- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
- 133
kızlar merhaba
her gün gıremıyorum arada neler olmus bakayımdedım...okuyacak gıbı degıl.100 lerce sayfa.ıkı sorum var
kontrole gıttıgınızde dr nuz cd verıyor mu....bızımhıcyok.oysa mınıgımnasıl dagobekatmıstı gecen hafta.o anının saklamayı cok ısterdım.
tatıl planı yapanlar var..bız antalyada yasıyoruz yazın en ıyı tatıl klımanın altında evde yatmak :) ama hazıranda kardesımın dugunu var tam 24 haftalık olucam.memleket burdan 14 saat suruyo.arabamızla gıtmeyı dusunuyoruz ama sıze nasıl olur gıdebılırmıyımkı.şimdiden doktorada soramıyoırum :) ama tatılplanı yapanları gorunce umutlandım.sonucta tek kardesım dugununu gormezsem cok uzulurum.hem de aılemı 6 aydır gormuyo olucam.normalde 2 ayda bır gıderdım.tabıı kı oncelık mınıgımın saglıgı ve rahatı ama umarım kısmet olurda gıderım
malesef benim doktorumda cd vermedi hiç,aslında evet hoş olabilirdi.....ben de yazın haziran gibi tatil yapmayı planlıyorum bi aksilik çıkmazsa,sağlık sorunu filan...yani çok geç değil 6 aylık filan oluyoruz nasipse yani bi sorun çıkmadığı takdirde bence gidilebilir,ki senin bide düğün varmış hemde kardeşinin,ben keyfi gezmeyi düşünüyorum valla