2012 ekim anneleri doğum hikayeleri

tüm bu yazıları görünce strese girdim çok fena ya :) ben de bu kontrolde konuşacam doktorlar tam tarih versinde ona göre hazırlığımızı yapalım artık ......

merhaba kızlar, her gün heyecanla bakıyorum bu topiğe, güzel haberler almamıza çokkk az kaldı çokk heyecanlanıyorum, allah yardımcımız olsun gönlümüze göre sağlıklı doğumlar yaşayalım inşallahhh

her gün heyecanla bakıyorum bu topiğe, güzel haberler almamıza çokkk az kaldı , allah yardımcımız olsun gönlümüze göre sağlıklı doğumlar yaşayalım .şafak 30.....................................................

kızlar topiğimiz hayırlı uğurlu olsun bende yeni gördüm Allah doğum hikayelerimizi paylaşmayı nasip etsin inşallahhhh çok heycanlandım valla bende :) bende dün dr a gittim sorcaktım nasıl doğururum diye izindeymiş drum ama haftaya gidecem artık

Merhabalar, ben 2011 ekim annesiyim...Geçen yıl bugün grubumuzun ilk bebeği doğmuştu, büyük heyecan ve mutluluk yaşamıştık... Sizlerin de tatlı heyecanınız sağlıkla son bulsun inşallah...

Bende 17 ekimde doğum yapıcam inşallah. Yalnız benim rahmimde çok ağrılar oluyor. Sizde de oluyor mu acaba?

galiba şu sıralar bu konudan ayrılamıcam aceba ilk kim doguracak merakla bekliyorum işallah saglıklı sıhatli dogar

Ben de heyecanlandım şimdi :) İlk doğum gerçekleşmeden sayfalar dolmuş bile. Acaba doğum hikayeleri topiğimize sadece doğum hikayelerimizi yazsak daha güzel olmaz mıydı ki? Acaba yeni başlık açıp oraya doğum hikayesi dışında bir şey yazmasak mı ki?

Benim planlanan doğum tarihim 3 Ekim, Şafak 29

Allah hepimize bu başlıığın altında en mutlu anlarımızı paylaşmayı nasip eder inşallah. günler yaklaştıkça heyecan artıyor. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Kızlar ilk doğumu ben yaptım ekim annelerinden benim erken oldu 26 haftalık oyüzden yazmıcam çok şükür bebişlerim iyi ama güzel doğum hikayerini yazın ben hatırlamak istemiyorum 22 temmuzda hayata merhaba dedi bebişlerim

Merhaba Kızlar;
Benimde plesantamda erken yaşlanma var. Bundan dolayı sezeryan olucam.Doktorum 28 eylül yada 1 Ekim olur dedi. Haftaya net belli our. Şuan bebeğim 2600 kg. Çok heyecanlıyım. Dört gözle bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…