü dolu bir gündü. dedemin mezarına gidip Allaha beni yanına alması için dua ettim. 15 ekim sabah 7 de doğuma girdim. genel anesteziyle oldu ameliyatım. ameliyattan çıkarken asansörde beni taşıyan personel bebek yoğun bakımda dedi. yarı baygın bir şekilde neden neyi var diye sorup durdum ama cevap alamadım. odada çevremdekiler bebek iyi merak etme deseler de bebeğim yoktu odada... daha sonra doktoru geldi. bebek doğunca ağlamamış. kalbi yavaş atmış. bundan dolayı yoğun bakıma alınmış. bebeğim 2 gün yoğun bakımda kaldı. şimdi bebeğime kavuştum.kokusu, sesi bambaşka. şimdi kızıma bakıp bakıp ağlıyorum. umarım annesi gibi kötü kaderi yoktur kızımın. kötü günler geride kaldı diyemiyorum.taburcu olduktan sonra eşimin annemi evden kovması, babamı hüngür hüngür ağlatması, daha anlatamadığım binlerce şey. lohusa halimle o kadar ağır şeyler yaşadım ki Allaha inanmasam kendimi çoktan öldürmüştüm. bu yaşadıklarımı hiç bir zaman unutamıcam.Allaha yine de şükrediyorum bebeğim sağlıklı. geç de olsa kucağımda minnoşum.Allah isteyen herkese nasip etsin.
15 ekim sezeryan için tarih almıştık. 14 ekimde hayatımın en kötü günlerimden birini yaşadım. kavga gürültü dolu bir gündü. dedemin mezarına gidip Allaha beni yanına alması için dua ettim. 15 ekim sabah 7 de doğuma girdim. genel anesteziyle oldu ameliyatım. ameliyattan çıkarken asansörde beni taşıyan personel bebek yoğun bakımda dedi. yarı baygın bir şekilde neden neyi var diye sorup durdum ama cevap alamadım. odada çevremdekiler bebek iyi merak etme deseler de bebeğim yoktu odada... daha sonra doktoru geldi. bebek doğunca ağlamamış. kalbi yavaş atmış. bundan dolayı yoğun bakıma alınmış. bebeğim 2 gün yoğun bakımda kaldı. şimdi bebeğime kavuştum.kokusu, sesi bambaşka. şimdi kızıma bakıp bakıp ağlıyorum. umarım annesi gibi kötü kaderi yoktur kızımın. kötü günler geride kaldı diyemiyorum.taburcu olduktan sonra eşimin annemi evden kovması, babamı hüngür hüngür ağlatması, daha anlatamadığım binlerce şey. lohusa halimle o kadar ağır şeyler yaşadım ki Allaha inanmasam kendimi çoktan öldürmüştüm. bu yaşadıklarımı hiç bir zaman unutamıcam.Allaha yine de şükrediyorum bebeğim sağlıklı. geç de olsa kucağımda minnoşum.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Allah bağışlasın yavrunu sana canımgüle güle büyüt bebeğini
Buradan da tekrar yazayim dedim:) Allah anali babali, saglikli sihhatli buyutsun bebegini
hayırla sağlıkla büyüt canım bebeğini darısı başımıza
allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah:))) çok güçlü bir karakteri olacak bence minik kızının bizim içinde öp onu doya doya :))) darısı başımıza :)))
Allah hayırlı bir ömür versin evladınla beraber tüm ailene , melek gibi maşallahama ilk kez duydum tüp bebeği normal doğurtmaya çalıştıklarını , ben direk sezeryan yapıyorlar die biliyordum :26:
tugceserdar canim gözunuz aydin tekrardan, o ne guzel bir mutluluktur dimine guzel sag saglim bebisine kavustun, evinize gectiniz bile Allah bize de guzel dogum hikayemizi yazmayi nasip etsin insallah.
