• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar pek ugrayamıyorum ama benı tanıyanlarınız vardır..

doktor kontrolundan geldım. bebeğimin elleri ayakları gelişmiş şekilllenmiş anlayacagınız :nazar::nazar: boyuda uzamıs. 2 li testimizi 10 gun içerisinde yaptırıcaz..

darısı hepinizin basınıza.. en yakın zamanda görürsünüz sizlerde insallahh..

ha bu arada ilaçlarımıda değiştirdi elevit ve ferrum fort diye bi vitamine basladım..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlarr

o kadar çok topik var ki bazen birbirine karıştırıyorum :)) ama sanırım daha önce buraya hiç yazmadım. Allah kısmet ederse bende eylül sonu ekim başı gibi anne olucam.
ayyy söylerken bile içim bi tuhaf oldu :)

tüm hamiş arkadaşları tebrik ediyorum. Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin.

bugün itibariyle 10+6 olduk :) son adet tarihim de 24 aralıkk

bu arada varyaa fena mide bulantılarım var :((
hoşgeldin :nazar::nazar::nazar:

doktor kontrolundan geldım. bebeğimin elleri ayakları gelişmiş şekilllenmiş anlayacagınız :nazar::nazar: boyuda uzamıs. 2 li testimizi 10 gun içerisinde yaptırıcaz..

ha bu arada ilaçlarımıda değiştirdi elevit ve ferrum fort diye bi vitamine basladım..

ayyy maşallah :nazar::nazar::nazar: hadi gözümüz aydın :21:

hoşgeldin gecem
sağlıcakla kucağına alırsın inş. bebişini
maşallahhh baya büyümüşsünüz :nazar:
bulantı benimde oluyo ama çok değil hamile arkdaşlarım sabah yataktan kalkmadan kızarmış ekmek(hazır satılıyo) ondan yiyin diyolar gerçekten çok iyi geliyomuş bilgine :34:

hoşbulduk canım, ne büyümesi canım ya zaman bi türlü geçmek bilmiyo, daha küçücüğüz :emir_bebek:
bende kalkmadan çubuk kraker yiyorum. istinasız hergün yiyorum ama istinasız her sabahım zehir oluyo :((

olipsin nane aromalı şekerleri iyi geliyo bide bulantılara

beni görsen her yerim nane şekeri :)) evde, işte, çantam da her yer doluu :)) nane şekeri olmasa hepten durumum vahim, tabi buna da çook şükür

maşallah Allah nazarlardan saklasın darısı başımızaaa :) ben de doktorum iki hafta sonra ense kalınlığını ölçmek için çağırdı.

hoşbuldukkkk :72:

menbeta cnm gözünüz aydın :nazar:
aaa burda en büyük bebik bendim yaww:)

Son düzenleme:
uyhhhh uyhhhhh yoruldum tirledim haaaaa :37::37::37:bir bulaşık yıkadım nefes nefese kaldım çok çabuk yoruluyorumm artık

sen hangi hastaneye gidiyordun ?

malesef canım, bu sefer erkekti doktor:17:

kızlar ee kürtajda napıcam ben:18: beni uyutucaklar mı? yapıldıktan sonra hemen ayağa kalkacakmıyım.kaç dakikalık iş bu:44:

merhaba canım uzun zamandır takip ediyordum ama durmuna üzüldüm 8 ay önce aynı şeyleri bende yaşadım bebğim 6. haftada kalmıştı.2 hafta bekledim kalbi atar diye ama atmadı 9 haftalıkken kürtaj oldum... doktor küçük olduğu için uyutmadı ama çok acı bir olay hem üzülüyorsun hemde canın çok acıyor kesinlikle narkoz al yoksa hem piskolojik hemde fizyolojik olarak yıpranırsın...özelde kürtaj olmuştum pıhtlaşma testi yapmasını istedim doktorum yaptı ve pıhtılaşma yok dedi...6 ay hamile kalamdım kürtajdan sonra yumurtalıklarımda iltihap oluşmuş üniv hastanesine gittim orda pıhtılaşma testi yaptılar ve pıhtılaşma çıktı şimdi 10 haftalık hamileyim ve hergün iğne vuruluyorum...ama yinede içimde hep korku var.sen de pıhtılaşma testi yaptır bir daha aynı şeyleri yaşama inşallah çıkmaz...eğer ben o doktora güvenseydim bu hamileliğim de sıkıntılı geçecekti....sabrına da hayran kaldım inş olmazsın ama kürtaj olursan kendine çok dikkat et kürtaj sonrası bakım çok önemli......Allah en kısa zamanda tekrar anneliği yaşatsın inş.

