• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar carsamba benım doktorum wajinal ultrasonla bakıcak hiç baktıran warmı acıomu korkuom :18:

canım bana yumurtlama takibinde baktı doktorum acımıyo uzun ince bi alet zaten ultrasonların yanında oluyo belki farketmişsindir ona prezervatif takıyolar öyle bakıyo içerde gezdiriyo kendini kasmadığın sürece acı felan hissetmezsn

Merhaba Arkadaslar :21:

Bugun cok heyecanliyim... aksam,annem-babam istanbul'dan gelecekler. :62:

evi sildim,supurdum,temizledim ama heyecandan yorgunlugumu bile hissetmiyorum...

Annemin yemeklerini coook ozledim,mutfaktan cikarmicam onu :9:

asudeD canim hayirli olsun,gununuz kesinlesmis Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah,darisi basimiza canim.

NOT: Gece uykumda konusmusum : ''uyurken dogurmaktan korkuyorum''demisim :9: genis bir fantezi dunyam var sanirim :9:

Ben de "doğuma geliriz" dediğinde sinir olmuştum bu ne ilgisizlik böyle diye. Böyle olacağını bilseydim, aaah ah! Bırak canım, aman gelmesinler. Canım maalesef doğum sonrasına kadar kalacaklar. Annem de 20'si gibi gelecek. Gidin de demem mümkün değil. Ne yapacağımı bilmiyorum. Daha neler neler anlatmakla bitmez! Bu görümcem olacak kız, wc den bir çıkıyor tüm klozet sıkırlsıklam yerler sırılsıklam! Önce utandım bir şey demeye, her girdiğimde siliyordum, sonra başka şeyler de görünce tepem attı, ne mecburiyetim var başkasının girdiği yeri temizlemeye! Hamileyim ben ya! Annesine söyledim. Meğer hanımefendi kıçını eliyle yıkamaya tiksiniyormuş da, suyu tazyikle açıyormuş, tazyikle yıkanıyormuş şeyi! Bunu bir duydum! Yani klozeteki ve yerdeki sular aferdersin onun pis suyu! Tazyikle açınca her yere sıçrıyor yani.
Şükür ki artık yapmıyor ama söylesene nasıl girersin o wc'ye bir daha rahat rahat?

Ben öyle çok titiz bir insan değilim ama pasaklı pis hiç değilim. Bunlara katlanmak mümkün değil.
ayy canım allah sabır versin çok zor :S

Kızlar biz geldik doktorumuzdan :49:

Güzel haberler getirdik hamdolsun Rabbime:nazar: Herşey yolunda önümüzdeki salı son bir kez görüşelim ve perşembe sabah 8:00 de yatış yaparsınız 10:30 gibi doğuma alırız ve cumarteside sabah taburcu ederiz dedi :nazar::nazar::nazar::16:

Yavruma kavuşacağım Allahım nasip ederse 20 eylül sabahı çok ama çok mutlu oldum :16:

Yine 2 hafta öndeyiz hatta 39+2 çıktı yine ölçümlerimiz :nazar::nazar::nazar: 3.820 olmuşuz:nazar::nazar::nazar:

Uzatmaları oynuyor artık dedi doktorumuz :emir_bebek::nazar: Genel durumun iyi kilo ve şişlik sorunun yok,,mühim şikayetlerinde yok o yüzden bu haftayı da geçirelim dedi :nazar:

Bu bir hafta içinde sıcak suyla duş almak yok, birliktelik yok :17: uzun yürüyüşler ve yorgunluk yok dedi...Kesede açılma olmaması için 1 hafta daha dikkatli ol dedi:49:

Doğumla ilgili daha önce herşeyi kesinleştirmiştik zaten yine bir kaç şey sordum...sadece bana güven ve dediklerimi yap doğum anında ve sonrasında dedi...inşallah rahat ve konforlu bir epidural gerçekleştireceğiz dedi :nazar: senden isteğim sadece doğum anında biraz cesaret dedi :49:

Rabbim inş. hepimize doğum anında o gücü kuvveti ve cesareti verir kızlar :16:
maşallah bebeğine canım sen normal mi yapacaksın doğumu ? birde benim dr tam tersi yürü devamlı ağrın olsa bile filan dedi kafam karıştı şimdi :S

