2012 Ekim Anneleri

ben de Bursa'dayım. Acıbadem Şahin Zeteroğlu'na gidiyorum herkese tavsiye ederim çok ilgili bir dr.

acıbadem ücretleri nasıl arkadaşım ?

kontroller istenen tahliller sgk karsılıyor mu ve doğum ücretleri yazarsan çok sevinirim... doğumumu nasipse devlette yapmak istemiyorum çünkü

sağoll canımm Allah razı olsunn... evet canım bu tahlil işi aklıma takıldıı eşim akşam arıcak kuzenini odaha iyi yönlendirir...

gerçekten mi? sana da geçmiş olsun o zaman canım. ben 10 gün bir sonraki randevuya kadar olduğu için dedim. daha da uzayabilir bakalım durum neyi gösterecek. dediğin gibi bebiş sağlıklı olsun da ben yatmaya razıyım taş atıp kolum yorulmuyor ya sadece can sıkıntısı işte. bir de endişesi oluyor. benim içerde kanama gözüküyor dedi ama keseye değmiyor dedi. keseye değdiğinde onu tutunduğu yerden ayrılmasına neden olabiliyormuş o da illa oluyor değil aslında. moralleri yüksek tutmak lazım. sen bana moral oldun. kanama içerde gözüktüğü halde dışa kanama olmadan mı azaldı kendi kendine?

acıbadem ücretleri nasıl arkadaşım ?

kontroller istenen tahliller sgk karsılıyor mu ve doğum ücretleri yazarsan çok sevinirim... doğumumu nasipse devlette yapmak istemiyorum çünkü

acıbadem sgk ile anlaşmalı değil o nedenle fiyatlar yüksek. benim dr muayenesi 180 tl normalde ama ben özel sağlık sigortası yaptırmıştım. 3 yıldır doğum dahil ödüyorum. bu sene 4,500 oldu hatta yıllık. ama sınırsız doğu dahil. ve muayenelerde %20 ödüyorum. teslerde de indirim uygulanıyor. sanırım doğumlar normal 4-5 milyar sezeryan 7-8 tam emin olmamakla beraber

hmm teşekkür ederim arkadaşım. sağlıklı hamilelik dönemi geçirmeni ve aynı şekilde sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim...

hadi inşallah sağlıklı sıhhatli gelsin kucağımıza da başka bişey istemem. kız erkek farketmez.

dikkat edeceğim maden suyuna da

Son düzenleme:

sağol canım Allah razı olsunn:) resim bir ay sonraya kaldıı artık.. işte bebeği gördük kalp atışını gördük sesini dinledik 7+2 günlük dedi makine bi anda arızalandı o arada soramadım kaç mm ama ekranda bi 14mm gördüm yanlış görmüşte olabilirim.....

ah ahh ben neler yaşadım benimde keseye degmiyoordu ama birden açılırsa bebegi yerinden alıp düşürür dedi doktorr kanamamda olduu aklım çıkmıştıı 3 kez kanama gördüm ama fazla deildi yani o sadecee kendini bbelli etti kanamayla azalmadı şükürler olsunki yata yata kendiliğinden azaldı RABBİM korusun meleklerimizii ama inanıyorumki yatmaklaa bu durum geçiyor sadeceee dikkatli olmak şart

ultrason sonucuna bakam ne tarafta merak ettim

ultrason kağıdına göre bebiş sağda kız mı olcek bebşim yani

kısmet tatlım ama arkadaşların söylediklerine göre sağda olursa kız :) ben de merak ediyorum ama işte olduğum için bakamadım. eve gider gitmez inşallah ilk işim bu olacak :)

selam kızlar. ben de su içemiyorum. dün eşime sordurttum, doktor su içemiyorsa maden suyu içsin demiş. ben de maden suyu yerine meyve suyu içiyorum katkısız olanlarından. 2 gündür annemdeyim zaten, o bakıyor sağolsun. geçen gün istifra ettiğimi görünce göndermedi eve. o hiç istifra etmediğinden içi rahat etmedi. evde yemez içmezsin sen şimdi diye tuttu beni bizim de doktora gitmemize daha 2 hafta var ama ben heyecanlanıyorum ya. midem bulandıkça seviniyorum aslında, en azından içim rahatlıyor. ben de folik asitten başka bir ilaç almıyorum. mümkün olduğunca meyve yemeye çalışıyorum. kivi, yeşil elma vazgeçilmezlerim oldular. inşallah sağlıkla devam ederiz hepimiz.

