• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar slm

22 ocak sat

6+2 iken kan testi yaptırdım 8800 çıktı henuz dr ye gitmedim c.tesi randevum ayrıca bu 4.gebeliğim 3 tane bebeğim gelişemediği için kürtaj olmuştum bu sefer umarım herşey yolunda gider

sizin gibi benimde arada bulantılarım oluyo çok sık atıştırmak gerekiyor kendini bırakmayın yani güçlü olun ki bebeklerde size güvensin

tebrikler hoşgeldin :nazar:

tebrikler hoşgeldin :nazar:

Merhaba kızlar ben 2011 ekimannesiyim. Geçen sene burda yazarken 2010 ekim anneleri gelir böyle yazarlardı:)) ne çabuk geçmiş ya, maşallah fasulyelerinize. Benim fasulye sırık oldu. 6 ayını bitirecek inşallah.Şu anda da kucağımda zırlıyor:)) İnşallah siz de sağlıkla alın kucağınıza.Kızım için yaptığım, hamileliğimi de anlattığımbir blogum var. İşinize yarayabilr:)) İsterseniz bakarsanız, hamilelğimde günlük tutmuştum hala yazıyorum o dönemi:)) Allah yar ve yardımcınız olsun. Dünyanın en güzel yolculuğuna hoş geldiniz...:3::3:

bizraz göz attımm Allah berene sağlıklıı uzun ömürler versin sizi ona, onu size bağışlasınn:nazar:

kızlar çizelge yapamadım bir türlü bu mesajı veriyo profile eklemek isteyince ???

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

Merhaba kızlar ben 2011 ekimannesiyim. Geçen sene burda yazarken 2010 ekim anneleri gelir böyle yazarlardı:)) ne çabuk geçmiş ya, maşallah fasulyelerinize. Benim fasulye sırık oldu. 6 ayını bitirecek inşallah.Şu anda da kucağımda zırlıyor:)) İnşallah siz de sağlıkla alın kucağınıza.Kızım için yaptığım, hamileliğimi de anlattığımbir blogum var. İşinize yarayabilr:)) İsterseniz bakarsanız, hamilelğimde günlük tutmuştum hala yazıyorum o dönemi:)) Allah yar ve yardımcınız olsun. Dünyanın en güzel yolculuğuna hoş geldiniz...:3::3:
ara sıra uğruyorlar sağolsunlar 2001 ekim anneleri :) allah ömür boyu mutlu etsin sizi :)

amanınn prima dünyasından aradılar 30 marttan sonra ilk hediyemiz gelicekmişşşş:)))
beni de dün aradılar :21:

kızlar çizelge yapamadım bir türlü bu mesajı veriyo profile eklemek isteyince ???

Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.

bebeğin d. tarihini şu formatta yapmalısın ..-..-....

slm tatlicik nasilsin?sen gittin mi bebeginin kalp atislarini duymak icin?

slm iyi sayılırım bulantılarla başım belada :)sen nasılsın canım? yarın gidicez inşallahh zaten rendevumda yarındı 2 haftadır görmedim bebişimii ... inşallah banada görmek duymak nasip olur...:nazar:

ben dun sordum doktoruma mıgdem ınanılmaz yanıyor dıye yapacak bısey yok basladımı dedı evet dedım bıraz sabredeceksın dedı ılac kullanma dedı bırde catlak olusmasın dıye ne kullanayım dedım aynen sunu dedı annen çatladıysa sende çatlarsın ama badem yagı sur sadece dedı

çatlak kremini ne zaman kullanmaya başlamak lazım bilen var mı? 3. aydan sonra mı yoksa şimdiden başlamalı mı?

merhaba kızlar;

bebişimi gördüm. fotosunu aldım. albüme hemen yerleştirdim:)
ama bu son 1 haftadır çok kötüyüm. midem inanılmaz bulanıyor. çok yemek yiyemiyorum. midem hemen alarm veriyor. az yesem midem kazınıyor. geçen gün pizza yedim. tüm gün çıkardım. ertesi gün dudağımda uçuk çıkmıştı. doktor uçuk kremini bile 3 kez kullan yeter dedi. bulantı da iyidir deyip ilaç vermedi. zayıfladım. halsizim.sapsarıyım.sürekli uyumak istiyorum. 1 hafta rapor aldım şimdilik. sizde durumlar nasıl..allah yardımcımız olsun.

