Kızlar selam, nasılsınız?
Artık eskisi kadar sık giremiyorum internete. 15'inde taşınıyoruz, iki ev arasında gidip geliyorum.
Bir sürü sıkıntım var evde. Kayınvalidem ve görümcem var...Biliyorsunuz ben riskli bir hamilelik geçiriyorum, o yüzden çoğunlukla yatmam gerekiyor. O yüzden onlar yardıma geldiler sözde. Ne yardım sormayın. Görümcem tüm gün ayaklarını dikip yatıyor. Kayınvalidem ise sadece kahvaltı ve yemek hazırlıyor. E bu kadarını ben de zaten yapabiliyordum! Ne halt etmeye geldiler anlamış değilim! Yazlık tuttuğumuzu duyuna kadar doğuma gelicem diyordu, biz yazlığı tutunca, annen azıcık dinlensin biz gelip bakalım sana dediler, annemi gönderdik onlar geldi.
Yemin ediyorum ki evden her şeyden tiksindim onlar yüzünden! Sürekli cinnet geçirme aşamasında yaşıyorum İki üç defa kilotlarını benim çamaşırlarımla makinaya atmamalarını söylememe rağmen, dün olan şeye inanamazsınız! Bebeğin dikilecek nevresim kumaşlarını çeksin diye makinaya attım elde yıkama programında. Asmak için bir çıkardım ki, içinden ağı yeşermiş siyah bir don çıktı görümceme ait. Sinir krizi geçirme aşamasına geldim.Eşimi çağırdım manzarayı gösterdim dayanamadım artık, eşim indi aşağı söylendi annesine böyle şey olur mu diye. Görümcem hazırlanmakta olan sofrayı bıraktığı gibi kızdı küstü gitti odasına. Bir daha da biz yatana kadar çıkmadı.
Ben kayınvalidemi titiz bilirdim, bu güne kadar hep öyleydi. Ama gel gör ki evi bile silmiyor, haftasonu eşime sildirdim. Buzdolabını açtım al dedim bak o titiz annene,küflenmiş kabakları, çürümüş meyveleri, morarmış salçayı göserdim. Kadın oturuyor bütün gün. İşin garibi ben işe el atmaya kalkınca da yaptırmıyor, çözebilen varsa akıl versin, nedir bu? Sadece yük olmaya ve sinir bozmaya gelmişler...Kaçtım geldim bu gün Beylikdüzü'ndeki eve işim var deyip. Huzura hasret kaldım yahu!