Arkadaşlar merhaba... Dün oğlumuzun odası boyandı... Ay boya ıslakken ben bir krize girdim bu benim istediğim mavi değil, ben daha açık istiyordum diye. Ağlayacaktım neredeyse... Eşim diyor ustaya belli etme. Tekrar boyatırız bir bitsin kurusun falan. Yok diyorum ben istemiyorum hiç güzel olmadı :)))) Aman neyse bitti kurudu falan tam istediğim renk oldu neticede :) Okadar tantanaya değmedi herzamanki gibi

Sonra içeriyi yerleştirdik. Perdesini astık halısını koyduk. Amanın ne güzel oldu öyleee

Annem bendeydi tabi. Oda boyanana kadar mutfak dolaplarının içini temizledik. İç dış yıkama yağlama yaptık

Sonra odayı bitirdik. Ayyy oğlumun odası şahane oldu. Çok içime sindi. Halısı perdesi bitirdi beni. Sürekli oraya bakmak istiyorum. Sürekli birşeyler yapmak istiyorum. Ne bulsam, elime ne geçse oraya uyar mı acaba, şuraya koysam mı acaba diye düşünüyorum. Ama tabi abartıp boğmamak lazım odayı. Şimdilik duvarları bomboş. Artık düzgün seçimlerle güzel bir dekor yapmak kaldı geriye. Allahıma şükür oldu. Bu günleri de gördüm. Allah herkese nasip etsin. Ufak tefek eksikler var ama olur biter. Artık daha olumlu bakıyorum. Hiç gözüme batmıyor kalanlar.Zaten ufak tefek şeyler... Yalnız dünden beri sancı çekiyorum ara ara. Kaldı ki ben hiçbirşey yapmadım. Annem yaptı her zor işi. Ben sadece oğlumun çekmecelerini dolabını yerleştirdim okadar.. Bugün akşamüstü arkadaşım doğum yapıyor. Dr.umuz aynı. Gidince soracğım ne bu diye.. Hayırlısı...