2012 Ekim ANneleri Dogum sonunda kaç kilo verdiniz?

_BALIM_

♥HAYAT ARTIK 3 KISILIK ♥
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
1.727
3
116
Ankara
Kızlar dogum oncesinde kilom 70idi hamilekalmadan önce 52idim...toplam 18kilo aldım doğum yapali 10 gün oldu ve toplam 9kilo verdim..... Sınız kaç kilo verdiniz?

93,9 ile girdim sezeryana toplam 20,9 kg aldım ilk gun 91,7 idim
Bugün 7. Gun tok ve sutlu olarak 87,5 kg yim...

Bugun 14. Gun 9 gitti,9 daha var ama 3 aylik gobek var(ve memelerden dolayi iri kiyim hissediyorum,hicte istahim yok,hamilelikte ki istahli gunlerime donmek istiyorum:)))

57le hamile kaldım 63 le doğuma girdim şuanda 55-56 lara düştüm..
ameliyattan çıktığımda göbeğim neredeyse hiç yoktu..şuandada aynı sıfır çatlakkk

57 ile hamile kaldım 71 ile doğuma gittim
bugün 11.gün 62 kiloyum çatlağım hiç yoktu zaten ama önde biraz göbek kaldı
onuda korse ve platesle hallederiz

75 le hamile kaldım 94 le doğuma girdim.şuan tam 1 hafta oldu doğum yapalı 84 kiloya inmişim.

52 ıle hamıle kaldım 49 kıloya duştum 66 kılo ıle doguma gırdım şimdi bebegım 8 gunluk 59 kıloyum

75le doğuma girdim eve geldiğimde 5 kilo gitmişti.
bugün 6. günümüz 65 kiloyum.hergün 1 kilo gitti sanırım vucüt şişliklerim iniyor.
İnşallah yarın 64 olurum.

selam herkese bende 100 kiloyla girdim doguma bu gun 10.gunum 88 kiloyum 72 ile hamile kalmistim umarim bu hzila aldigim kilolari veririm jet hiziyla kilo almistim bari jet hiziylada vereyim yahuuu

ilk ogrendigimizde 62.5 kiloydum dr un tartisinda ve dogumdan 1.5 hafta once yine tartida 78 kiloydum Sanirim ben o 1.5 haftada 2 kilo daha aldim Cunkuu bu hafata ilk tartildigimda 76 dun tartildigimda 75 geldim Yaw oglan 2.700 dogdu sirf nasil oldu bu is anlamadim. Tabi hastanede 3 gun boyunca devamli aldigim serumlarinda etkisi olabilir bu durum Benimkisi zugurt tesellisi 40 gun doldugunda cikacak tarti sonucuna gore kesin uzerimda kalan kiloyu anliyacagim umarim 70 olurum ve sadece bir 8 kilo vermem gerekir. Ondan sonrada bir 5 kilo versem ohoooo

Bu sabah tartildigimda 74 kilo geldim Kaldi 12 kilo ve sanirim daha yeni kilolar gitmeye basladi bende. Kirkim ciktiginda umarim 70 kilo olurum ve bana 8 kilo vermek kalir Lutfenn daha fazla gitmis olsun lutfennn

50 kiloyla hamile kaldim
62 kiloyla doguma girdim
Suan 55 kiloyum
dogum yapali 6 gun oldu

yaa çok güzel kilolar vermişsiniz

ben 73 le hamile kaldım 89 ile doğuma gittim spinal sezeryan oldum 2 haftalık olduk ve 82,2 kg çıktım bu sabah nasıl gidecek bu kilolar dün bi etek pantolon aldım en büyk beden 46 idi ve eve geldimm denedim kıçımdan yukarı çıkmadı ne olmuşummm ben böle haberim yok

93,9 ile sez gittim bugun 23. Gun ben 83.5 im... 10.4 gitti...20,9 kg almistim 73 ile hamile kaldim...

Son düzenleme:
evet hanimlar bugun 20 gunumuz doluyor bu sabah itibariyle 84 kiloya inmis bulunuyorum yani ortalama 15 kilo gitti kaldi 14 kilo e daha fazlasi gidersede dadindan yenmez

Evet hanımlar 48 le hamile kaldım 46 ya düştüm sonra 57 ile doguma girdim şimdi 49 kg oldum 1 kg kaldı dogum yapali 12 gün oldu eski kıyafetlerimin hepsini giyebiliyorum bu yüzden cok mutluyum :) darısı veremeyen arkadaslarıma ama bu bünye meselesi kızlar benim hic bi çabam olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…