Kızlarcım merhaba :16: Bugün sabah kalktım evimi topladım. Derledim düzenledim.. Yarın annem gelecek. Kalan işler bitecek. Eşimin çalışma odası toplanacak.. Aman orası beni deli ediyor.. Birşey de elleyemiyoruz. Yok onu kaldırma, yok orası onun yeri, yok çekme kablosu var :53: Çıldırıyorum.. Kendisinin eline vericem bir bez. Silsin süpürsün dicem.. Herşeyi kaldırıp altını silip geri koyuyor.. Ne yapajjjjjaaaammmmm :25:

kızlar carsamba benım doktorum wajinal ultrasonla bakıcak hiç baktıran warmı acıomu korkuom :18:

ben gebelikten önce rutin kontrol için gittiğimde bakmıştı hiç acımıyor ya ama kasamaman lazım şimdi de acıyacağını sanmıyorum kendini serbest bırakacaksın :)

aman iyi tatlım sonunda vardı yani :1:

sabah eşimde soruyor almışlarmı diye...alsa mesaj atardı, eşi alır muhtemelen dedim...bu devrem çok fırıldak ya diyor :1:

güle güle kullansın portakal popolu gelinim :16: duasını da pusete bi yere iğnele gelinime nazar değmesin :nazar: kaynanası ona trabzon bileziği de takar,,,2 metre duvak alırım ona fransız danteli :27:

fırıldak devrem ha :1::1::1:

ay evet bi de nazar boncukundan bahsetti eşim :16:
yap tabi kaynanası gül gibi kız veriom sana :9:

bu arada doğumdan sonra tontişlerimizin fotolarını paylaşalım bakalım yan yana gelince nasıl duracak minnaklarr:9::9:

ayyyy yerim ben onları yerimmmmm:16:

Kızlarcım merhaba :16: Bugün sabah kalktım evimi topladım. Derledim düzenledim.. Yarın annem gelecek. Kalan işler bitecek. Eşimin çalışma odası toplanacak.. Aman orası beni deli ediyor.. Birşey de elleyemiyoruz. Yok onu kaldırma, yok orası onun yeri, yok çekme kablosu var :53: Çıldırıyorum.. Kendisinin eline vericem bir bez. Silsin süpürsün dicem.. Herşeyi kaldırıp altını silip geri koyuyor.. Ne yapajjjjjaaaammmmm :25:

merhaba canım ne güzel işlerini yapmşsın benimde az kaldı hafta sonu kadın ve kızkardeşim gelecek büyük son temizlik olack halılarımıda verdim yıkamaya bitiyr inş .. bencede ver eşine o silsin :)

Merhaba Arkadaslar :21:

Bugun cok heyecanliyim... aksam,annem-babam istanbul'dan gelecekler. :62:

evi sildim,supurdum,temizledim ama heyecandan yorgunlugumu bile hissetmiyorum...

Annemin yemeklerini coook ozledim,mutfaktan cikarmicam onu :9:

asudeD canim hayirli olsun,gununuz kesinlesmis Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah,darisi basimiza canim.

NOT: Gece uykumda konusmusum : ''uyurken dogurmaktan korkuyorum''demisim :9: genis bir fantezi dunyam var sanirim :9:

ay gozunaydın annen ne yemekler yapar sımdı san oh oh:))

bende sacmasapan ruyalar goruyorum hep,yanı o k adar sacma kı bunları benım bılıncaltım nasıl cıkarıyor dıye dusunuyorum:)))

merhaba canım ne güzel işlerini yapmşsın benimde az kaldı hafta sonu kadın ve kızkardeşim gelecek büyük son temizlik olack halılarımıda verdim yıkamaya bitiyr inş .. bencede ver eşine o silsin :)

Ay ozaman da toplamıyor.. Ortadaki kalemleri falan kaldırıyor. Sank oldu bitti :) Sana da kolay gelsin canım. Olup biter bir an önce. Ev temizlenince ne güzel oluyor dimi :)

Ay ozaman da toplamıyor.. Ortadaki kalemleri falan kaldırıyor. Sank oldu bitti :) Sana da kolay gelsin canım. Olup biter bir an önce. Ev temizlenince ne güzel oluyor dimi :)

ayy kesinlikle hemde ne güzellik. evim pisken pisikolojim bozuluyor benim hamilelğimin bitmesini sırf bu yüzden çook istyorum şöylee rahat rahat iş yapayım.evi rutin spüprgesini eşim yapıyor kaç aydır ama işte bende peşinde şurayıda süpür surası olmadı filan karışıncada kızıyor beyefendi :) bi bitsede oda rahat etse bende :D

teşekkürler kızlar....kabus gibiydi gecem. toplantı da 9dan bu saate kadar sürdü şimdi ara verdik sonra devam..belim koptu..

