geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlarcım eksik olmayın.
çokk güzelde bir kızımız doğmuş maşallah sübanallah,tuğçeserdar güle güle büyüsün inşallah.
yan odamda 37.haftada doğan bir bebek vardı.adı serkan

ani bir sancı ile annesi doktora gitmiş.7 cm'e kadar açılması olmuş ondan sonra açılma durmuş.annesi çok acı çekmiş bebeği vakumla çekmeye çalışmışlar yazık oda olmamış bebek içeride tehlikeye düşmüş haymanada yaşıyolarmış orada ilk doğum yaptırılmadı için ankaraya sevk etmişler anne bu zaman zarfında acıdan ölmüş yazık.sonra sezeryan olmuşlar çok şükür annede bebekte iilerdi.vee bir bebeğin 3 günde nasıl büyüdüğüne şahit oldum.her sabah odalarına gittiğimde başka bir bebekle karşılaştım.yaklaşık 10 dk bir sıvı kaka yaptı paketler dolusu bez harcadılar bende bir paket götüreceğim.2 takım koymuşlardı hepsi battı.ananesi ona hastane kantininden pembe takım aldı onu giydirdik gülüşerek mavi yokmuş çünkü

bebeğin emme refleksi gelişmemişti bunun için anneye manuel göğüs pompası aldırdılar onla süt sağıp şırıngayla hemşire bebeğe verdi emme refleksini açtılar sonra çok güzel emdi maşallah.Allah hepimize hayırlısını nasip etsin.
AZRAA tatlım bende öksürüyorum bir elmayı dörde bölüp çeyrek limonla kaynatıp çubuk tarçınla içiyorum ii geliyor.istersen dene hayatım.öksürüncede bebek hopluyo yazık.tutuyorum kendimi çok zor