2012 Ekim ANneleri Dogum sonunda kaç kilo verdiniz?

merhaba arkadaslar. ben araniza yeni katildim. 5 ekimde 38+0 da ne yazikki sezeryan ile dunyaya getirdim. hamile kaldigim ay 60 kg idim. doguma 73 ile girdim. kizim 3700 dogdu. dogumdan bi hafta sonra 64 e kendiliginden dustum. kizim uc aylik anne sutu ile besledigim icin rejim yapamiyorum. sporada vaktim yok 3 ayda sadece yarim kilo vermisim. suan 63.4 kiloyum. zayiflamk istiyorum. gobegim ozellikle aksamlari coksisiyor. sut olsun diye su ve sut cok tuketiyorum o yuzden sanirim. 58 olmk istiyorum. boyum 164

34 bedenken 40 beden oldum. 47 kiloyla hamile oldum 59'a kadar çıktım, doğum sonrası 53'e düştüm, 2 ay içinde 57 oldum sütüm azalacak diye sürekli yiyp içiyorum. sanki içerde bir bebek unutulmuş gibi karnım var. mekik de beli zorlar diye çekmiyorum, havalar soğuk yürüyüş de yapamıyorum. ne yapsam bilemedim ki???

52 kilo ile hamile kaldim 70 le doguma girdim. 39 uncu haftamda sezeryan oldum. hastneden eve geldigimde 63 kiloya dusmustum. sonra 58 e dustum. 2 kilo aldim 60 oldum. emzirdigim icin dikkat etmedim. tek skintim gobegim. cok rahatsiz oluyorum.

63 ile hamile kaldım 74 de normal dogum yaptım 15 ekimde su anda ise 65 kiloyum boyum 157 oldugu için sanki göbegm hiç gitmemiş gibi dogumdan sonara rahatsz oluyrm die göbegimide bagalamadım ama su an cok pişmanım bi önerisi olan var mı kızlar bel ve göbek çevresi için

ben 59 kg ile gebe kaldım 76 kg ıle doguma girdim suanda 61.5 kg olmusum ve yıne gebeyim (kızım 17 aylık oldu) 3.860 kg dogdu. suanda hala göbek duruyor kalca duruyor vucut formum bozuk yanı anlayacagınız spor sart sanırım suan akıllandım bu gebelıgımde fırsatım oldukca yuruyecem inşallah ( soguk malum ve kızım hastalandı ve kaprisli su aralar)

53 kilo ile hamile kaldım. 62 kilo ile doğumhaneye girdim. Çıktığımda 55 kiloydum. Şimdi minnoşum 4,5 aylık, ben 53 kiloyum.

61 kiloyla hamile kaldım bende. 72 kiloyla doğuma girdim. çıktığımda 5 kilo gitmişti. şuan oğlum 5,5 aylık ben 61 kilodayım :)

69.1 ile hamıle kalmışım, doguma gıttıgımde 93'tüm.. sımdı 71 kıloyum.. bebegım de 6 aylık.. dıyetısyen kontrolunde sutumu azaltmadan verdım..

Kızlar dogum oncesinde kilom 70idi hamilekalmadan önce 52idim...toplam 18kilo aldım doğum yapali 10 gün oldu ve toplam 9kilo verdim..... Sınız kaç kilo verdiniz?

bnde 50 kiloyla hamile kaldım 70 e çıktım doğumda 10 kilom gitti 3 ay içinde de eski halime geri döndüm desem yeridir 53 kilo oldum bu arada emzirmek çok işe yariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…