- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
- 333
Size bir soru soracagim. Simdi bakim urunu olarak mustela almayi dusunuyorum. 2 in 1 hair adinda yani ikisi bir arada sampuani var onu almayi dusunuyorum. Alan, kullanan veya baska marka tavsiye edeniniz var mi??
Bende mustela ve sebamed aldim hangisini begenirsem ona devam edicem canim mustelayi cok ovuyorlar ama bakalim

nst yede girdim ilk kez , hiç sevmedim ama , 60-70 arası gidip geldi bi ara 90 gördüm ama doktor bişey demediğine göre olağanüstü bi surum yok demekki die düşündüm , hadi bugün iyi haberler alalım herkesten
 nst yede girdim ilk kez , hiç sevmedim ama , 60-70 arası gidip geldi bi ara 90 gördüm ama doktor bişey demediğine göre olağanüstü bi surum yok demekki die düşündüm , hadi bugün iyi haberler alalım herkesten 

((gözlerimin altı üstü mosmor çektiğim acılardan Allah
((gözlerimin altı üstü mosmor çektiğim acılardan Allah 

şansı bahtıda güzel olsun kendi gibi ...!
 şansı bahtıda güzel olsun kendi gibi ...! burası türkiye , dua edelim üstüne para istemezlerse :)) çalışan babalara bi süt parası veriyormuş ama sgk oda 40-50 tl civarı die duymuştum hemde sadece 1 kez
 burası türkiye , dua edelim üstüne para istemezlerse :)) çalışan babalara bi süt parası veriyormuş ama sgk oda 40-50 tl civarı die duymuştum hemde sadece 1 kez