Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr ben doğurdummmm cuma gunu acıl sezeryanla guzel oğlumu kucagıma aldım çok yoğun oldugum için ancak yazabılıorum ayrıntılı yazıcam daha sımdılık guzel oğlumuda paylasayım sızınle 18 gun erken doğmasına ragmen masallahı var erkekımın hepınız benım gıbı kurtulursunuz ınş sorunsuz şimdılık hoşçakalın ayrıntılaıryla dönucem ınşbu işaretı yapmayı özledım
Arkadaslarrrrrrrrrrrrrrrr ben doğurdummmm cuma gunu acıl sezeryanla guzel oğlumu kucagıma aldım çok yoğun oldugum için ancak yazabılıorum ayrıntılı yazıcam daha sımdılık guzel oğlumuda paylasayım sızınle 18 gun erken doğmasına ragmen masallahı var erkekımın hepınız benım gıbı kurtulursunuz ınş sorunsuz şimdılık hoşçakalın ayrıntılaıryla dönucem ınşbu işaretı yapmayı özledım
arkadslar ben 26 eylul saat 12.40 ta ogluma kavustum.normal dogum ile.dogum sancisi ve dogurmam hepsi 3 saat surdu.insallh sizlerinde dogumu kolay ve saglikli gecer.
Kizlar ben dogurdum kizim cok tatli maasallah benim ameliyatim iyi gecti kiz emdi bile beni cok garip bir duygu 3450 gr boyu 49 cm beni felisimden once aldilar kismete bak sen simdilik bu kadar odamizda anneanneler babaanneler var sonra detayli yazarim
geçmiş olsun hayatım tabiki kafaya takmak yok bende de tansiyon yüksekmesi oldu neredeyse 4 kere 14/9 görüldü ama hafta sonu takip ettirdik 3 gün ve herşey normale döndü yoksa bende ilaca başlayacaktım hatta şimdi doktorumu arayıp değerleri bildireceğim belkide ilaç verir bilemiyorum kalp çarpıntında oluyıormu tansiyonla birlikte???
kızlar dün bebeğimi sarılık için doktora götürdüm cok sükür artmamıstı değeri.. aynı hastanede doğum yapan arkadasımız coyoteyi ziyaret ettim maşallah cok iyi görünüyordu dünyalar güzeli iloş bebeği de gördüm.. sadece emme problemi vardı her yenidoğan da yasanan..
babası iloşu kucağından indirmiyor,yeni oyuncagım diyordu gülüştük cünkü aynı kelimeleri benim eşimde söylüyordu emzirmeye calıştığım zamanlarda bile gelip zorla kacırıyor defnoşumu...
Allahım hayattaki en gercek aşk olan evlat sevgisini herkese hyırlısıyla tattırsın inşallah... herkese tekrar hayırlı doğumlar diliyorum
evcanyk arkadasımız epidural normal
Oglusum12 : Sezeryan oldu :)
Dilfeza
Ugurlu07
Mercim
Yeniyeni
Frhnrfhn
Leyli2212 Sezeryan oldu :)
Nilidil. Normal dogum yaptı
Yarenay
Faktorb
Esizm
Bndnz
Bsms
Onlyisland56
Mertug
Carmentta
Mustu
Will
Simlara Sezeryan oldu :)
Mavibattaniye
Melek01
Nursesila Sezeryan oldu :)
Supremee
Tatlicik
Ege2011
Hayat55
Nergis67
Destes
Arcak81
Oreiro. Sezeryan :)
Meganejem
Peluscuk
Annecik3838
Askitom. Normal dogum :)
Ayy NORMALCİLER de patir patir sezeryana dökülüyoruz normal doğuran kaç Ekim annesi olacak merak ediyorum
kızlar göbek bağımız düştü az önce ama ben korkuyorum göbeğin içi sarı renkte böyle kıvamlı bişey var acaba iltihap olabilir mi???
merhaba kızlar bizde sezeryan günümüzü aldık sonunda 8 ekim pazartesi spinal anestezi dr um ama ben tedirgin oldum varmıydı spinal olan ?
Ayyyy ben buraya çatır çatır normal doğum diye yazdırmak istiyorumSadist miyim neyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?