• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar...moralim bozuk:( dra gittim kontrole. bebişim 11mm olmuş. ama kese etrafındaki kanama artmış. iğnede verdi. gün aşırı iğne olman lazım dedi bir hafta. bide bebeğime göre kesem küçük kalmış biraz:( ne demek bu yaa:( :14::14:kötü bişiler mi olucak? :26:bol su iç dedi. zorluyorum kendimi en az 1,5 lt su içiyorum ama ne yapıcam ben ? kendimi şuan çok kötü hissediyorum. gecede rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm:(:50: alt üst oldum iyice..

canım ben bugün sata göre 9+1 ulrtasyona göre 9+3 üm..
ama ben 9+1 olarak sayıyorum..
kilo konusunda son aylarda çok alınacağını duyduğum için ben hakkımı o günlerde kullanmak istiyorum :1:
mümkün olduğunca dikkat etmeye çalışıyorum sağolsun bulantılarımda çok yoğun olduğu için ayrı bir çabayada gerek kalmıyor..
canım bende bebişi en son 7+0 de gördüm 15 gündür görmediğim için bende merakla bekliyorum gelişmeleri..
sadece netten takip ederek ilerliyorum gelişmeleri..
bir kaç gün içinde benim de kontrolüm var hemde 2 li test için gün alıcaz..
gerçi dr um bana 11. haftada 2 li testini yaparız dedi ama ben 12 de düşünüyorum cinsiyeti de öğrenebiliriz diye..

benim daha 10 günü geçik war kontrole sen gidince yaz hemen neler olmuş bebişe :))bende internetten takip ediyorum bakıyorum neleri gelişiyo diye ama hergün doktora gitmek istiyorum bebişi görmek için bilseydim kadın doğumcu bi eş bulurdum:37::1:

kızlar...moralim bozuk:( dra gittim kontrole. bebişim 11mm olmuş. ama kese etrafındaki kanama artmış. iğnede verdi. gün aşırı iğne olman lazım dedi bir hafta. bide bebeğime göre kesem küçük kalmış biraz:( ne demek bu yaa:( :14::14:kötü bişiler mi olucak? :26:bol su iç dedi. zorluyorum kendimi en az 1,5 lt su içiyorum ama ne yapıcam ben ? kendimi şuan çok kötü hissediyorum. gecede rüyamda düşük yaptığımı görmüştüm:(:50: alt üst oldum iyice..

canım sakın ol calısıyorsan rapor al bence rıskın varsa yat dınlen hemen kötü düşünme inş bebeğin seni bırakmıycak:34:

benim daha 10 günü geçik war kontrole sen gidince yaz hemen neler olmuş bebişe :))bende internetten takip ediyorum bakıyorum neleri gelişiyo diye ama hergün doktora gitmek istiyorum bebişi görmek için bilseydim kadın doğumcu bi eş bulurdum:37::1:

allah ıyılıgını versın gecenlerde aynı seyı bende dusundum dedım kadın dogumcuyla evlenmek varmıs ıstedıgın an gıt bak gor mınnagını boyle beklemek cok zor oluyor.

Super87 canim cok uzuldum . Ben daha gectigimiz cumartesi tam 7 haftalikken guya cok unlu bir dr a gittim kalbi durmus kurtaj olmalisin dedi cok uzulduk yikildik hatta tickerimi falan sildim ogun ama ertesi gun baska dr boze kalp sesini dinletti buyuklugu normal dedi Allah a sukur normalmis. O yuzden baska dr a da git ve son model ultrason makinasi olan bir dr a got cunku bebek kucukken bazi makinalar algilayamiyomus kalp sesini insallah sende bizlerde saglikla kucagimiza alip buyuturuz bwbeklerimizi

canım ben 3 doktora göründüm.diger yazdıklarımı okudysan görürüsün.:31:

kalbini ferah tut benim tanıdıklarım war kanamaları olduğu halde bebişlerine bişey olmadı ki sende daha kanama yok .az miktarda kanama olursa bile problem olmuyomuş sen suyunu iç duanı et moralini yüksek tut cok etkili moral biliosunnn :20:

senin daha erken zaten arkadaşım yeni duyulmaya başlanır kalp atışın

canım 6+0 da gitmişsen duyamaman çok normal...ben 6+3 de bile zor duydumm..
bence olumsuz düşünme..gittiğinde hayırlısıyla göreceksin inş..

