selam güzel anneler kızları ve oğlları. giremiyorum nete hiç girsemde son sayfaya bakıp çıkıyorum nasılsınız iyisinizdir inşallahhh. benim kızımda inşallahhh 7 ekimde gelecek oğlumu sezeryanla dünyaya getirmiştim dört sene önce şimdi yine sezeryan olucam tarihimiz belli oldu inşallahh erken gelmeye kalkmazsa sağlıkla alıcaz kucağımıza. çok heyecan var içimde sanki ilk defa doğum yapıcam herşeyi hazır çok şükür hastane çantamızıda hazırladık tek geri kalan ev temizliği ve beşik beşiğide acele etmeyelim dedik ne olur olmaz diye doğuma bir gün kala filan alıcaz. erken gelirse artık beğendiğim modeli babamıza gösterdim gidip alır gelir ben hastanedeyken ne yapalım. son zamanlarım çok sıkıntılı eşim amaliyat oldu 10 gündür evde raporunun bitmine 20 gün var sağolsunlar geçmiş olsuna gelen giden çok oluyor ayakta çok kalıyorum oğlumunda uyku düzeni bozuldu gece geç saatlaere kadar ayakta bir türlü dinlenemiyorum yattığım zaman hiç rahatım yok toplam beş kilo aldım çok fazla kilo almadım ama göbüşüm kocaman sivri bir şekilde oğlumda bvu kadar şişmemeştim rahatsız ediyor yatmamda kalkmamda buna şükür sağlıkla gelsinde güzel kızımız alya da bugünlerde geçer eminim. hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhh rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepinize.