• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kedersiz cnm benim bebeğimde 6 gün geriden geliyodu en son 4 e düştü..ben bunda korkulucak bişi göremiyorum ama

geçmiş olsun canım Allah bir daha yaşatmasın

günaydın kızlar
şimdi doktordan geliyorum bu kadar pimpirikli olacağımı tahmin etmemiştim:26: .adet sancılarına benzer sancım ve çok çok az bir pembe renginde akıntım olunca korktum eşimi ayaklalndırdım hemen dOktora gidelim diye:) ..geçen kontrolümde doktor plesantanın arkasında kanama var ama ciddi bişey değil demişti bu yüzden korkmuştum pembe lekeyi görünce ..
yine aynı kanama varmış :(ama dokoturm korkulacak kadar ömeli bişey değil diyo ilaçlarını almaya devam et dedi
ama ben taktım kafama bunu o kanama neden orda yaa :(
benim bebeğim 3 gün geride geliyo buda canımı sıktı :5:

ahh kedersiz ahh ben kanama görüyorumdaa gitmiyorum ne olacak bu halinn ama boşver bak miniğinigörmek iyi gelmiştirr bide ultrason kagıdında 3 gün+ yada - olabilir yazıyorr merak etmee o olçümdendir milimetrik ölçümler nede olsaa:49::49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
kedersiz cnm benim bebeğimde 6 gün geriden geliyodu en son 4 e düştü..ben bunda korkulucak bişi göremiyorum ama
gerçektenmii ne bileyim okuduğum kadarıyla herkesin önden gidiyo bu yüzden moralim bozuldu iyi gelişmiyomu diye..sağol canım ferahlattın beni:16:

ahh kedersiz ahh ben kanama görüyorumdaa gitmiyorum ne olacak bu halinn ama boşver bak miniğinigörmek iyi gelmiştirr bide ultrason kagıdında 3 gün+ yada - olabilir yazıyorr merak etmee o olçümdendir milimetrik ölçümler nede olsaa:49::49::49::49::nazar::nazar::nazar:

sorma görünce dünyadan koptum sanki :31:baya büyümüş velet :1:durun size sıcak sıcak fotomuzu gösterelim

$GÖBEK 031.webp

$GÖBEK 028.webp

gerçektenmii ne bileyim okuduğum kadarıyla herkesin önden gidiyo bu yüzden moralim bozuldu iyi gelişmiyomu diye..sağol canım ferahlattın beni:16:

sorma görünce dünyadan koptum sanki :31:baya büyümüş velet :1:durun size sıcak sıcak fotomuzu gösterelim

Eki Görüntüle 367919

Eki Görüntüle 367920

ahh yavrumm kıss annişi ne istiyosun ondann bakk mercimek büyümekle meşgul kaç mm olmuşş:49::49::49::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
bu düşüncelerini bende yaşıyorum canım. Hiç niye böyle düşünüyorum diye söylenme, haklıyız kaygılanmakta... Bizimkisi şimdiden benimle inatlaşıyor diyebilirim...düşük tehlikesi yaşıyorum tutmuş bebeği doğar doğmaz yıkamaktan felan bahsediyor... Bi dakika dedim, bu benim bebeğimse benim istediğim şekilde olacak herşey... Hayatta katlanamam...
aynen canım katılıyorum.benim kayınvalidemde çok meraklı saolsun ama beni fazlasıda sıkar.geçen gün demezmi hastane çıkışlarını babannesinin aldığını giycek.:41:içimden çüşşş dedim:)))sonra atladım annesi nolcak bu arada dedim.sustu:))
günaydın herkese;

kürtaj oldum hiç birşey hissetmeden,allahıma şükür kolay atlattım..

canım çokkkkkkk geçmiş olsun.hiç merak etme inşallah yenisi hemen olucak.sen kendine iyi bak gerisi kolay.benimde ilki alınmıştı:((

herkese günaydınlar

super 87 geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı hamiş olmanı dilerim

nurcik dert edicek bir durum yok ortada. maşallahhh bak seninkide büyümüş şekli şemalı oluşmuş :nazar: :nazar: annesi tedirgin olma bebeişide tedirgin etme kendinden emin ol ki oda olsun :34:

aynen canım katılıyorum.benim kayınvalidemde çok meraklı saolsun ama beni fazlasıda sıkar.geçen gün demezmi hastane çıkışlarını babannesinin aldığını giycek.:41:içimden çüşşş dedim:)))sonra atladım annesi nolcak bu arada dedim.sustu:))

canım çokkkkkkk geçmiş olsun.hiç merak etme inşallah yenisi hemen olucak.sen kendine iyi bak gerisi kolay.benimde ilki alınmıştı:((

bu kaynanalar MAYDANOZ gibi herşeye karışmasa olmaz sanki ..bizimkide çok karışır herşeye sağolsun:47::47:

maşallah suphanallahhhh görürrsünnnn annişi :49::49::49::nazar::nazar::nazar:
inşallah canım inşallah ..

herkese günaydınlar

super 87 geçmiş olsun tez zamanda sağlıklı hamiş olmanı dilerim

nurcik dert edicek bir durum yok ortada. maşallahhh bak seninkide büyümüş şekli şemalı oluşmuş :nazar: :nazar: annesi tedirgin olma bebeişide tedirgin etme kendinden emin ol ki oda olsun :34:
sadece o kanamaya taktım bacım yaa..inşallah doktorun dediği gibidir:31:
en çok sevindiğim ne oldu biliyormusun 1.200 kg vermişim :8::8::8:
ama doktor amcamız yinede kiloya dikkat et almamaya çalış dedi

cnm nasipse salı günü gidicem
çarşamba koyarımmm:38:

hadi bakalım sende sağ salim gör bebişin inşallah

Back
X