hmm senın boyun dah auzunmus canım ben hamıle kalmadan once verdım bıraz kendı cabamla ama hedefıme ulasamadım uzun sure korudum kılomu ve hamıle kaldım .ben bugun 6+4 üm doktora gıtmedım yanı gıttım de kendı doktoruma deıl orda gormedı keseyı bıle makına eskı dedı hamılelıgın de yenı dedı haftaya kednı doktoruma gıdıcem canım 6+0 da gorunmeyebılır ama :34:

kızlar zaten ben bu dr.a 2 alternatif olarak gittim..hala dr. belirleyemedim de..ilki gayet canayakın davrandı bana ama bu gayet soğuk konuşup bana tüm olumsuzlukları söyledi sağolsun..
zaten kalp atışı beklentim yoktu ama o dile getirdi..umarım yeni randevum ii geçer...

bitanemmm sakin oll daha çok yeni bebişleriniz büyüyecekkk
kanama normalmiş kızlardada oldu elbet geçecek..
iğneni vurul hergün
hangi iğnedenn verdi?ben hala haftada bi vurulıuyorum..
benim doktorum bişi anlatmıyo die kızıyorum ama anlatsada ben kafayı yerim sanırım

allah ıyılıgını versın gecenlerde aynı seyı bende dusundum dedım kadın dogumcuyla evlenmek varmıs ıstedıgın an gıt bak gor mınnagını boyle beklemek cok zor oluyor.

onunda başka sorunları olurdu kıskanç bi bayan olduğum için :) herşeyde war bi hayır demekki :)))

edammm + melekangel + super87 + nitemmm + Brck + leyli2212 + 14112006 + jakobi + nergis67 + arcak81 + gecem + gLssHh + ay_she + redshadow + blackberry_82 + Elvira + burcuerdem + Carnationn :nazar: :nazar: :nazar:

canlar hamılelıkte nasıl mıde bulantısına ve ıstahsızlıga engel olamıyorak bence yemek yeme ıstegınede engel olamayız gıbıme gelıyor.cunku hormonlar cok degısık ve aserdıkten sonra ısımız zor olacak.keske kılo almasak ama ınsan yemek yemek ıstedıkten sonra kendıne zor hakım olur

bebekler bizden beslenmeye başladıktan sonra işimiz zor zaten..
ne aç kalabiliriz ne de engelleyebiliriz..
ama dr lar da ilk 3 ay da kilo almayı önermiyor..
3 aydan sonra bol bol alıcaz zaten :1:

edammm + melekangel + super87 + nitemmm + Brck + leyli2212 + 14112006 + jakobi + nergis67 + arcak81 + gecem + gLssHh + ay_she + redshadow + blackberry_82 + Elvira + burcuerdem + Carnationn :nazar: :nazar: :nazar:

ya bura facebook.taki gibi beğenemiyomuyuz msjları..cok lazım su msj için baksanıza ne güzel :)

canımmm kese etrafındaki kanamalar geçiyor onları sorun etme iğneni vurulursun yok olur zamanla inş..
kesen için birşey diyemicem ama kötü birşey olsa dr un söylerdi gibime geliyor..
kendini üzüp bebişini de etkileme..

kızlar zaten ben bu dr.a 2 alternatif olarak gittim..hala dr. belirleyemedim de..ilki gayet canayakın davrandı bana ama bu gayet soğuk konuşup bana tüm olumsuzlukları söyledi sağolsun..
zaten kalp atışı beklentim yoktu ama o dile getirdi..umarım yeni randevum ii geçer...

