merhabalar güzel annelerrr
ense kalınlığına hiç giden varmı yoksa ilk kez benmi gidiyorum bu akşam:)
topiğin ilki benmiyim![]()
ben dün gittim canım, çok şükür bi sıkıntı çıkmadı.
Merhaba kızlar. Dün çok kötü bir gece geçirdim. Akşam tuvalete girdim. Malesef kabız olmuşum az birşey zorladım ve malesef kanamam oldu. Çok korktum. Hemwn dr u aradım. Yurtdışındaymış. Hatanenin acilini aradım. Nöbetçi dr da yat dinlen yarına gelirsin dedi. Sabah 6da kalktım kanam devam ediyor. Üstelik de kahverengi falan da değil. Bildiğin kırmızı kan. Nası kötü oldum anlatamam. Neyse çok şükür dr a gittik. Hemşireye dedim ben dayanamam dr gelene kadar bir bakalım. Oğlumun doğumu da orda olduğu için herkesle arkadaş gibiyiz zaten. Bir baktık bebecik kıpır kıpır çok şükür. Sonra dr geldi. Kese etrafında kanaman yok ama tam yerleşmemeiş ondan olmuştur dedi. Bir de oğlum beni çok yoruyor. 5 dk yatmama tahammülü yok. 10 gün rapor verdi dr. Şimdi yatıcam bakalım. Allahtan kayınvalidemler gelmişti memeleketten 1 gün önce. Artık ne kadar dinlenebilirsem bakalım. Bu arada kanama azaldı ve kahverengiye döndü çok şükür. İnşallah geçecek zamanla bakalım......
Umarım sizlerde herşey yolundadır... Çok sık giremem arada uğrarım artık.......
çok geçmiş olsun canım, ben de fena halde kabızım napcam bilmiyorum
merhaba arkadaslar
ismim özlem
öncelikle hepimize saglıklı güzel hamilelik diliyorum.
bu benim ilk bebegim. bir sene icinde 2 düşük yasadım. zor zamanlar gecirdim ama hayırlısıyla simdi tekrar hamileyim.
umarım bu sefer bebegimi kucagıma alırım.
çalışıyorum vakit buldukca burdan mesajlarınıza eşlik edecegim.
herkese güzel günler :)
merhaba özlem,
hoşgeldinn öncelikle.
inşallah bu sefer sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın.