2012 Ekim ANneleri Dogum sonunda kaç kilo verdiniz?

47 kg oldum kızlar büyün kilolar gitti bugün 14. Gün ama daha da vermek istemiyorum ama burda Dursun

bende 67 ile hamile kalldım 86 ile doğuma girdim şuan 76 kiloyum bugün 12. günümüz ama daha çok var verilcek çünki 60 olmam lazım

63 LE DOĞUMA GİRDİM 59 la çıktım şimdi 9. günümüz bugün 56 olmuşum .... inşallah 50 nin altına düşmemmm

87 kg ıle hamıle kaldım 1 ay sonra 80 oldum.doguma 86 kg ıle gırdım kızım 2aylık suan 80 kg.

61 ile hamile kaldım.72 ile doğuma girdim. 68 ile doğumdan çıktım.şimdi 63,5 kiloyum.

77 ile hamile kaldım 87,5 kiloyla doğum yaptım. doğumdan 3 gün sonra 78, 15 gün sonra 73e inmiştim

ama malesef üzerine 2 kilo aldım şuan 75im

merhaba 62 ile hamile kaldım 75 ile doğum yapptım şuan 66 yım ve kilo vermeyi cok istiyorum psikolojimi bozan bi durum aslında emzirmek kilo verdirir derlerdi.

bugün 33 günlüğüz ve ben eski kilomdayım :) 75ten 62ye indim

merhaba kızlar nete cok gelemiyorum hersey yolunda önce onu yazayım:)

hamile kalmadan önce 50 kgydum 51 kg hamile kaldım. doğum öncesi son kg 69 simdi ise ( kızım 31 gunluk oldu ) kgm 57 :)

77 ile hamile kaldım 94 ile doguma girdim ( doguma son 3 hafta kala 6 kilo aldım) şimdi 75 kiloyum ve ogluşum 47 günlük

77 ile hamile kaldım 94 ile doguma girdim ( doguma son 3 hafta kala 6 kilo aldım) şimdi 75 kiloyum ve ogluşum 47 günlük

kıskandımmm ama yaaaa

ben neden kilo veremiyorum sizler yemekti tatlıydı yemiyomusunuz yaaa

bende kilo vermek istiyorummmmm

kıskandımmm ama yaaaa

ben neden kilo veremiyorum sizler yemekti tatlıydı yemiyomusunuz yaaa

bende kilo vermek istiyorummmmm

çatlaa emiiiiii:33.

şaka bi yana sevo valla dün şaşırdım tartıda o rakamı görünce inşallah tartı yalnış deildir

yemez olurmuyum tatlının alasını hiç durmadan tatlıda yemesem 60 llara düşerdim herhalde yemegindee içine düşücem dün gece 12 de dürümleeri lüplettim meselaaaa

sen kaç kilosun şimcikkkkkk

Son düzenleme:

catlasamda biraz kilolar gitsin :)
yanlis degildir tarti merak etme canim.demekki bunye meselesi ben kolay kilo veremeyenlerdenim ozaman ben hala 83 um 6 kilo vermisim sadece.bi ara 81 dim kilo almisim :) korse falan kullaniyomusun ben dun aldim

catlasamda biraz kilolar gitsin :)
yanlis degildir tarti merak etme canim.demekki bunye meselesi ben kolay kilo veremeyenlerdenim ozaman ben hala 83 um 6 kilo vermisim sadece.bi ara 81 dim kilo almisim :) korse falan kullaniyomusun ben dun aldim

aman şekerim gitsinnnn kilocuklarr hepimizden inşallahhhhhhhhhhh

ee seninde 10 kilon kalmışş daha dur şekerim vicut yeni yeni toparlıyor senin dogumdan sonra başına gelmeyen kalmadıkiii

evt ben kolayy kilo veririmmmm veee çoktaa kolay alırımmm

ben dogumdan 1 hafta sonra kullanmaya başladım korseyi 1 aylık olmadan çıkardım sıkıldım artık yeter gideceği kadar gitti geri kalan göbüşş hep yağ ve 6 aylık gibiii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…