• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ekim Anneleri

kızlar iyi akşamlar..
11+4'deyiz çok şükür. Ancak gebeli belirtilerim tamamen kayboldu. Birkaç gün öncesine kadar herşeyden tiksinen yemek yiyemeyen midesi bulanan ben 3 gündür hopur hopur yiyorum ve midem bulanmıyor. Göğüslerimdeki şişlik indi, biraz acı var ama birkaç gün öncesine kadar yok denecek kadar az. akşam işten gelir gelmez uyuyordum şimdi uyku tutmuyor bu saatte ayaktayım. Benzer şeyleri yaşayan var mı normal mi acaba???? lütfen yardımmm:5: ayrıca başından beri süren kasık ağrım da yok oldu :(((
Bende 9 +4 teyim bugun ne bulanti ne sıkıntı ne de şiskinlik var. Keske diyorum bulantim siskinligim olsada hamileligimi hissetsem boyle olunca endose ediyorum. Bugun dayanamayip 4 bardak sekerli cay ictim ondanmiki pofff

selam arkadaşlar nasılsınız bugün sabah bi kalktım dün yediğim ne varsa çıkardım çok zor ya bi azalıyo bi çoğalıyo anlamadım geçicek inşallah sabırla bekliyorum 12.hafta oldu:)
Dun yediklerin hic erimemis demek. Cizgili kaslarin calismasi zayifliyomus gebelik hormonlari yuzunden ondan boyle olmustur ama yonede sukret bulanti olmayinca insanin icine kurt dusuyo neden benim bulantim yok yoksa bi sorun mu var diye. Allah saglik verson insallah

canım bende allaha çocuğum ne olacak nolur rüyamda göster die dua ediyordum rüyamda kucağımda erkek bebek gördüm. bende erkek die hissediyordum. bakalım ne olacak bende meraklardayım

ananem rüyaların tersi cıktıgını söyler her zaman annem bana hamileyken rüyasında hep erkek cocugu doğurmus artık kendını erkek bebege şartlandırmıs sonra ben doğunca koca bir süpriz olmus :emir_bebek:

günaydınnnnn güzel annelerrrrr:38::38::38::38:hayırlı sabahlarrrr sağlıklı gebeliklerrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bebişini gören arkadaşlarım hayırlı olsun gözünüz aydın olsunnn

ben çatlıcam meraktan yaaaaaa:50::50::50::50:ayın 9 unda randevum çokkkkkk merak ediyorum yavrularımı gerçektennn:emir_bebek::emir_bebek:
benim doktorum iyi hoş ama çok rahat sanki ikiz gebeliklerde 2 haftada bir görülmesi gerekliymiş benimki 1 ay sonrasına gün verdi :47::47::47:
kızlar ben doğumumu antalya araştırma hastanesinde yapmayı düşünüyorum:16::16:inşallahh o günleri görürsek tabi:16::16::16:sebebide yeni doğan yoğun bakım ünitesi olması lazm bizim çok tedbirli olmamız gerekli çünkü:31: acaba şimdi hastaneden bir doktor seçip orayamı devam etsem diyorum bana fkir verirmisiniz

bizzz geldiiik :emir_bebek: çok şükür gördüm bebişimi büyümüş kuzucum 5,83 cm olmuş :nazar: ense kalınlığı boyu herşeyi normal çıktı çok şükür ama yaramaz öyle bir keyifle yatıyodu ki :9: göstermedi cinsiyetini
maşallah cnm hadi bakalım gözünüz aydın:nazar:
canım öncelikle gzünaydın maşallah bebeişine darısı bizim başımıza inşallah...eleviti neden bıraktırdı dr un acaba ben daha yeni başlıcam doğumdan sonra 40ım çıkana kadarda kullanıcam kızımdada öle olmuştu...
saol cnm teşekkür ederim..
vallahi ben hamileliğimin başndan beri elevit kullandım folik vermemişti cnm.şimdide eleviti bıraktım maltofer fol a başlattı:)
benimkininde tarzı bu heralde bilmiyorumki :)
erkek bebekler erken gösterir demişsiniz kızlar..Benimde cinsiyeti gördü gibi geldi ama söylemedi 2 hafta sonra çağırdı.Erkekmi yani?

kızlar iyi akşamlar..
11+4'deyiz çok şükür. Ancak gebeli belirtilerim tamamen kayboldu. Birkaç gün öncesine kadar herşeyden tiksinen yemek yiyemeyen midesi bulanan ben 3 gündür hopur hopur yiyorum ve midem bulanmıyor. Göğüslerimdeki şişlik indi, biraz acı var ama birkaç gün öncesine kadar yok denecek kadar az. akşam işten gelir gelmez uyuyordum şimdi uyku tutmuyor bu saatte ayaktayım. Benzer şeyleri yaşayan var mı normal mi acaba???? lütfen yardımmm:5: ayrıca başından beri süren kasık ağrım da yok oldu :(((

Merhaba,

ben de 11. hafta içindeyim ve bugüne kadar göğüs ağrısı dışında hiç birgün bulantım falan olmadı çevremde hamile olanlardada hamileliği boyunca öyle bulantısı olan falan yok. Herkeste farklı gelişiyor bu durum ve ayrıca Beta HCG 12. haftadan itibaren düşmeye başladığı içinde zaten artık bulantıların azalması normalmiş...yani bence anormal olan hiçbirşey yok...

kızlar ya ben geceleri çok sık idrara çıkıyorum.gece 2 kez mutlaka bide idrarım koyu renk hamile kaldım kalalı rengi koyu su içtiğim halde yani.siz ne durumdasınız?

