duymadım canım. sen urfada mıydın? normalde ikili öğretimler kaçta başlıyordu?eğer ders saatleri artıyorsa mecbur öyle olur zaten,başka çıkış yolu yok..ya da c.tesi de gidilecek..bizim de haftada 35 olan ders saati 9.sınıflardan başlamak üzere 40a çıktı.. zaten 8den 16 ya kadar okuldaydım hergün,şimdi iyice artık 5te gelirim eve.. hakkımızda hayırlısı.. bakanımıza daokullar açılacak herşey karmakarışık..yönetmelikten bihaber..kılık kıyafet maddesi belli,dün çıkmış
sıkmayın ne giyerlerse giysinler demeye getiriyor. atama konusu da o biçim...şimdiye kadar eşi özelde çalışan zaten eş durumu yapamıyordu ki diyor.tövbeeeeee10-14 eylül arası olacak alan değişikliğinin kılavuzu bile çıkmadı daha,biliyor musun!!!
bir dokun bin ah işit oldu;allah sonumuzu hayır etsin.. dün atananlara hem çok sevindim hem de başlarına gelecek olandan bihaberler,kıyamadım onlara...
şimdi netten baktım afyon il milli eğitim müdürlüğünün resmi yazısına ders saatleri şu şekilde:
ikili öğretim de ortaokul giriş 07.00 çıkış 13.00 günde 8 saat ders tenefüsler ilk tenefüs 10 dk sonra 5 dk
öğlenciler ise 13.10 da giriş 19.10 da çıkış
ilkokulların saatleri farklı tabi onlar geç giriyolar
neyseki düşünmüşler 07.09.2012 resmi yazı yeni yani
allah sonumuzu hayretsin
iyice zıvanadan çıktı bu meb
hiç bişey zamanında yapılmıyo ki canım ahhhhh ahhhhhhhhh