şeker dengen nasıl??? son haftalarda uyuyan duymadım da hiç...

şekerim çıkmamıştı. en son 24. haftada yapıldı..kanımmı düştü acaba diyorum. birde 3-4 gündür sancılarım var. normaldir deyip geçiştiriyorum inşallah bişey olmaz.

ıyıy de gorumcen gıtsın evınde kalsın koca kız ya...

Baştan öyle söylemiştik ayıp etmeyi göze alarak, ama annesi onu bırakıp gelemem demişti(bebek ya!) Doğuma gelicez biz zaten demişti, sonra bizim yazlık tuttuğumuzu duyunca koşarak geldiler işte. Çok fena, ayıp ne, pis ne kız hiçbir şey bilmiyor, bilse de umursamıyor. Kendime özel günlük süt alıyorum, hop yokoluyor, canım bir şey çekiyor alıyorum, gidiyo geliyo dolaba yok ediyo, hepsini ben yedim, onlara da kalsın diye bir şey yok, makyaj malzemelerimi kurcalayıp duruyor, insan anlıyor kurcalandığını. Ne wc adabı, ne sofra adabı, ne başkalarının özel eşyalarına saygı, ne işe güce yardım, ne bir güleryüz, ne sohbet muhabbet, ne saygı...Alıyo kumandayı eline, hepimiz mecburuz onun izlediği kanalı izlemeye.

Bir şey de söyleyemiyorum, kötü ben olucam diye.

Söyleyince de neymiş ergenmiş o, anası da böyle savunuyo. Allah'ım ya sabır!

Son düzenleme:
ayy kesinlikle hemde ne güzellik. evim pisken pisikolojim bozuluyor benim hamilelğimin bitmesini sırf bu yüzden çook istyorum şöylee rahat rahat iş yapayım.evi rutin spüprgesini eşim yapıyor kaç aydır ama işte bende peşinde şurayıda süpür surası olmadı filan karışıncada kızıyor beyefendi :) bi bitsede oda rahat etse bende :D

Ayy bazen odayı terk ediyorum o süpürge yaparken... Görmek istemiyorum. Olmuyormuş gibi geliyor hep ama yapıyor adam aslında. Sonra da kendine özel formullü suyunu hazırlıyor... Kovaya suyu koyuyor, 1 kapak ajax, 1 kapak da amonyaklı cif yer temizleyici :) Sonra mopla kırklıyor yerleri valla :) Ondan sonra bir giriyorum odaya mis mis :16: Yalnız yaparken görünce olmuyor işte... Erkek ne de olsa kadın gibi yapamıyor bence yada bizim içimize sinmiyor.

ya kendimi cok halsiz bitkin hissediyorum
belki biraz erken ama ben artik dogurmak istiyorm sanki yillardir hamileymisim gibi geliyor :31: bencillik yapiyorm belki ama artik gercekten cok zorlaniyorm
bi de bu 4 parmak hesabini anladigim kadariyla yaptim 3 bucuk parmak giriyo :44::1:

Ayy bazen odayı terk ediyorum o süpürge yaparken... Görmek istemiyorum. Olmuyormuş gibi geliyor hep ama yapıyor adam aslında. Sonra da kendine özel formullü suyunu hazırlıyor... Kovaya suyu koyuyor, 1 kapak ajax, 1 kapak da amonyaklı cif yer temizleyici :) Sonra mopla kırklıyor yerleri valla :) Ondan sonra bir giriyorum odaya mis mis :16: Yalnız yaparken görünce olmuyor işte... Erkek ne de olsa kadın gibi yapamıyor bence yada bizim içimize sinmiyor.

aynen ya aslında daha kuvvetliler halının canını bile alıyor süpürürken biliyorum ama ne bileyim benim elim değmeyince banada hep eksik gibi geliyor :D neyse az kaldı yine bunada şükür hiç yapmamalarından iidir :))

Back
X