• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

saol canım ıns evet hapını kullanıyorum gunde 3 tane
ıs yerınde ısler yogun bu ara ama evraklarla oturdugum yerden ugrasıyorum cok yorulmuyorum yanı ama evde bı oglum var dah akucuk o da 22 aylık gecen hafta kucagımda merdıvende tasımak zorunda kaldım belkdıe ondan oldu bılmıyorum artık daha cok dıkkat ederım:34:

o zaman senin işin gerçekten çok zor. Allah yardımcın olsun

Kızlar corasprin kullanan varmı?
Bana doktorum hamileliğimin başından beri içiriyor..Neden bilmem:)

ben de kullanıyordum canım ama rahim içinde kanama olunca doktorum hemen kesti. hala düşük olmasın diye jel kullanıyorum.

kızlar soruma cevap lütfen süt ve süt ürünlerinden hiç yiyip içemeyeniniz yokmu ben hiç içemiyorum adını bile duymak istemiyorum doktorum elevit verdi vitamin ama sorun olurmu bu durum yardımınızı ricva ediyorum:26:

canım ben verdim ama topik hızlı ilerliyor görmedin sanırım. ben de yoğurt, süt, ayran içemiyorum. elevit de doktor mide bulantısını fazlalaştırdığı için 3 aydan sonra vericem zaten şimdi gerek yok erken dedi. sadece folikasit içiyorum.

Merhaba Arkadaşlar,
Benim sorum şu saçlarımızı ne zaman boyatabileceğiz?

Bu bi geçiş dönemi inş. hepimiz için bu zor olan dönemin hemencik bitmesini ve herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim...
Mutlu Anne=Mutlu bebek:36:

sormayın yaa ben de kızıl kaldım :( biran önce boyatmak istiyorum

selam yeni anne adayları...ben ekim 2011 annelerindenim...şimdi bizim bebeişlerimiz 5. aylarını bitirdiler...darısı başınıza

eski yöntemleri kullanın kızlar cımbız :)))) ayyy ne zor biz kasınların işi yavff

kış olunca kendimizi sarıp sarmalıyoruz belli değilde işte yazın cene altında cok igrenc duruyor yaa.. cımbız daha cok kalınlastırdıgı ıcın onu kullanamam.. iplede almak istemiyorumm.. belkide küçük agda bantlarını kullanırım... aynen öyle canım yaaa kadın olmakk zor..

iğneli mi :(( amann ben hiç dayanamam benimkisi lazer drek iğneli değil o yuzden çok geç sonuç veriyo en kesin olanı iğneli ayrıca uzmaan olan bir arkadaşım doğum sonrası yaptırmak daha iyi dedi çunku hormonlar hamilelikte çok salgılanıyor sonrasında daha rahat edersin dedi

vucuduma normal lazer sadece çenem iğneli canım :34: ama acısı normal lazerin yanında paha biçilemez :52: resmen ağlatıyo adamı :50:
ben bunu merkezlere sordum bana dedilerki biten bölgeden kesinlikle bir daha çıkmaz ama başka yerinden çıkabilir bakalım benim göbek bölgemin %80 ni bitmişti çıkacakmı merak ediyorum

canım peki ne yapmayı düşünüyorsun hamilelik boyunca :1::1: çene bölgesine yani.. bende aynı dertteyim.. her yerde oldugu yetmiyormus gibi bi cenemde eksikti o da var tamam oldu :9::9:

valla ben hormon ilaçlarıda kullanınca hepten uçtu çene altım özellikle :50: bilemiyorum ne yapacağımı ama yaza doğru bu kıllar daha da belirgin oluyo o yüzden ağda falan yaptırırım sen ne düşünüyosun

kızlar henuz erken belki ama yatış pozisyonunuz nasıl.ben sırt üstü yatamıyorm yatnca karnm gerilio.yan yatncada yanlarm acıo :3::3::3::3::3:
ben ogluma hamıleyken hep sola yatardım doktor dedıgı ıcın alıskanlık oldu hala sola yatıyorum:1:
o zaman senin işin gerçekten çok zor. Allah yardımcın olsun

ben de kullanıyordum canım ama rahim içinde kanama olunca doktorum hemen kesti. hala düşük olmasın diye jel kullanıyorum.

