Kizlar bugun kizimin odasinin perdesinin siparisini verdik tac dan stor seklinde olucak ustunde winnie the poohh lu karakterler varcok begendim bir de istikbalden hali aldik tweety li ay neler var oyle odamiz bambaska bir havaya burunecek insaallah
bakalim cts ye yetistirecekler mi hazirliklari bitirmeye calisiyorum
Bir suru sey yikadim kizimin cicilerini utule utule bitmiyor hem yorucu hem keyifli
ben de hazırlıkları hızlandırdım canım,bugün okuldan bir arkadas doğum yaptı,daha dün seminerlerdeydi ne zaman ne olacağı belli olmuyor... sen de coğunu hallettin,halısı perdesi kıyafeti ütüsü.. sonrasında mis gibi bir oda cıkacak eminim ortaya
ben de bugün cam balkoncu çağırıp ölçü aldırttım 10 güne kadar hazırlanıp takılacak inş. fazlalıklar da oraya gidecek,rahatladım ohh be dedimmm...
p.tesi sen de gelecekmisin 1 saatte olsa gel bir iki laf eder rahatlarız.. ben bu ara stres yaptım sanırım ya,doğuranları gördükçe erken gelir diye korkmaya basladım,bugün eşim de kızım beni 1 ay daha bekle olurmu babacım diye anlaşma yapıyor o da cok yogun bu aralar.. hayırlı zamanda saglıkla gelsin bebişlerimiz...