Cnm slm ben medıcal bahcelıevlere gıdıyorum her nstde 300 tl alıyolar ızmır ıstanbul ıcın farklı olabılıyomu acaba ucret
Arkadaslar malesef Ekim annesi olamadım kızımı kaybettim çok üzgünüm sozun bitdigi yerdeyim hiç bişeye uzulmeyinrabbim kucağınıza almayı nasip etsin çok kötüyüm cok
edamm gözün aydın, darısı azra arkadaşımızın başına inşallah. Azraa Allah yardımcınız olsun.
off...
ben cidden patlamak üzereyim. Yemeğe vurdum kendimi. 2 gündür yediklerimin haddi hesabı yok.
Ne sancı, ne baskı hiç bi'şey yok. Gece tuvalete bile kalkmıyorum ya. Oğlum öyle yukarıda duruyor. İnmeyecek galiba.
Yukarıda liste yapılmış, benimde bdt 16 Ekim:) Gelir mi o günler?
Akşam eşim geliyor ilk cümlesi " doğurmadın mı sen" oluyor:)
eşimi, annemi aramaya korkuyorum doğuruyorum sanıyorlar çünkü.
Oysa "tık" yok.
dilfeza( 09 ekim ) semayaşar(09 ekim) Peluşcuk(10 ekim ) bndnz(11 ekim ) laleylül (11 ekim ) carmentta (12 ekim )Supremee(12 ekim ) Mavibattaniye(14 ekim ) Meganjem(16 ekim)
eveet kızlar bdtsi dolmak üzere olanlar hadiiii bol bol dua edelim birbirimize kendi sancımızla yada artık suniyle hangisi hayırlıysa doguralım artık kuzucuklarımızı :))) benim ağrılarım var karnım da belimde ama işte düzenli değil cumaretsi sabah kntrolüm var bakalım ne olacak belkide kontrolden önce dogum için gideriz belli mi olurama herkez erkek çocugu miadını doldurur sabret diyor ..
evimizdeyiz ve çok mutluyuzzz :)) darısı başınıza kızlarr..
Yok arkadaşım benim son muayenede çatıda göbeğimin altından bastırdı doktor, oğlumun kafası yukarı kaydı. Kanala girmemiş yani. Girse zaten baskı olur sizin gibi tuvalete gidip dururdum.seninle bdtmiz aynı canım benimki kanala girmiş, gece uyurken çok sancı oluyor uyanıyorum ve idrar kesemde baskı var tuvalete gidene kadar altıma bile kaçırıyorum.
bende annemi ve eşimi aramıyorum hemen doğuruyorum sanıp heyecanlanıyorlar...
Ama bu göbekle artık iyice zorlanıyorum ya, ondan istiyorum bir an önce. Ayrıca sancı beklemek acayip yorucu.azra canım ınsallah bıran once evınıze cıkarsınız canım yaa..
edamm senınde gozunn aydın
bu bıran once dogursam dıyenlerı ben 1 ay sonra gorıyım bırı su cocuga baksada uyusam dınlensem gezsem dıycksınız.
aglamasın dıye gozunun ıcıne bakıyorum valla..
Bende aynı hastaneye gidiyorum. İstanbul içindeki hastanelerinde bile farklı ücret oluyor.
Sanırım sen özel sigorta ile işlem yaptırıyorsun. Bende öyle yaptırıyordum ama en sonunda limitimiz bitti. Muayene ve nst 270 tutuyordu.
Ve özel sigortada nst için 10 günlük süre yok, her seferinde para para para...
Şimdi sgk dan işlem yaptırıyorum 160 lira ödedim muayene ve nst'ye. 10 gün içinde ikiside bedava.
Keşke baştan bilseydim, hastanede yattığımda limitimin kökünü kuruttular.
Yok arkadaşım benim son muayenede çatıda göbeğimin altından bastırdı doktor, oğlumun kafası yukarı kaydı. Kanala girmemiş yani. Girse zaten baskı olur sizin gibi tuvalete gidip dururdum.
