bende çok begendım cnm yaa bencede süperrrrrhehehee süpermiş![]()
canım benim doktor dün bana 1 ay sonra gel dedi ama merak edersen için huzursuz olursa 2 hafta sonra gel dedi. ben bekleyim diyorum.çok ultrasona girmek te iyi değilmiş diyorlar.. bu arada kızlar bi hatırlatma belki bilmeyen duymayan unutan vardır,sıcak suyla duş yasak olabildiğine ılık olacak ve uzun kalmayacağız duşta..böyle önemli şeyleri hatırlatalım bilmediğimiz veya unutttuğumuz şeyler olabilir..
evet bende onu duydum ama dayanamıyorumm iştee içim kıpır kıpırrrr :)))) duş olayınıda bilmiyordum bilgi için tşkler cnm bundan sonra dikkat ederim
bende gün sayıyorum walla ama git canım içim rahatlasın aklın kalmasın kuzuda :))))
tşkler cnm benimmmm arkadasımı aradım 5 dakka önce dönecek bana haber bekliorumm :))
en azından yalnız gitmiyormuş sağsağlim dönmeyi nasip rabbim sen de kalbini ferah tut canım ailelerden uzaksın ama allah verir kolaylığını inş.
canım nasıl dayanıyorsun ben haftada bir gitmek istiyorum:)))
canım topik kalabalık ben zor takip ediyorum walla sayfalar hemen ilerliyor küsme canım![]()
iyi fikir canımmm sana da bahane olurr..
saol canım
benım 2ncı bebegım ya belkı ondanaslında ıs durumunadn ızın alamıyorum canım sımdı gıtmesıne gıderım ama bu sefer kalp atısının gormem ıcın tekrar ızın ıstemek duurmunda kalıcaktım kısa sureyle o yuzden bu sekılde yapmak durumunda kaldım
tamam canım saol
hmmmm 2.bebek olunca tabi tecrübeyle alakalı oluyor işteee bizim gibi fazla heycan yapmıyorsun aslında en ıyısı ama iştee ilk bebek olunca dayanamıyoruz sanırım :)))
ıns oyledır canım ne bıleyım bana oyle geldı ıste takıp edıyodum cunku dıkkatımı cektı![]()