hadii yaa :)))

ya ben o zaman acaba (inşallah) eylül annesi mi olucam. şaşırdım şimdiii :49:

şimdi hesapladımda 29 eylül gözküyor doğum ..büyük ihtimallede eylülde olacak ..yanlış hatırlamıyorsam seni tüpbebek ile hamile kalmıştın ?ocak şubat topiğinde görmüştüm sanki :44:eğer öyleyse tüpbebekte biliyorsun kıymetli bebek oluyor bu yüzden riske atmadan seze4ryan istiyor doktorlar ee sezeryanda günüden önce olacaksa seninki eylül bebeği olur büyük olasıkla

ayyy maşallah :nazar::nazar::nazar: hadi gözümüz aydın :21:

saol canım benımmmm cok saollll :54:

maşallah Allah nazarlardan saklasın darısı başımızaaa :) ben de doktorum iki hafta sonra ense kalınlığını ölçmek için çağırdı.

o zaman haftalarımız yakınnn.. sen ne kadarlıksınnn ??

canım bu topikte aktif kullanıcı olarak en büyük 10+3 bilemedin 10+4 var..seninki o yüzden büyük :)

tamam tamam ugrayamasam da ben varım canım 10+6 :9::9::9: unutma beniii :43:

menbeta cnm gözünüz aydın :nazar:
aaa burda en büyük bebik bendim yaww:)

cok saol canımmm darısı basınıza insallahhhh

hadii yaa :)))

ya ben o zaman acaba (inşallah) eylül annesi mi olucam. şaşırdım şimdiii :49:

benimde 28 eylül gozuktu dün ultrasonda bebişim haftasına göre onde.. ama bu topik bana daha yakın geldi o yuzden burdayım :16::16:

Migdemde yarim şişmiş balon var sanki annem bugun gidiyo bende artik bulasik yikayip yemek yapcem yooo olamazzz

Migdemde yarim şişmiş balon var sanki annem bugun gidiyo bende artik bulasik yikayip yemek yapcem yooo olamazzz

yoo bu kadar tembellik yeter:20::20:benimde kaynanm sağolsun hergün gelip işimi görüyordu ama artık gelemiyo bugünlerde her işim kendim görüyorum artık:21: ama yavaş yavaş ağır bir şekilde:34:

merhaba canım uzun zamandır takip ediyordum ama durmuna üzüldüm 8 ay önce aynı şeyleri bende yaşadım bebğim 6. haftada kalmıştı.2 hafta bekledim kalbi atar diye ama atmadı 9 haftalıkken kürtaj oldum... doktor küçük olduğu için uyutmadı ama çok acı bir olay hem üzülüyorsun hemde canın çok acıyor kesinlikle narkoz al yoksa hem piskolojik hemde fizyolojik olarak yıpranırsın...özelde kürtaj olmuştum pıhtlaşma testi yapmasını istedim doktorum yaptı ve pıhtılaşma yok dedi...6 ay hamile kalamdım kürtajdan sonra yumurtalıklarımda iltihap oluşmuş üniv hastanesine gittim orda pıhtılaşma testi yaptılar ve pıhtılaşma çıktı şimdi 10 haftalık hamileyim ve hergün iğne vuruluyorum...ama yinede içimde hep korku var.sen de pıhtılaşma testi yaptır bir daha aynı şeyleri yaşama inşallah çıkmaz...eğer ben o doktora güvenseydim bu hamileliğim de sıkıntılı geçecekti....sabrına da hayran kaldım inş olmazsın ama kürtaj olursan kendine çok dikkat et kürtaj sonrası bakım çok önemli......Allah en kısa zamanda tekrar anneliği yaşatsın inş.

narkoz şart canım:ssz: hissetmek istemem.tabi aldıktan sonra baktırcaz neden böyle oldu diye incelemeye alınıyormuş:31:

kızlar yaptığımız alıntılarda kime cevap verdiğimize iyi bakalım..arada bana da oluyor düzeltiyorum sonra..asıl cevap vermek istediğiniz kişi göremez sonra :34:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende katıldım aranıza tahmini doğum tarihim 23 ekim allah hepimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Back
X