Ama bu göbekle artık iyice zorlanıyorum ya, ondan istiyorum bir an önce. Ayrıca sancı beklemek acayip yorucu.
Eminim uykusuz gecelerden bende yorulacağım.
Üstelik benim migrenim var ve en büyük tetikleyicisi uykusuzluk
Canım inşaallah cumartesi ile başlarız bir bir dökülürüzbu listedeki herkes erkek mi bekliyor?? benim erkek; mavibattaniye ve meganjem ve senin erkek...
şimdi baktımda benim sat 29 aralık 2011 , ona göre bugün 40. hafta dolmuş 40+0 ama geç döllenmeden dolayı satımı 11 ocak olarak değiştirdi doktorum 38+1 oluyoruz yani :26: biraz yürüyüp gelicem , kalkın sizde kalkınnn öyle oturmayla gelmicek bu bebişler anlaşılanhadi kızlar yürüyüşe sonrada sıcak duş ohhh misss
Ben 35+3 de sancılarım çıkınca nst de, bir gece hastanede yattım. 1000 lira tuttu. Ve doğum servisinde yattığım için doğum limitimden düşüldü. Buna üzülürken ayakta tedavi limitiminde bittiğini öğrendim. O aralar devamlı doktora gittim, ama nst'yi başka hastanede çektirdim 20 liraya. Doktoruma da söyledim, burada çektiremem diye. Şimdi haftalık takiplere başladım. Sgk işlemlerini öğrenince son gidişimde nst'yi orada çekildim. Defalarca sorduk eşimle 10 gün içinde bedava dediler. Özel sigortalarda işlem farklı oluyormuş.bende medical bahçelievlere gidiyorum canım, nst için her seferinde para alıyorlar benden de bende özel sigortalı gidiyorum, limitim benimde baya azaldı doğum ücretlerini sordum ama sanırım bu gidişle onun için bizde de limit kalmayacak. seni ne kadar sıklıkla çağırıyorlar? beni doktorum iki seferdir 10 günde bir çağırıyor nst ve tit istiyor her seferinde. sgk ile işlem yapılınca nst'nin de 10 gün içinde bedava olduğuna emin misin?:44:
dilfeza( 09 ekim ) semayaşar(09 ekim) Peluşcuk(10 ekim ) bndnz(11 ekim ) laleylül (11 ekim ) carmentta (12 ekim )Supremee(12 ekim ) Mavibattaniye(14 ekim ) Meganjem(16 ekim) uğurlu07(16 ekim ) faktorb (17 ekim )
KIZLAR CİNSİYETLER NE ACABA YAZSANAZA ERKEK DİYEMİ SONA KALDIK BÖYLE ? :)
Allahımmm nolur şurda sabırzızlıkla hadi artık doğurayim diyen arkadaşlarımın dualarını kabul et
ben en azından 3 gün dahaa doğurmak istemiyorummmmmmmm:18::18::18:
eşim 3 gün yok( annem memlekette gelemiyo çok fena girip olmuş ve babannem yoğun bakımda......
yapayalnızımmmm( ve kasılıp duruyorum , dün dr da sancım devamli 25dii ve bi ara 75 e çıktı.... bugün girsem daha çok çıkar sanırım , acayip ağrılarım ve garip yoğun bi akıntım var ......
Benim bebegimde erkek
Bdt 19 ekim ama ben hergun 12 sinde olsun diye dua ediyorum
Meryem ve insikak suresini okuyup dua ediyorum suya ufledim hep o sudan iciyorum
Bide facede meme kanseri icin bi paylasim yapiliyo medeni durumuna gore
bende muz, avakado yazdim esim aradi canin bisey istiyosa niye faceye yaziyosun arasana diyo iki saat guldum gulmekten zor anlattim boyle boyle bi olay var diye :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?