• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

ev hayatı nasıl gidiyo şekerimm alıştınmı sıkılmaya başladınmııı

çok güzel valla canımcım :9: gerçi annem varken pek oturamadım onunla beraber kıpır kıpır illa bişeyler çıktı ,sağolsun temizlik hastasıdır, hergün ev silip süpürdü. bende o yoruluyo diye az çok yardım etmeye çalıştım haliyle yoruldum

evde olmak çok güzel ama istediğin an yat, istediğin an kalk, uzat bacaklarını tv izle :21:

sen çıkmıyo musun izne? yarın gidiyosun galiba di mi doktora?

yaa benım canım bır suru sey ıstıyor bugun :56::56:böyle ne bılım bırkac yemek var aklımda , sonra ev usulü pasta falan var :56: ama kalkıp yapacak hiç halim yok ,
neden olur ki bu halsizlik,kan sayımımda ıyıydi :26::26:

yaa benım canım bır suru sey ıstıyor bugun :56::56:böyle ne bılım bırkac yemek var aklımda , sonra ev usulü pasta falan var :56: ama kalkıp yapacak hiç halim yok ,
neden olur ki bu halsizlik,kan sayımımda ıyıydi :26::26:

kalk bişiler atıştır geçer ;)

FactorB yatak istirahati olayi super ya aklima gelmedi hic :52: :52: supersin canim valla cok sagolll :54:
deminden beri icim icimi yiyordu benim yuzumden ceza mi alacaklar diye...

o saatten beri uyudun mu sahii :53: :46:
:ssz::ssz: ben hala tam gaz çalışmaya devam :ssz: sen çıktın mı izne?

yok annem ne sıkılcak, kıçını devirip uyur çok çok sıkıldıkça :1::1::1:

sizin yerinize de uyudum :9: :9: yok kız uyandım çok terledim diye bir duşa girdim, yemeğimi yedim

geçen hafta dayanamadım yıllık izne çıktım ,bugün de raporum başladı 16 hafta evdeyiz :21:

sen ne zaman çıkıyosun izne? yorma adaşımı :1:

kızlar ben evimde toz torbalı normal yassı süpürge kullanıyorum =)
ama şimdi değiştiresim var sulu süpürge kullanan var mı aramızda
arnica borada pek bi oyuncak gibi geldi kırılcak gibi
varmı kullanan aramızda veya önerisi olan?
birde çok gürültülü diyorlar onun için :100:

çok güzel valla canımcım :9: gerçi annem varken pek oturamadım onunla beraber kıpır kıpır illa bişeyler çıktı ,sağolsun temizlik hastasıdır, hergün ev silip süpürdü. bende o yoruluyo diye az çok yardım etmeye çalıştım haliyle yoruldum

evde olmak çok güzel ama istediğin an yat, istediğin an kalk, uzat bacaklarını tv izle :21:

sen çıkmıyo musun izne? yarın gidiyosun galiba di mi doktora?

evet cnm gidicem bende önümüzdeki hafta bırakıcam bi aksilik çıkmazsa bakalım beyfendimiz ne durumda gidip görelim bi bende yatmak istiyorum artık evde daha hiç bi iş yapılmadı haftaya pazar evimi temizleticem halı perde felan yıkanıcak birazda gezicem evlendiğimden beri çalışıyorum düğünden sonra 1 hafta dinlendk o kadar başka yok az kafamı dinleyip gezicem cnmm

FactorB yatak istirahati olayi super ya aklima gelmedi hic :52: :52: supersin canim valla cok sagolll :54:
deminden beri icim icimi yiyordu benim yuzumden ceza mi alacaklar diye...

ne demek inşallah işe yarar :)) bende oturdum kaldım pc başında , gidip biraz bişeylerle uğraşiyim az hareket olsun , bye byeee :3:

sizin yerinize de uyudum :9: :9: yok kız uyandım çok terledim diye bir duşa girdim, yemeğimi yedim

geçen hafta dayanamadım yıllık izne çıktım ,bugün de raporum başladı 16 hafta evdeyiz :21:

sen ne zaman çıkıyosun izne? yorma adaşımı :1:

son 10 bizde şafak sayıyoruz teyzesi :1: tadını çıkar valla iyi yapıosunuz :21:

mobilya beşik mi aldın canım bende alcamda hangi siteden aldınız acaba ?[/QUOTE
ya canım özelcan.com du sanırım.mobilya beşik aldım büyüyen belis marka
ne kadara aldınız canım siz monte ediyosunuz dimi kolay oluyormu kurulumu ay çok soru sordum ama :) cevaplayabilirsen sevinirim canım
biz geldiiikkk :16: tosun paşam 3262 gr olmuş :nazar: :nazar:

doğuma karar vermemiz lazım dedi, ama bu şekilde miadını doldurursa normal doğamaz sezeryanla almak zorunda kalırız dedi

önümüzdeki perşembe gidicez tekrar, sezeryan tarihine karar vericez

normal dedim dedim ,sezeryana döndük

suyumuz, herşeyimiz normal çıktı çok şükür, nstde sancı da çıkmadı
:nazar::nazar::nazar: maşallah canım bebişine demek tombiş olacak :) çok severim tombiş bebişleriii :9:
mrb :3:
dun dr a gittiik oglusum 2648 gr cikti :nazar: kafasi 37 haftalik cikti biraz koca kafali oglum var vajinamdaki igne batmalarinin i sebebi olarak bunu gosterdi asagi baski yapiyordur buyuk oldugu icin dedi
nst de sanci cikmadi
suyum da iyi su an icin hersey normal dogumu gosteriyo

:nazar::nazar::nazar: maşallah sizede tatlım inşallah benim oğlumda güzel kilo almıştır yarın öğrencez bakalım kısmetse:16:

u mide yanması mahvetti beni bütün gün. şu mesai bitsede şurubuma kavuşsam.. acıdan sandalyede oturamıyorum...bu gidişli ekimin 4ü ne kadar dayanamayacağım izne çıkıcam gibi geliyor...

kızlar ben evimde toz torbalı normal yassı süpürge kullanıyorum =)
ama şimdi değiştiresim var sulu süpürge kullanan var mı aramızda
arnica borada pek bi oyuncak gibi geldi kırılcak gibi
varmı kullanan aramızda veya önerisi olan?
birde çok gürültülü diyorlar onun için :100:

ben cok memnunum cewremdekı bı cok kişi de kullanıo turbo baslıgı olan tek sulu süpürge we o baslık cok ii cekıo halıyı yani her halıyı almıo ya kımı makıne bu her halıyı cekio.ama büyük olmasından dolayı her zaman acıp kullanmaya erinio ınsan.ben sımdı felix alıcam bu dikeylerden 1000 watt annem kullanıo cok memnun.baya ii cekıomus cocuk olunca pratık olsun istıorum elimin altında

aycaca kullanıcısından alıntı
Bana sutlu nuriye diyor esim
sizlere ???

benimki bişey diyemiyor mlesef..ben kendime şişko oldum diye söyleyip söyleyip ağlama moduna girinci, garibim sen şişko değilsin hamilesin,şişko görünmüyorsun sadece göbeğin var deyip duruyor ..birde öyle bişey dese bunalıma girerim her halde.. eskiden zayıf olmama rağmen bazen fiziğime takardım. şimdi hepten kafama takılıyor. benimki korkudan bişey diyemiyor:)))

Back
X