ilk doğum hikayesini okumak çok zevkliydi,inanki canım ALLAH kızını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.....
ilk doğum hikayemiz gelmiş
tuğçeserdar allah analı babalı büyütsün canım çok şükür bebğine kavuştun darısı bizlere inşallahh
Tebrik ederim . Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin inşallah.
tugceserdar allah analı babalı büyütsün yavrunu. sağlıkla büyüsün inş. darısı başımıza
tugceserdar Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin inşallah. sanada çok geçmiş olsun
Gozlerim dolu dolu yaslarla okudum canim... Allah saglik-sihhat versin size.Hayirli olsun.Hosgeldin Ece.
Biz de Ece'mize kavusacagimiz gunu iple cekiyoruz...
allah analı babalı büyütsün... uzun,sağlıklı,huzurlu ailesiyle birlikte geçireceği güzel bir ömrü olsun inşallah...
Kızlar geçmiş olsun hepinize, Allah'a şükür sağ salim kavuştunuz bebeklerinize. Darısı bizim başımıza inşallah.
fuchsie, inşallah bebeğinle çıkarsın hastaneden. Senle ve tuğçeserdar'la tahmini doğum tarihlerimiz aynı, sizi okudukça beni heyecan basıyor. Her an beklemek...
Telefondan yaziyorum kizlar yazim hatasi olursa kusura bakmayin artik sabah 8 bucukta hastaneye gittik dogum haneye alindim bi odaya alip nstye bagladilar sonra doktorum geldi ve islemler basladi once lavma yapildi ardindan serum icin damar yolu 2. Denemede bulundu 2 sise suni sanci 3 tane rahim acici igne 1 tane agri kesici vurdular bi saat arayla sancilar iyice vurmaya basladi esim ve annem arada bi yanima girebildiler 4 cm acilmaya kadar omrumden omur gitti epidural istiyorum dddim dort denemede falan yerini buldular zayif oldugum icinmis neysr sol ayagima elektrik carpti ve ohh dedim saat 5 e kadar boyle gecti ve acilmam 10 cm ama dogum hane dolu biraz bekledim 11 cm aciklikla doguma girdim ikinma gelyo ebeler cagirip ikiniyorum derken doktor geldi kafasi gozukuyo ikin dedi baya bi zor cikti oglum ebenin karnima bastirmasiyla oglumun beni yirta yirta cikmasi bir oldu aglamaktan kendime gelemedim gersi zaten uzun suren bastirmalarla esini cikarmalar ve dikisler kanim dustu galiba surekli gozlerim kapaniyo ebeler gulcin uyan diyolar diger elimede serum taktilar ilaclar falan derken yataga aldilar bi kac lez istifra ettim sonra bebegimi verdiler emzirdim tansiyonum surekli dustugu icin odama zor goturduler yattim hic lalkamadi 6 saat tuvaleye gidemedim sonta taktiar kan serumlari falan derken nihayet kendime geldim ve hastaneden cikabildim
Simdi oglumla acili emismeler yasiyoruz annelik cok guzel bi duygu butun acilara ragmen
bende epidural oldum ama sonra 5 gün sürekli yatmak zorunda kaldım zar zor kalkıp emzirdim baş ağrısı yapıyo sürekli serum yedim sizdede oldumu epidural doğumlardan sonra oluyor dedi doktorum
bende epidural oldum baş ağrısı oldu ama epiduralden mi bilmiyorum dr kansızlıktan dedi birde göğüslerim cok şişti benim bebek sütü boşaltamadı tam ondan da olabilir dedi dr
bende epidural oldum ama sonra 5 gün sürekli yatmak zorunda kaldım zar zor kalkıp emzirdim baş ağrısı yapıyo sürekli serum yedim sizdede oldumu epidural doğumlardan sonra oluyor dedi doktorum
mbulgurcu-penpetekir arkadaşar maşallah çok güzel doğumlar yaşamışsınız allah ananlı babalı büyütsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?