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
sevdamcee*, edammm, cimeka, shbilgin, gecem, TATLICIK, casper16 şitttt millett neden konuşmuyorsunuz

ayyy çok tatlı yesinler onu MAŞALLAHHH

beimde bebişim bu hamd olsun bu günleri gördük
Eki Görüntüle 367241

bebişler kocaman oluyor daha bir kaç hafta önce görecek miyiz acaba derken şimdi hareket bile ediyorlar MAŞALLAH

canımmm daha gelmedin heralde eve heyecanla bugün gideceğin dr un söylediklerini bekliyorum..inş bize güzel haberler gelirsin..gönlünü ferah tut canımm..

benim bikaç gündür kasık ağrılarım var ( acaba niye olur kine

canım benim de var..hatta bütün karnım da sancı var..rahatsız edecek şekilde değil ama 22 gündür bebeğimi görmediğim için korkuyorum..

MAŞALLAH ne güzel bebişinin kalbi atıyormuş..o kanama kanalları allahın izniyle yatarak dinlenerek azalıyor..sen kendine dikkat et allahın izniyle hiç birşey olmazz..

Merhaba kızlar.Bu topiği bugun gördum ilk defa bende ekim annesi olucam kısmetse.şimdilik herşey yolunda.grip haricinde.çok öksürüyor ve hapşuruyorum bişy olmaz dimi çok korkuyorum...

hoşgeldin aramıza çok geçmiş olsunnn...

Bugün fazla giremedim,Doğum günüm söylemesi ayıp :) yoğun geçti biraz

Bebişimle ilk doğum günüm çok eğlenceli, güzel birgün...

nice yıllara RED' cimmm

gözün aydın canım pıt pıtları hem görmüş hem duymuşsun MAŞALLAH
benim de daha hiç fotoğrafım yok 10+0 olmama rağmen..
özel olmasına rağmen dr 7+0 de küçük dedi vermedi
aklıma geldikçe sinir oluyorum valla..dr umu da değiştiriyorum..
yanlız test istememesi garip ben 5+5 de yaptırdım hepsini..çok şükür sonuçlar olması gerektiği gibi çıkmış

bende her gün bir tane maden suyuna limon sıkıp içiyorum..mide mi rahatlatıyor..çok da iyi geliyor..yeterince bende su içemiyorum malesef :18:

benim de dr um istanbul bakırköy acıbadem hastanesinden gelmiş..

maşallah bebişe çok heyecanlı di mi?? ben doktorunun yaptığını iyi bulmadım.. çünkü çok önemli testler var kızamıkçık toxoplazma açlık kan şekeri gibi.. ve bence en önemlisi tsh..bende hashimoto tiroid var sıklıkla kontrol altındayım. ayda bir test tsh a bakılacak.. bir arkadaşım hikayesine bakılır demiş ama tsh hamilelikte aniden de ortaya çıkabilen birşey.. bence sen onu sor ve yaptır. allah korusun tsh normal aralığında olmazsa düşük ve zeka geriliği yapabiliyor...
ben meyvalı soda içiyorum bazen neden sorun olur mu soda içmek?
bence sağlıklı değil.. myceli soda demek bildiğin gazlı içecek,doğal değil,bence ha kola içmişsin ha ondan...
canım suyun yerini hiçbirşey tutmaz... bebeklerimizin amniyon sıvısı içtiğimiz su ve bebeğin idrarı oluşturuyormuş.. suyun yerine maden suyu önermesi içindeki magnezyum potasyum gibi vücuda gerekli mineraller...meyve suyunu iç ama susuz veya maden susuz olamazzzzz..hele ki mide bulantı ve çıkarma olayı varsa,,eksilen mineralleri koymanız gerek...su su su... en az 2 lt.

ah canım ya innan ne kadar istiyorum su içmeyi. midemi bulandırmasa 2 lt. ile doymam yani. günlerdir içim kuruyor resmen, dudaklarım pul pul oldu. salatalık yiyorum, meyve suyu içiyorum. su içip hemen arkasından tuzlu çubuk kraker yiyorum. elimden geleni yapıyorum. inşallah geçer bugünler. doktor idare etsin biraz demiş. ayran falan ne bulursam götürüyorum resmen. hayırlısı inşallah.

kızlar bir sorum size bugün kontrolüm vardı 11+ 4 olmuşuz... ensa kalınlığı normal gelişimi güzel dedi... lakin ikili tesst istemedi üçlü yapıcaz 5 hafta sonra dedi... aranızda doktoru üçlü test isteyen ikiliye gerek duymayan varmı??

canım öncelikle maşallah diyeyim bizim ikili teste gitmemize daha 2 haftamız var. ama doktor 8. haftada söyledi, 12. haftada gel, hem ikili test hem de ense ölçümü için dedi. ikili ve üçlü test aynı şeye bakıyor diye biliyorum ama sonuçta ablama ikisi de yapılmıştı. muhtemelen bana da yapılacak. sanırım sen birçok arkadaşımıza göre öndesin. bu sorunun cevabı için 1-2 hafta beklemen gerekecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…