Şuanda kaçıncı haftadasınız bilmiyorum ama benimde 9. hafta bitene kadar öyleydi 9 dan sonra normale girdi artık gece uyanmıyorum...

günaydın arkadaşlar yazdıklarınızı takip ediyorum ama kulübü yeni girdiğimden cevap yazmaya alışamadım hala

kızlar günaydınnn benim karnım acayip kaşınıyo kızlar kazağın dışından kaşıyorum sanırım çatlayacağım :50: sizin yönteminiz varmı bana biri acıbadem yağını önerdi bi başkasıda roc un spreyi varmış çatlaklar için onu önerdi ben başlıycam bunlardan birisine yoksa yandım.

günaydın anneler.. nasılsınız. ben okuldayım. 2 dersim boş takılıyorum işte... midem bi nazlı bugün yanıyo kaynıo gibi bişeyler..
slm nasılsınız ben bugun ruyamda bebegımı gördum dogum yapıyorum yaaa yınemı erken dogum yınemı zayıf dogcak dıyorum ve sadece esımle gıdıyorum doguma baska kımse yok.dogum yapıp kucagıma alıyorum şok oluyorum bebek kocaman ve ben tam tamına 5.982 gr dogurmuşum ve kız bebek yusyuvarlak yuzu ve ırı ırı gözlerı vardı sacları okadar kıvırcıktıkı anlatamam emzırdım bebegımı.acaba kızımmı olcak kı
hayır olsun..bakalım ne olacak az kaldı öğrennmeye... Allah hayırlı evlat versin.. hayatlarımız cennet olsun...
günaydınnnnn güzel annelerrrrr:38::38::38::38:hayırlı sabahlarrrr sağlıklı gebeliklerrrrr:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bebişini gören arkadaşlarım hayırlı olsun gözünüz aydın olsunnn

ben çatlıcam meraktan yaaaaaa:50::50::50::50:ayın 9 unda randevum çokkkkkk merak ediyorum yavrularımı gerçektennn:emir_bebek::emir_bebek:
benim doktorum iyi hoş ama çok rahat sanki ikiz gebeliklerde 2 haftada bir görülmesi gerekliymiş benimki 1 ay sonrasına gün verdi :47::47::47:
kızlar ben doğumumu antalya araştırma hastanesinde yapmayı düşünüyorum:16::16:inşallahh o günleri görürsek tabi:16::16::16:sebebide yeni doğan yoğun bakım ünitesi olması lazm bizim çok tedbirli olmamız gerekli çünkü:31: acaba şimdi hastaneden bir doktor seçip orayamı devam etsem diyorum bana fkir verirmisiniz

şimdi antalyada mı yaşıyorsun?? ben olsam o doktoru değiştirirdim,çünkü dediğin gibi tek ve çoğul gebelik bir değil hiçbir zaman.. daha dikkatli olunmalı. ve doğuma kadar 2 en geç 3 haftada kontrol olmalı..

herkese gunaydinlar...
cnm bnim de karnim kasinio sanirim bende catlicam insallah catlamam ama ben eczaneden aldigim bi urun var onu kulllaniorum sabah aksam.bu arada bana da bi arkadas badem yagi verdi ama kullanmadim nette arastirdigima gore killanma yapiomus:(

günaydın anneler.. nasılsınız. ben okuldayım. 2 dersim boş takılıyorum işte... midem bi nazlı bugün yanıyo kaynıo gibi bişeyler..
hayır olsun..bakalım ne olacak az kaldı öğrennmeye... Allah hayırlı evlat versin.. hayatlarımız cennet olsun...

şimdi antalyada mı yaşıyorsun?? ben olsam o doktoru değiştirirdim,çünkü dediğin gibi tek ve çoğul gebelik bir değil hiçbir zaman.. daha dikkatli olunmalı. ve doğuma kadar 2 en geç 3 haftada kontrol olmalı..

evet antalyadayım canım demi doğru diyosun benim doktor değiştirmem şart:31::31: araştırıyorum zaten sabahtan beri sonuna kadar da o doktorla devam etmek istediğimden araştırma hast. bir doktor araştırıyorum
offffffffffff ne zor şeymiş bu canının parçasını emanet edemiyorsun kimselere :nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

Herkeslere hayırlıı sabahlar diliyorummm.Bide 12. haftamıza girdik kızlar.Bu arada birşey sorucam karnı çıkan varmı?.Benim karnım bildiğin şişti yani.Bu haftalarda çıkarmı ya.Hele 12.haftaya girince daha bir şişti.Normalmi acaba.Netten bakıyorum 5. aydan önce çıkmaz yazıyor heryerde.Benimki 5 aylık gibi sanki

Herkeslere hayırlıı sabahlar diliyorummm.Bide 12. haftamıza girdik kızlar.Bu arada birşey sorucam karnı çıkan varmı?.Benim karnım bildiğin şişti yani.Bu haftalarda çıkarmı ya.Hele 12.haftaya girince daha bir şişti.Normalmi acaba.Netten bakıyorum 5. aydan önce çıkmaz yazıyor heryerde.Benimki 5 aylık gibi sanki

benimkide çokkkkk çıktı arkadaşım yaaaaa:49::49::49::49:ikiz olduğundan heralde bide 12 haftada nasıl olacaz bilemiyorum:9::9:

gunaydin, ben 9.cu haftadayim cok az $i$kinlik var seninki normaldir bence vucut yapina bagli cnm bence :49:

bnmde hafif var cnm bende arstirdim sen gibi ama bazi annelerin ic karinlari olmadigindan cikabilir bence.belirtiler de her bunyeye gore farkli diilmi bunda da illaki 5.ay sart diil bence bunyeyle alakali die dusunuorum

Back
X