• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

inşallah canım gidince sölim bakalım ne dicek göndermesi lazım bu kiloyla zor taşırım bebişimi kendimi zor taşıyorum zati :) doktorun sözünden çıkmam bebiş var ya irademe sahip olurum yoksa umursamazdım bile bebişimin sağlığı herşeyden önemli.

Keinlikle :) Artık onları besliyoruz içimizde... Sağlıklı olmaları için herşeyi yapıyoruz. Allah da bebeklerimizi korusun. Biz üstümüze düşeni yapalım... Hayırlısı ile herşey olur.. Ben kilolu hanımların hamile iken kilo verdiklerini bile duymuştum. Gerekli besinleri yediriyor diyetisyen. Onun dışında şeyler tüketmiyorsun. Kilo veriyorsun. E sonra da emzirme falan derken... Bakmışsın olmuş bitmiş...

Kedersiz gordum gobusunu masallahi var bendee oldu o kadar annem saolsun. Bebek gibi bakiyo bana bugun usenmezsem apartmanin altinda agdaci var oraya inicem yani o kadar usengecim yaa. Kış kış kıllar Kışkış yallah killar yallah...

ee çıkacak tabii :49::49:
ağda işi zararlı olmazmı ?ben korkuyorum açıkçası ne bileyim çekince hani acır yaa o an bebeğe bişey olur diye korkuyorum kendim halletsem daha iyi

aslında dr.lar 11.haftadan itibaren cinsiyetlerini biliyorlar ama her ihtimale karşılık söylemiyorlar biz bu konuda çok şanslıyız ailecek gittiğimiz dr artık bizden biri gibi çok yakınız o teyzemlere ve kuzenlerime 11.haftalıkken söyledi ve şimdiye kadar o kadar doğum yaptırdı hiç yanılma payı olmadı ben yarın gidecem soracam 9.haftada kurtarmazmı dicemm bakalım ne dicek :49:
anaeeeem ben gidince belli olabilir o zaman:18::18::18::18:
kedersiz eşimi sormuşsun,sağol,daha iyi gibi.. masaj yapıyorum haplarıyla ilgileniyorum,biraz da erkekler hastalık konusunda daha nazlı oluyorlar düşün artık.. bir de ona dışarı çıkmak yasak,burası da maşallah kutup gibi..bakkkal heryere ben gitmek zorundayım,zamanı kötü denk geldi,neyse iyileşsin de ben idare ederim,başımın çaresine bakarım bir süre..
canım tekrar geçmiş olsun...bizim bi tanıdığın da olmuştu, şimdi eser yok çok şükür.kortizon kullanmıştı ama size de verdiler mi?
adın gülmü?:)
Yasemen

anaeeeem ben gidince belli olabilir o zaman:18::18::18::18:

canım tekrar geçmiş olsun...bizim bi tanıdığın da olmuştu, şimdi eser yok çok şükür.kortizon kullanmıştı ama size de verdiler mi?

Yasemen

menun oldum canım :3: nurcan bende kkdaki arkadaşlarım nurcik diyorlar ama :1::1::1:

Keinlikle :) Artık onları besliyoruz içimizde... Sağlıklı olmaları için herşeyi yapıyoruz. Allah da bebeklerimizi korusun. Biz üstümüze düşeni yapalım... Hayırlısı ile herşey olur.. Ben kilolu hanımların hamile iken kilo verdiklerini bile duymuştum. Gerekli besinleri yediriyor diyetisyen. Onun dışında şeyler tüketmiyorsun. Kilo veriyorsun. E sonra da emzirme falan derken... Bakmışsın olmuş bitmiş...
kayınvalidem 28 kilo vermiş eşimin kızkardeşine hamileliğinde..artık nasıl kilosu vardıtsa:53::53::53:
ee çıkacak tabii :49::49:
ağda işi zararlı olmazmı ?ben korkuyorum açıkçası ne bileyim çekince hani acır yaa o an bebeğe bişey olur diye korkuyorum kendim halletsem daha iyi

bencts halletim o işi ohh mis :16: ablam kuaför,dükkanı da var herşeyim ona emanet:36:

kayınvalidem 28 kilo vermiş eşimin kızkardeşine hamileliğinde..artık nasıl kilosu vardıtsa:53::53::53:

bencts halletim o işi ohh mis :16: ablam kuaför,dükkanı da var herşeyim ona emanet:36:
ne güzel şanslısın bu konuda ablan daha dikkatli davranmıştır

Valla maşallah iyi kilo vermiş gerçekten... Ama işte bir bahane olmuş yani. Şimdi sana da bahane olacak bebişin :D

Bu arada arkadaşlar ağda zararlı falan değil. Hatta kolaylığın en baş listesi bence... Ağda veya sir ne olursa artık. Neticede uzun süre çıkmıyor ya... Ama acısına normal zamanda bile dayanamayan arkadaşlar varsa da zorlamasınlar kendilerini ağda yaptırcam diye bence.

Birde arkadaşlar tylerinde azalma olan var mı ? Benim sanki azaldı ve çıkması geçleşti :D

Valla maşallah iyi kilo vermiş gerçekten... Ama işte bir bahane olmuş yani. Şimdi sana da bahane olacak bebişin :D

Bu arada arkadaşlar ağda zararlı falan değil. Hatta kolaylığın en baş listesi bence... Ağda veya sir ne olursa artık. Neticede uzun süre çıkmıyor ya... Ama acısına normal zamanda bile dayanamayan arkadaşlar varsa da zorlamasınlar kendilerini ağda yaptırcam diye bence.

Birde arkadaşlar tylerinde azalma olan var mı ? Benim sanki azaldı ve çıkması geçleşti :D

benim ağrı eşiğim düşüktür ben yaptırmıyım en iyisi :27::27:

bende bir değişiklik yok şuan:44:

kilosu olan ben değilim canım ben konunun ortasından daldım öyle :9:

kız eşinin kızkaredsı dıye nıye uzatıyosun görümcem de gıtsın:9::9:
şimdilik bi sıkıntı yoktu.ablama sordum karnı çok büyük hamile geldi mi diye geçenlerde bi müşterisi gelmiş 1 hafta sonra doğum yapmış hatta..gayet rahattı diyo :9::9:

bende dogumdan 2 hafta once gıtmıstım ılk kez agdacıya o zmana kadar kendım hallettım ama son zamanda yapması ımkansız:1:

şimdilik bi sıkıntı yoktu.ablama sordum karnı çok büyük hamile geldi mi diye geçenlerde bi müşterisi gelmiş 1 hafta sonra doğum yapmış hatta..gayet rahattı diyo :9::9:

nerdeyse ablan doğurtacakmış kadını desene :60: :60: :60::60::60::60:

Son düzenleme:
yok canım daha çok erken yani bu benim fikrim hayırlısyla cinsiyeti belli olsun yavaş yavaş alıcam ben :69::69::69:

ben aldım 1 2 şey yeşil ve sarı iki cinsiyette giyebilir diye zıbın felan aldım kışa gelçek ya bebişim patikli pijama felan aldım

Back
X