canım ben verdim ama topik hızlı ilerliyor görmedin sanırım. ben de yoğurt, süt, ayran içemiyorum. elevit de doktor mide bulantısını fazlalaştırdığı için 3 aydan sonra vericem zaten şimdi gerek yok erken dedi. sadece folikasit içiyorum.

sormayın yaa ben de kızıl kaldım :( biran önce boyatmak istiyorum

evet canım ısım zor hem ıs hem cocuk hem hamılelık :31:

vucuduma normal lazer sadece çenem iğneli canım :34: ama acısı normal lazerin yanında paha biçilemez :52: resmen ağlatıyo adamı :50:
ben bunu merkezlere sordum bana dedilerki biten bölgeden kesinlikle bir daha çıkmaz ama başka yerinden çıkabilir bakalım benim göbek bölgemin %80 ni bitmişti çıkacakmı merak ediyorum

valla ben hormon ilaçlarıda kullanınca hepten uçtu çene altım özellikle :50: bilemiyorum ne yapacağımı ama yaza doğru bu kıllar daha da belirgin oluyo o yüzden ağda falan yaptırırım sen ne düşünüyosun

ay göbektedemi var seninn?? ne kıllı biseyleriz biz yaaa.. kendime cok yakın gördüm seni aynı kaderi paylasıyoruz.. :1::1::1: bende agda dusunuyorum canım. yukarıda yazdım hatta..
bazı insanların hamilelikte dökülür dıyorlar keske hepsi birden dökülsede rahatlasak..

inşallah...terazi bebekleri hep çok güzel oluyor kızlar...şanslısınız...soracak bişiyiniz olursa cevaplarız...

ayy anası gibi güzel bebeğim olcek desene :51::51::52::52: :32::32:

ha seyy bende teraziyim yavrumda terazi olcek kısmetse. güzellik abidelerii olcez. ayyy ne övdüm kendimi.. töbe töbe yaaa

sizlerle konusmak iyi oldu ama...

Son düzenleme:
heeyyyy,,,,,bende ekim annesiyim :49::21: ins hayırlı sağlıklı şekilde bebişlerimizi alırız kucaklarımıza :16:

ay göbektedemi var seninn?? ne kıllı biseyleriz biz yaaa.. kendime cok yakın gördüm seni aynı kaderi paylasıyoruz.. :1::1::1: bende agda dusunuyorum canım. yukarıda yazdım hatta..
bazı insanların hamilelikte dökülür dıyorlar keske hepsi birden dökülsede rahatlasak..

demek sende bendensin kıl yumağıyız :9: yokya bizim dökülmez aksine çoğalır :1:

doktordan geliyoruz kalp atışlarımız normalmiş kesemizde çok düzgün ama akıntı için birşey söylemdi sadece progeston verdi birde ense kalınlığımız normalden fazlaymış bu nedemek bilen varmı her şey yolunda çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir ........:nazar:

kızlar göbeği çıkan var mı aranızda? bende resmen göbüş çıktı, daha 2 ayda nasıl olur ki

inşallah...terazi bebekleri hep çok güzel oluyor kızlar...şanslısınız...soracak bişiyiniz olursa cevaplarız...

ayyy ölemiii :52: inşallahhh inşalahhhhh :21: çok tşk ettik bilgiler için :16:

ben çıkıyorum herkese hayırlı akşamlar bugünde mesaiyi bitirmeye az kaldı huzurlu evime gideyim :10:

doktordan geliyoruz kalp atışlarımız normalmiş kesemizde çok düzgün ama akıntı için birşey söylemdi sadece progeston verdi birde ense kalınlığımız normalden fazlaymış bu nedemek bilen varmı her şey yolunda çok şükür inşallah sizlerde iyisinizdir ........:nazar:

inşallahh sorun yoktur sağlıcakla gelişir herşey

kızlar göbeği çıkan var mı aranızda? bende resmen göbüş çıktı, daha 2 ayda nasıl olur ki

evet benimde çıktı artık :49: çok mutluyummm çokkkk :52:

bende ve birkac arkidiste daha var canımm.. normal normal. hamiş göbeği. bebiş büyüyo orda..

benım bilgim yok canım yaa bilen cvplar.. ama herseyin yolunda olması cok guzel. gozunaydın..

demek sende bendensin kıl yumağıyız :9: yokya bizim dökülmez aksine çoğalır :1:

haklısın walla.. bızde ters etki yapar :1::1: ve güle güle sanaaaaa

Back
X