ben de işi bıraktım ve evdeyim bir haftadır. sürekli yatıyorum ama sabah 6 da kalkıyorum eşimle beraber ve sonra öğlen 1 saat uyuyorum sadece. sürekli yattığımdan yorulmuyorum belki de. benim sürekli gaz oluyor.kendimi kötü hissediyorum bu yüzden ama normalmiş saırım herkes bahsettiğine göre :)

yaa kızlar sabahtan beri aile hekimliği ile ilgili konuşuyorduk ya..yok gitmedim gitmem lazım falan dedim durdum.1 saat önce aile hekimliğindeki hemşire aradı gebeliğiniz sistemimize düştü demezmi:53::53::53: ya dedim sabahtan beri kulağınızı çınlatıyordum tam üstüne aradınız,ben de size gelecektim dedim:9::9::9:
çok komik gerçekten cts kapalılarmış ama haftaya çrş 2'li test için erken çıkıcam o zaman gelirim dedim.hemşire de 'aa çrş günü doktor beyle benim saha günüm ben ilgilenmek isterdim sizle ama diğer arkadaşa tembihlerim ilgilenir sizinle,ama ben de en kısa zamanda görmek isterim sizi'' dedi..bu ilgi ve kibarlık karşısında şok oldum tabisi:53::53::53: çok şekerleerrrr:16::

16::16:

enteresan ne kadar ilgililermiş. kızlar aman dikkat şimdiden aile hekimliğinden geliyorum diye eve hırsızlığa gelen çok vaka duydum. o yüzden gelenlerin kimliklerinden emin olmadan almayın içeri sakın.

bununla ilgili cihaz var :34: arkadaşımın kendine almıştı çok evhamlı idi devamlı kendisi evde dinleyebiliyodu

bence biraz abartı olur o .sürekli paranoya hali olur ve dışardayken huzursuz olur insan .gereksiz bence böyle dr kontrolünde duymak daha güzel. çok abartmamak lazım diye düşünüyorum.
kızlar slm

22 ocak sat

6+2 iken kan testi yaptırdım 8800 çıktı henuz dr ye gitmedim c.tesi randevum ayrıca bu 4.gebeliğim 3 tane bebeğim gelişemediği için kürtaj olmuştum bu sefer umarım herşey yolunda gider

sizin gibi benimde arada bulantılarım oluyo çok sık atıştırmak gerekiyor kendini bırakmayın yani güçlü olun ki bebeklerde size güvensin

sağlıkla kucağına almayı diliyorum bebeğini umuyorum artık yüzümüz gülecek. ben de 1 kere kaybettim.büyük acı. sen 3 kere atlatmışsın uamrım bu bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve sağlıkla büyüyüp zamanı geldiğinde muhteşem buluşma gerçekleşir. hepimizi korusun allah nazardan...

amanınn prima dünyasından aradılar 30 marttan sonra ilk hediyemiz gelicekmişşşş:)))

hadi gözün aydın :) ben giremem facebook sayfasına daha bizim ailelere haber vermedik şimdi girersem anlaşılır sayfayı beğenmek gerekiyor çünkü :) belki 3. aydan sonra hala kampanya devam edeiyor olursa ben de katılırım. neden olmasın...

Son düzenleme:
slm iyi sayılırım bulantılarla başım belada :)sen nasılsın canım? yarın gidicez inşallahh zaten rendevumda yarındı 2 haftadır görmedim bebişimii ... inşallah banada görmek duymak nasip olur...:nazar:

seninle tarihlerimiz aynı :))) ben yeşil çizik zeytin yiyorum yanımda getirdim işe yarıyo sanki dene sende

hadi gözün aydın :) ben giremem facebook sayfasına daha bizim ailelere haber vermedik şimdi girersem anlaşılır sayfayı beğenmek gerekiyor çünkü :) belki 3. aydan sonra hala kampanya devam edeiyor olursa ben de katılırım. neden olmasın...

bende beğendimm sonra hemen sayfamdan beğendi yazısını sildim sanırım kimse görmez böyleliklee :)

seninle tarihlerimiz aynı :))) ben yeşil çizik zeytin yiyorum yanımda getirdim işe yarıyo sanki dene sende

aaa evett aynıymışızz:) bende 3-4 gün öncee sadece yeşil zeytin yiyebiliyodum ama şimdi ondanda tiksindim maleseff:((( turşu gibi iyi geliyodu aslındaa...

benimde bulantilarim var ama olsun bana bebsimi hatirlatiyor:):)ben gecen cumartesi gitmistim.gordum kalp atislarini cok sukur dinleyemedim ama.neyse darisi san ins

Back
X