- 3 Mayıs 2010
- 2.100
- 63
- 363
Bende 9 +4 teyim bugun ne bulanti ne sıkıntı ne de şiskinlik var. Keske diyorum bulantim siskinligim olsada hamileligimi hissetsem boyle olunca endose ediyorum. Bugun dayanamayip 4 bardak sekerli cay ictim ondanmiki pofffkızlar iyi akşamlar..
11+4'deyiz çok şükür. Ancak gebeli belirtilerim tamamen kayboldu. Birkaç gün öncesine kadar herşeyden tiksinen yemek yiyemeyen midesi bulanan ben 3 gündür hopur hopur yiyorum ve midem bulanmıyor. Göğüslerimdeki şişlik indi, biraz acı var ama birkaç gün öncesine kadar yok denecek kadar az. akşam işten gelir gelmez uyuyordum şimdi uyku tutmuyor bu saatte ayaktayım. Benzer şeyleri yaşayan var mı normal mi acaba???? lütfen yardımmmayrıca başından beri süren kasık ağrım da yok oldu
((
Dun yediklerin hic erimemis demek. Cizgili kaslarin calismasi zayifliyomus gebelik hormonlari yuzunden ondan boyle olmustur ama yonede sukret bulanti olmayinca insanin icine kurt dusuyo neden benim bulantim yok yoksa bi sorun mu var diye. Allah saglik verson insallahselam arkadaşlar nasılsınız bugün sabah bi kalktım dün yediğim ne varsa çıkardım çok zor ya bi azalıyo bi çoğalıyo anlamadım geçicek inşallah sabırla bekliyorum 12.hafta oldu:)