kızlar bence doktor doktorda gezmeyın basta olabılır ama bellı bı sureden sonra aynı doktorda kalın bence herke sfarklı bısey dıyor bızde cok hassasız etkılneıyoruz hemen cok sık gıtmekte ıyı deıl o yuzden moralımız bozulmasın durduk yere
bı problem olursa zaten o kendını bellı eder tedbiri elden bırakmadan bıraz rahat bırakın kendınızı :34:

bebekler bizden beslenmeye başladıktan sonra işimiz zor zaten..
ne aç kalabiliriz ne de engelleyebiliriz..
ama dr lar da ilk 3 ay da kilo almayı önermiyor..
3 aydan sonra bol bol alıcaz zaten :1:

neysekı 2 kılo almısım ıkı ayda kaldı bır ayımız napım ama bulantım yok,kusmuyorum,cokta yemıyorum ama aldım ıste kılo mesela oglenleyın cnm nasıl tost cektı anlatamam yarım ekmek tost soyledım yedım valla.sanırım ben dogumda olucam tombıs anne:49:

:1: :1: :1:

valla haklısın ne şanslı kadın doğumcu eşleri...

bende meraktan çatlıyorum..acaba gelişti mi bir sorun var mı diye rüyalarıma giriyor..
heyecanla bekliyorum..bakalım belki yarın belkide pazartesi giderim dr a..
daha fazla bekleyemem çünkü..

canım sakın ol calısıyorsan rapor al bence rıskın varsa yat dınlen hemen kötü düşünme inş bebeğin seni bırakmıycak:34:
geçen seneki iznimden bi haftam var alıcam onu. bir hafta evde yatıcam.. inşallah dediğin gibi olur canım yaa:14::14:
kalbini ferah tut benim tanıdıklarım war kanamaları olduğu halde bebişlerine bişey olmadı ki sende daha kanama yok .az miktarda kanama olursa bile problem olmuyomuş sen suyunu iç duanı et moralini yüksek tut cok etkili moral biliosunnn :20:
evet kanama yok henüz ama işte kese etrafındaki kanama daha da büyürse keseyle duvar arasına girer ve keseni söküp alır dedi doktor:(:( çok korktum yaa:14::14: psikolojim alt üst..inşallah bişi olmaz bebeğime:26:
bitanemmm sakin oll daha çok yeni bebişleriniz büyüyecekkk
kanama normalmiş kızlardada oldu elbet geçecek..
iğneni vurul hergün
hangi iğnedenn verdi?ben hala haftada bi vurulıuyorum..
benim doktorum bişi anlatmıyo die kızıyorum ama anlatsada ben kafayı yerim sanırım

kuzum sorma yaa..elim ayağım titredi inan. şuan yazıorum ama böyle gözümden yaş gelio:14: evet canım yaa daha çok küçük..korkum ondan zaten.. pregyrex mi ne öyle bişi dr yazısı işte oku okuyabilirsen:44: ya anlatınca bi dert anlatmayınca ayrı bi dert işte..detaya girince bu dr kafayı yedim bi an:( öyle keseni alır götürür dedi ya eycah dedim noluyo? off:14: ben haftaya işe gelmeyeyim iğne olduğum süre boyunca yatayım ben en iyisi..inşallah meleğime biş olmaz..kesem ya büyümezse ne yaparım ben:26:

:1: :1: :1:

valla haklısın ne şanslı kadın doğumcu eşleri...

bende meraktan çatlıyorum..acaba gelişti mi bir sorun var mı diye rüyalarıma giriyor..
heyecanla bekliyorum..bakalım belki yarın belkide pazartesi giderim dr a..
daha fazla bekleyemem çünkü..

git de sen kurtul bari meraktan :)) bak gene karnım acıktıı allahım yaa delirmemek elde değil noldu bana böylee ama ben değil bebiş acıkıyo canımmmm:emir_bebek::37:

Back
X