2012 ekim anneleri doğum hikayeleri

Merhaba Kızlar;
Benimde plesantamda erken yaşlanma var. Bundan dolayı sezeryan olucam.Doktorum 28 eylül yada 1 Ekim olur dedi. Haftaya net belli our. Şuan bebeğim 2600 kg. Çok heyecanlıyım. Dört gözle bekliyorum.

Hadi bakalım Rabbim kolaylık versin bı hafta erken kavuşacaksın yavruna :))

doğum yapan arkadaşlar hikayelerinizi bekliyoruz....bebeklerden fırsat bulamadılar,galiba.

bundan tam 5 yıl once evlendık.2 yıl sonra bır bebısımız olsun ıstedıgımızde bunun olamıycagını ogrendık ve kahrolduk.en sonunda 2011 aralık ayında tüp bebek de sansımızı denemek ıcın memorıal hastanesıne gıttık.ve ılk regl basladık.9 subat 2012 gunu hamıle oldugumu ogrendım.25 subat 2012 de ıse bebegımın kalp atıslarını duyum dunyalar benım olmustu.34 haftayı ıyı yada kotu gecırdık ve rutın kontrolumuz ıcın 8 eylul 2012 saat 10 dakı randevumuz ıcın hastanedeydık doktorum ultrasonla bakarken bırden yuzu degıstı agrım olup olmadıgını sordu yok dedıgımde ıse benım catı muayenemı yapmak ıstedıgını soyledı bende kabul ettım ve yaptıgında muayenemı kadının gozleı kocaman olmus acılmamın 4 cm oldugunu soyledı.hemen kalkıp yatıs verdı saat 11 de odamda yatıyor nst deden takıp edılıyordum buarada tam 4 defa catı muayenesı oldum.5 cm 6 cm deken 7 cm de sancı odasındaydım artık.kızım gelıyordu ınanamıyordum.buarada sunı sancı verıldı beklerken nst cıhazı tuaflastı ebe oksıjen ıstedı bebegımın kaalp atısları 60 laa dusmustu nasıl agladıgımı o an nasıl sadece onun yasaması ıcın olmek ıstedıgımı anlatamam.doktorum geldı buarada sonda felan takılıyor bende hala agrı bıle yok.hamıleyken olan agrılarım daha can yakıcı.ımzalar alındı ve saat 15 de amelıyathanedeydım saate dogru bakarken uyumusum.15.20 kızım dunyaya gelmıs bebek odasına alınmıs.buarada mınık kızım apgar testı tam 10 puan sezeryan la dogan bebeklerde bu nerdeyse ımkkansız gıbı.saat tam 16 olmustu odama geldıgımde herkes nasıl oldugumu soruyor ben kızımı ıstıyordum 1 saat gecmıstı bana 10 yıl gıbı geldı kızım geldı kucucuktu 1950 41 cm mınacık bısey aldık bebek hemsıresı nasıl emzırmem gerektıgıı soyledı ve basladık o an ben yıne aglamaya basladım.o gece kalktım yurudum cok terlıyordum.odem atıyomusum.2 gun sonra pazartesı gunu taurcu olduk ve artık evımızdeyız.kızımın hafıf bır sarılıgı var ama gectı bıle onun dısında premature olmasına ragmen doktorlar dırencı karsısında soktalar...bızden bu kadar allah saglıkla sızede nasıp etsın........

Allah bağışlasın yavrunu sana canım güle güle büyüt bebeğini

Buradan da tekrar yazayim dedim:) Allah anali babali, saglikli sihhatli buyutsun bebegini

hayırla sağlıkla büyüt canım bebeğini darısı başımıza

allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı uzun ömürlü olsun inşallah:))) çok güçlü bir karakteri olacak bence minik kızının bizim içinde öp onu doya doya :))) darısı başımıza :)))

Allah hayırlı bir ömür versin evladınla beraber tüm ailene , melek gibi maşallah ama ilk kez duydum tüp bebeği normal doğurtmaya çalıştıklarını , ben direk sezeryan yapıyorlar die biliyordum :26:

tugceserdar canim gözunuz aydin tekrardan, o ne guzel bir mutluluktur dimi ne guzel sag saglim bebisine kavustun, evinize gectiniz bile Allah bize de guzel dogum hikayemizi yazmayi nasip etsin insallah.

ilk doğum hikayesini okumak çok zevkliydi,inanki canım ALLAH kızını sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.....

ilk doğum hikayemiz gelmiş
tuğçeserdar allah analı babalı büyütsün canım çok şükür bebğine kavuştun darısı bizlere inşallahh

Tebrik ederim . Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin inşallah.

tugceserdar allah analı babalı büyütsün yavrunu. sağlıkla büyüsün inş. darısı başımıza

tugceserdar Allah analı babalı büyütsün hayırlı bi evlat olmasını nasip etsin inşallah. sanada çok geçmiş olsun

Gozlerim dolu dolu yaslarla okudum canim... Allah saglik-sihhat versin size.Hayirli olsun.Hosgeldin Ece.
Biz de Ece'mize kavusacagimiz gunu iple cekiyoruz...

allah analı babalı büyütsün... uzun,sağlıklı,huzurlu ailesiyle birlikte geçireceği güzel bir ömrü olsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…