• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

senin domatesler ne oldu şekerim :ssz:

sen biliyonmu ağustos böcüğü ile karıncayı :1: dur coyote yi çağıralım o anlatsın :27:

ben yaptım domateslerimi :63: tabii sayende sen heveslendirdin :46: camoka en son domatesleri pek bi beğenmiş yiyordu gerisini bilmem :27:

birinin suyu az mıs canım dierininde sancıları baslamıs meger nst de cıkmıs

şimdi nst de sancı çıkınca doğumamı alıyorlar :18: ama ben ayın 10da ilk kez nst ye gireceğim :53:
ayyy çoğalıyoruz yavaştan :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek:
inşallah kolay olmuştur doğumları.

biz geldiiikkk :16: tosun paşam 3262 gr olmuş :nazar: :nazar:

doğuma karar vermemiz lazım dedi, ama bu şekilde miadını doldurursa normal doğamaz sezeryanla almak zorunda kalırız dedi

önümüzdeki perşembe gidicez tekrar, sezeryan tarihine karar vericez

normal dedim dedim ,sezeryana döndük

suyumuz, herşeyimiz normal çıktı çok şükür, nstde sancı da çıkmadı

Son düzenleme:
masamda sığıntı gibiyim:5:
akşam doktora gidicem yarın yazabilirim yine bu saatlerde inşallah öpüyorum:(

doğuma karar vermemiz lazım dedi, ama bu şekilde miadını doldurursa normal doğamaz sezeryanla almak zorunda kalırız dedi

maşallahhh oğluşuna canım benim:nazar::nazar: :48:

sizin için en hayırlısı hangisi ise o şekilde olsun inş. tatlım çok şükür herşey yolundaymış:49:

aferin sana :46:

camoka yemeye devam ediyor bildiğim kadarıyla :1:

:126: ağustos böcüsü gibi o da, bu gün geçmişi okuyordum yazmışki ben düğme dikmeyi beceremem :99:
şimdi bide işe başlamış galiba totosu hiç kalkmaz :1::1::1: çekiştirdim ayaküstü hemşomu :29:

ayy maşallahh kuzuna allah'ım nazarlardan esirgesin :nazar:
hakkınızda en sağlıklısı hayırlısı olsun :16: :nazar: :nazar:

:126: ağustos böcüsü gibi o da, bu gün geçmişi okuyordum yazmışki ben düğme dikmeyi beceremem :99:
şimdi bide işe başlamış galiba totosu hiç kalkmaz :1::1::1: çekiştirdim ayaküstü hemşomu :29:

evet işe başladı çok çalışkandır çokk :37::1:

Maaşallah oğluna, Allah sağlık versin ikinizede.
Ya ben anlamıyorum eskiler, annelerimiz nasıl doğuruyormuş kilolu bebekleri. 5 kilo bebek doğuran bir bayan tanıyorum normal doğumla. Kaldı ki bende 4,150 gr doğmuşum normal doğumla. Şimdiki doktorlar hemen kilolu olması sezaryen sebebi olarak söylüyorlar. Benim doktorumda dahil buna. Birkaç ay önce kuzenimin eşi yaptı doğum bebek 4,200 gr oldu, doktor "sezaryen" dedi o "normal" dedi. Normal doğurdu.
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun.

mrb :3:
dun dr a gittiik oglusum 2648 gr cikti :nazar: kafasi 37 haftalik cikti biraz koca kafali oglum var vajinamdaki igne batmalarinin i sebebi olarak bunu gosterdi asagi baski yapiyordur buyuk oldugu icin dedi
nst de sanci cikmadi
suyum da iyi su an icin hersey normal dogumu gosteriyo

hepimiz için en hayırlısı inşallah kızlar :nazar: benim doktorum hep normal dedi uğurlu ama bugün sezeryana döndü

kızlar doğumlarınıza az kaldı.rabbim kolaylık versin hey gidi hey.benimkide alınmasaydı.doğacaktı ekimde.

dun dr a gittiik oglusum 2648 gr cikti :nazar: kafasi 37 haftalik cikti biraz koca kafali oglum var vajinamdaki igne batmalarinin i sebebi olarak bunu gosterdi asagi baski yapiyordur buyuk oldugu icin dedi
nst de sanci cikmadi

maşallah canım bebeğine :nazar::nazar::nazar:

nst de sanci cikmadi
maşallah bebişine.hayırlısıyla inşallah

maşallah..kilo fazla olunca mı sezeryana döndü doktor

Back
X